kad ce da otopli![]()
U ponedeljak, pile babino.![]()
hvala bako
a kada ce Armagedon???![]()
Otkud znam!
Znaš da to niki ne zna, izuzev ovaj komšije odozgo.![]()
Al, u tu godinu će se jako pojeftinu šljive.
Baš nas briga. Će ispečemo burence rakije, pa će pijemo dok ne lipsaju četer konja.![]()
Baba..
slušam danas jednog bivšeg konzervativca, koji je izgubio veru
kako kaže da su ovo došla zadnja vremena i da budućnosti nema.
Jel to tačno?![]()
baba, da mi odgovoriš na jedno pitanje koje me muči s vremena na vreme...slike svih partizanki pokazuju da su imale kovrdžavu i dugu kosu...''prirodnu'', kako se to nekad govorilo.
zanima me - kako su sačuvale tako dugu kosu tokom rata? da li moguće da je nisu izjele vaške ili neke druge živuljke...kako su prale toliku kosetinu i sve to oko higijene....
na primer, slike milke planinc iz rata su vrlo ilustrativne.
где си пошла с крмељиве очи
Zato što je Apokalipsa u neku ruku globalni rat.
A svi ratovi su počeli tako da se Srbi napiju. Pa ondak krenu da prete Turcima. Il krenu da prete Bugarima. Il potegnu u prestolonaslednika Ferdinanda. ll' krenu da bojkotuju slovenačku robu.
I tako... Kad pojeftinu šljive, počne neki rat...![]()
:raz_067:
Vidi stvarno. Pa ništa.. ako sačuvamo cenu šljivama, eto mira u svetu...
Kad sam se bila učlanila u AFŽ, ondak nam ona Cajina Vukosava tumačila da kapitalisti nemadu nikaku budućnos. I da će Amerika i Kanada biti zemlje udruženog rada.
A ja ustala i rekla da ti kapitalisti (mater im fašističku) nemadu nikakvu budućnos, al da im je sadašnjos... I tu me na brzinu iguraše napolje iz zadružnog doma i rekoše da se ne vraćem dok ne smislim kako ću da se samokritikujem.![]()
A taj nije izgubio veru, neg vijagru. I ondak mu se prividelo da nema budućnosti.![]()
:raz_114::raz_114::raz_114:
A zato je on mene poturio da postavim pitanje.
Znao je da ćeš da ga obrukaš...:raz_067:
Ima dva načina. Jedan je da pereš kosu petrolejem, pa je ondak uviješ na ladno (ne može sa kolmazom da se ne zapali :eek)
A drugo je da dobiješ tifus. I ondak ti kosa otpadne i poslen ponovo raste prirodno kovrdžava.
I ondak, kod nas partizanki nije bilo tvoja kosa - moja kosa. Sve je to bila naša kosa.![]()
E baba, znaš onoga što si rekla da mu Vijagra fali. E biće da mu ne fali ta, nego neka druga.. ime joj na M...
I on meni kaže, ako ureknem tebe i tvog nećaka, al sabajle, da ću postati vidovita ko ti što si.
Jel tačno to?
De je sad ova baba?![]()