Forumašice su najbolje ljubavnice
А поуздано се зна да су све бркате
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
E da tako kazu prave zenske baje
Па кад занимање постане урмашица, то је неминовно
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Da urumasenje je opaka stvar,mislim vazno zivotno iskustvo
Elem,sto jest,jest,covjek kad se navuce na forum gotovo,svaki dan je tu makar sat vremena ondak poslije toga sve postaje opasno :D
Сат времена је кад се одвикаваш бре.
Такорећ забушаваш.
Ehehe mah eto najbolje kad imas dosta obaveza pa ne navrnes,odma kriza pukne,kontas esul propale teme,sta ti je ko odgovorio itd...itd...cista navlakusa :D
Па и није баш плод случајности.
Мислим, нисам могла ни случајно да постанем хирург, архитекта, адвокат, политичар, глумица, стјуардеса, акробата и још којешта...
Ja mislim da su to ipak zanimanje najbolji komšija...............
Komšija po zanimanju?
najgori od svih su su umetnici
u tom smislu pogledaj pazolinijev dekameron o dva quma meuchu i tingochu... i kad jedan odapne i salje mu jedne noci poruqu s onog sveta da moze da otqreshe qumu jer to nije greh... i ovaj zivi navali na qumu sa repliqom...quuuuumoooo nije greh, reqo qum