Ćut, pile moje.
Ako te neki čuje, ima te izbaču iz vodovoda.![]()
Ćut, pile moje.
Ako te neki čuje, ima te izbaču iz vodovoda.![]()
Nemojte da me zasmejavate. Sedim sama kod kuće i smejem se ko blesava.
Mogao bi neki duh da se naljuti...![]()
Pa duhovi su vazda ljuti.
Na priliku, Kojotov duh će jedva da dočeka dide tamo di se presvlaču goozate gospoje, pa da se nalakti, prebaci nogu preko noge i seiri. A kad tamo, nema noge da prebaci nogu preko noge. Nema ni sas šta da ji gricne i tako to... Nema ništa. I ondak su duovi ljuti.![]()
Znači ne ljuti ih smeh, nego su vazda ljuti?
A ima li nekih koje baš smeh naljuti?
Ja misim da su duhovi onakvi kakvi su ljudi bili. Ondak na priliku ti što ji ljuti smeh, ti su valjda pre bili političari. Il pokojna tetka Živana. Zdravo se jedila kad su joj se smejali zbog brkova. Al on nije opasna jer se povampirila. Kad je pun mesec obilazi po selu i onima što spavadu po jendecima izbrije brkove. Znači, ona je vampir, pa nije duh.
A političari ne mrdaju nigdi brez limuzina i telohranitelja. Teško ćeš ih smehom prizvati.
Tako da si dosta bezbedna, pile moje riđoglavo.![]()
![]()
planinarka ovako postoje zli duhovi a nesme se smejati jer nece se nista izdesavati, pogotovu kad je tok govora naljuti se dusa odgovor ne znam zasto ali ja sam to doziveo, eto primer nas 3 smo otisli na jedno groblje napili se i spavali iznad grobova pokojnika kad smo se otreznili otisli kucama i sutra vece sam urlikao kao pas kroz san cak se moj bili uplasili a ja sam za to vreme sanjao da me jure neki ljudi bleda lica kroz neki pod zemaljski tunel koji je bio crvene boje i sa malo tamne ali vise crvenila poput krvi....
O.k ne treba vam popadija i citanje molitve xaxaxa
ne ne ja da zovem devojke vec kada ja umrem da one mene zovu jer koj cu ja i sto bih se bas morao javiti nekom muskom drustvu kad su zene sladje bas po mom ukusu ko zna mozda se tad desi cudo pa da uletim u neku xaxa sorry za salu ....
Pa mož se desi da uletiš i ponovo se rodiš, a ta žemska postane ti mama.![]()
paaa.. ako je tako dobra...
da otvorimo ona negde temu ''pitajte baba tinku''
i da poštenim urmašima/urmašicama proriče sudbinu?
Nisam baš siguran da bi bilo dobro....
Misim da ona malo i utiče na tuđe sudbine.
Bašta joj puna travki kojekakvih.![]()
a pošto ona misli uvek suprotno od tebe.. ondakk...
otvaram temu...![]()
Jas ti kazo. Da ne bude da ti nisam kazo...![]()
a jel mogu žive duše da se prizivlju?
Duh i dusa nije jedno te isto..
Mogu se prizivati samo duhovi i to su pali andjeli ili demoni...
A Dusha je ceo covek...
Kako njega prizivati ??
jedino telefonom :raz_114:
Pa telepaski...![]()
Ja probala i ništa...![]()