Ovo je tema za sve one koji se vec bavili jos uvek bave i za one koji ovo zele tek da probaju...
Prizivanje Duhova (dusa ) je istina koja pocinje tada kad to ucinite, zasto vam ja ovo govorim a znam da medju citaocima postoje ne vernici. Pisem jer sam vec prosao kroz sve to, potrebno je imati na kockaste isecene papirice azbuku i brojeve od 0 do 9 i svako slovo na posebnom isecenom papiricu kao i brojevi zatim se azbukom, brojevima napravi krug i ka zapadu sa spoljne strane kruga stavi sveca zatim ka istoku takodje sveca i jedna lagana casa koja je slicna tezini jogurtske case nju stavljate u sredini i potrebno je ako prvi put pozivate neku pokojnu dusu pozvati sa jos jedno 3 ili 4 osoba nikako pet samo moze preko pet na primer 6 ili 7 . Ugasite sva svetla zapalite svece sednite i bez smeha morate biti ozbiljni, osoba koja sedi ka jugu uzima casu iz sredine obrise je dobro iznutra i spolja zatim dune u nju 3 puta zatvara dlanom kao da nebi vazduh izasao iz case i brzo je vraca na sredini tako sto ce skloniti ruku kojom je zatvoren vazduh tek kad poklopi naopacke na stolu. Svi ostali koji sede stavlaju lagano kazi prst na casi bez pritiskivanja case i osoba koja je dunula u casi izgovara "Molimo dobrog duha ako zeli da nam se javi nek odgovori sa da ili ne" zatim par puta tako dok se casa ne pomera na slova, a ako zelite da pozovete osobu sa imenom onda izgovarate " Molimo duha (ime) da nam se javi, nek ogovori sa da ili ne". pa zatim ponite sa pitanjima.
Meni se desilo da se javljali neki ljudi osobe koje su me cak i upozorile "znas da ovo sto radis opasno, mogao je doci zli" to sam jednom dobio kao odgovor, ali drustvo nije se zezalo pa pomeralo casu vec su i oni hteli to. bio je 6 oktobar javio nam se neko i zatrazio casu vode mi smo namenili za njegovo ime ovako " nek ova casa sa vodom bude (ime osobe) za dusu, amen" kad vam neko nesto trazi vi mu tako dajete.
i nije bilo problema dok nismo naleteli na nekog ko je trazio pomorandze i banane a nismo imali pa je saksija sa cvecem koja je bila u sobi pukla. svi smo se razbezali napolje pa je ostala samo jedna osoba koja je zamolila dusu da zatrazi nesto drugo a to je bilo kafa.
Znaci postoji opasnost od toga, PAZLJIVO razmislite ...
secam se kao klinac da je drustvo starije to radilo i ja sa njima ali sam jednom hteo ja pozvati tad jedno ime koje mi izletelo slucajno. Rekao sam branko . javio se neki decak branko rodjen bas 6 oktobra bio je dobar trazio je samo ono sto je znao da mozemo nabaviti za njegovu dusu ja sam tada poceo sam da ga prizivam kasnije davajuci mu neka odela i sve ostalo. Rekao mi je hoces li da znas sta ce biti za jedno par godina? ja sam rekao da ukratko mi je rekao imena devojaka i koja je ta prava....
Ako iko od vas bude hteo da priziva dusu nek zatrazi da se dusa zove branko i koja je rodjena 6 oktobra . da bi je prepoznali upitate dali je bio hipik u skoli i dali je voleo Katarinu i veki . a ujedno pitajte kad je umro ako kaze 27 godina i da je plav i da mu je slava Stefan onda je to on njega bez problema zovite, recice vam stvari koje nebi verovali a desice se, upozorice vas mnogo cega...
Toliko od mene za vernike a za one koji ne veruju probajte pa cete videti....