Member Area

Razbibriga - Pokreće vBulletin

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 ZadnjaZadnja
Pokazuje rezultate 61 do 80 od 90
    Registrovani Član
    Sale avatar
    Status : Sale je odsutan
    Registrovan : Jul 2009

Početno Re: zanimljiv tekst

Citiraj Prvobitno napisano od QueenOfClubs Vidi poruku
    Овако можеш да реагујеш на апсолутно сваки новински чланак.
    mogu. nije sve što se piše baš ovako nebulozno, al recimo da mogu.
    mism šta je poenta? da nije trebalo da reagujem na ovaj pošto već ne vrištim na svaki ili šta?

Registrovani Član
    G avatar
    Status : G je odsutan
    Registrovan : May 2010
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od projica Vidi poruku
    ''Iza navodnog Albanca iz Kosovske Mitrovice Adema_ks krije se u stvari Ivan Petrović (rođen 28. aprila 1975, studirao na FON-u u Beogradu), osnivač i generalni direktor preduzeća ********* DOO, Bulevar Despota Stefana 95 (nekadašnja 29. novembra), Beograd. ********* DOO je vlasnik istoimenog internet foruma. Ovo naše otkriće nisu demantovali ni nadležni iz Krstarice, kojima se potpisnik teksta obratio. Inače, i samu informaciju o pravom identitetu smo dobili od jednog od nezadovoljnih i neisplaćenih saradnika Krstarice.''

Izvor jeste traljav, ali su ljudi informaciju proverili.

Imali su dakle priliku da demantuju, a nisu.

Da li i šta švercuje, nije me briga.
    Samo smatram da osoba koja gradi lažni identitet kako bi godinama provocirala
    i zamajavala narod, nije neko ko bi trebao da ima uvid u naše lične podatke,
    a kamo li da mi još on takav garantuje bezbednost.
    Ovo jeste ozbiljna opservacija kojice...Posebno ako ne usledi kontraargumentacija i demanti druge strane. Biće zanimljivo u narednom periodu pratiti ceo slučaj...

Registrovani Član
    Zaga avatar
    Status : Zaga je odsutan
    Registrovan : Jul 2010
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od G Vidi poruku
    Ovo jeste ozbiljna opservacija kojice...Posebno ako ne usledi kontraargumentacija i demanti druge strane. Biće zanimljivo u narednom periodu pratiti ceo slučaj...
    njuškalo...

Registrovani Član
    Slowpoke Rodriguez avatar
    Status : Slowpoke Rodriguez je odsutan
    Registrovan : Sep 2009
    Pol:

Grrrrrr... ni ovi iz apr-a ne daju vise potpune podatke ko nekad centar za bonitet..... inace ne b' imalo sta da se demantuje, a i dosta je ono 3 zaposlena, vrednost kapitala 1.000.000, od toga 260.000 osnovni, da ne kazem da za ove pare ne moz' ni zaposlene da pokrije sa mal' boljim laptopovima i jednim polovnim jugom... a, prihod preko tekuceg racuna za proslu godinu 27.000.000... naravno dobitak je 260.000 sto znaci da su troskovi 26.740.000... uf bre al trosi onaj polovan jugo ne moz' da ga navasuju s gorivom...

Registrovani Član
    Sale avatar

dakle možda sam ja naivan možda sam na platnom spisku a možda sam i lično ivan/adem al moram da rečem kako ja gleam na ovo i kako bik ja postupijo

znači da sam ja vlasnik foruma za koji se uglavnom ne interesujem pošto radim druge poslove
    znači da sam ja vlasnik tog foruma na koji mi stiže na iljade prifatnih poruka kojekakih koji se osećaju ugroženim i kojakakih sa kojekakim zahtevima
    i da mi stigne pepe u kojem me pitaju tojes pitaju mene ko vlasnika velikog foruma dal sam ja nekakav adem ks i oštro od mene zahtevaju da ja to potvrdim il demantujem i još potkrepim nečim al ne znam čim
    ja bih to skroz iskuliro pod uslovom da nisam adem ks
    a da jesam adem ks takođe bi iskuliro da se razumemo.

znači to što ivan nije demantovo nekome na pepe da nije nekakav adem ne znači ništa.
    aman ljudi jel vi odgovarate na svaku glupost?

ebote mogli su da ga pitaju dal je istina da mu je žena prostitutka i ako im ništa ne odgovori da im to bude dokaz da jeste

mislim sigurno je pepe. ne verujem da je zvanični dopis na adresu despota stefana
    a i da jeste poslat takav dopis to bi bilo još smešnije

''poštovani, sumljamo da ste vi izvesni adem ks. molimo da nam to potvrdite ili demantujete. u potpisu
    novinari ''

eo odgovorno tvrdim da ne bih odgovaro na tako nešto bez obzira šta bila istina

e aj neću više. izvinjavam se.
    drukčije razmišljam. to je sve.
    nemam lošu nameru. ne želim da dokažem da je ivan dobar i to.

Administrator
    Man avatar
    Status : Man je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 327

šta sve napisaste
    prvo sve da pročitam, mada moram da kažem da mi je to neverovatno, niti verujem da je adem ivanov klon...
    Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko

lilasta
    Lilu avatar
    Status : Lilu je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 7

Citiraj Prvobitno napisano od Sale Vidi poruku
    dakle možda sam ja naivan možda sam na platnom spisku a možda sam i lično ivan/adem al moram da rečem kako ja gleam na ovo i kako bik ja postupijo

znači da sam ja vlasnik foruma za koji se uglavnom ne interesujem pošto radim druge poslove
    znači da sam ja vlasnik tog foruma na koji mi stiže na iljade prifatnih poruka kojekakih koji se osećaju ugroženim i kojakakih sa kojekakim zahtevima
    i da mi stigne pepe u kojem me pitaju tojes pitaju mene ko vlasnika velikog foruma dal sam ja nekakav adem ks i oštro od mene zahtevaju da ja to potvrdim il demantujem i još potkrepim nečim al ne znam čim

znači to što ivan nije demantovo nekome na pepe da nije nekakav adem ne znači ništa.

ebote mogli su da ga pitaju dal je istina da mu je žena prostitutka i ako im ništa ne odgovori da im to bude dokaz da jeste

mislim sigurno je pepe. ne verujem da je zvanični dopis na adresu despota stefana

''poštovani, sumljamo da ste vi izvesni adem ks. molimo da nam to potvrdite ili demantujete. u potpisu
    novinari ''

Ja ne znam zasto bi ti drugacije razmisljao, zar ne vidis da se svi sprdamo sa tim tekstom i da nema nikoga ko je poverovao u istinitost istog... a narocito dzi koji cak i nije na krsti.
    Proleteri svih zemalja, ujedinite se!

Registrovani Član
    Sale avatar

meni se učinilo da neki ozbiljno misle.
    soriška ako sam ispo glup

Registrovani Član
    Zazijavalo avatar
    Status : Zazijavalo je odsutan
    Registrovan : Aug 2009

Ja vidim da Razbibriga rastura po posećenosti, pa ovi što ji pišemo sa zvezdicama udarili u očajničku reklamu tipa "nek se o meni govori, pa makar i loše".

Registrovani Član
    G avatar
    Status : G je odsutan
    Registrovan : May 2010
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Zazijavalo Vidi poruku
    Ja vidim da Razbibriga rastura po posećenosti, pa ovi što ji pišemo sa zvezdicama udarili u očajničku reklamu tipa "nek se o meni govori, pa makar i loše".
    Vala baš tako Zazi ... Sad me samo nervira što se ja toga nisam setio...Mislim da je i negativna reklama reklama a da smo im mi konkurencija...:raz_067:

Registrovani Član
    boti avatar
    Status : boti je odsutan
    Registrovan : Oct 2010

ivan je adem to znaju mnogi jos pre 2 godine.... zato i na tom pdf.u nisam pisao tacno tolqo..juce sam postavio istu temu i saznao da su nekoliko slichih tema vec obrisali a link ka tabloidu ne mozes vise ni javno da postavis..znaci cim ne demantuju mora da ima ima vatre...a poznavajuci brkicevu ekipu skoro sam siguran da je ovo samo pocetaq opsevacije o onome sta se tamo radi....

pisem a sto da ne pisem..tamo sam zbog ljudi a ne zbog moderatora bolesniqa...al' aqo se ispostavi zaista veza sa sipstraskim lobijem nece me videti... jedno je zaebancija a drugo je obraz...iz istog razloga vise ne pisem na hrvatskim forumima a pisao sam pre par godina aktivno...

Registrovani Član
    boti avatar

Citiraj Prvobitno napisano od Schuhart Vidi poruku
    I sta je ovde novo, pa i corav bi video sta i kako se na zutom radi, da se vrti velika kolicina novca, da ne pominjem da je to takozvani beli izvestaj za APR, pitaj boga koliko se novca vrti ispod ruke. Jedino sto je nekome puko film vise i nagazili su ga, a nisu imali predstavu sta moze da ucini...... eeeee, a lepo sam ih krstio pre neku godinu da se ne hebe sve sto leti.

kad je bilo ono sa seqtama aqo sesecas i satanistichqim klubom...ja lepo rekoh borqi da ce biti epizoda u jednom zutom dnevniqu o tome a ona se smeje... posle kad je aca vucic koji posecuje bas kao mnogi politicari pomenuti forum okrenuo par telefona a tatko mu ima uticaj veliki u kuriru ne treba da pricam kako su ekspres skinuli sve o sektama i posto je neko morao da nahebe bio sam to ja jer sam bio pevac koji je kukurikao pre vremena... tvrdim da ce svasta izaci na videlo... a ako misle da su dizajnom foruma gde nema zute ds boje da se priklone drugom krilu odnosno drugoj politickoj opciji mislim da su se tesko zahebali...

steta za forum ..za sajt mi se hebe jer takih ima na tone...

Registrovani Član
    boti avatar

Citiraj Prvobitno napisano od Lilu Vidi poruku
    aaaaaaaaaaaaa hahahahaa ja sad tek ovo procitala
    a popizdela si kad sam ti rekao da je smod na bureku pristojno placen za svoj posao a qao na qrsti volontiraju... a meni si drndala da dinar nikad tamo nis' uzela... ako si radila za dzaba onda si zaista... sta mislis da borka i ostali dzaba sede tamo sa 20 nikova i drkaju... daj... jos i za svakog sponzora koga dovedu dobiju procenat....

Registrovani Član
    boti avatar

Citiraj Prvobitno napisano od misticlady Vidi poruku
    :raz_114::raz_114::raz_114:... ovako duhovito a krajnje tacno mozes samo ti napisati
    al' vise da mu stislo doope jer nije smeo mene da spomene jer zna da sam iz sluzbe

Registrovani Član
    boti avatar

nema sta da se prati..ko god otvori temu obrise se... ni link ne mozes da stavis.... ja morao sa hxxp i dodatim tackicama

Registrovani Član
    boti avatar

Citiraj Prvobitno napisano od Sale Vidi poruku

novinari ''

aha... sve naivci a ti posebno

kad sam napisao primedbe na izivljavanje modova na filozofiji i religiji na 5 strana sa sve linkovima jer sam bio analitican kao retko ko i taba bolelo dupe... zamolio mitu da to prosledi ivanu... samo je ovo odgovorio....

данас, 14:01
    *
    Ivan prati šta radiš
    Administrator

Учлањен: 18.04.2003.
    Локација: Beograd
    Поруке: 1.427

Re: ЖАЛБА КОРИСНИКА МАРЛОН

Eremita, kako se zove Marlon?

Цитат:
    Оригинал поставио eremita
    Цитат:
    Оригинал поставио Ivan

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
    *
    *
    moj odgovor koji sam mu poslao je>
    *
    Не знам.
    Ми смо виртуелни пријатељи.
    Не зна ни он како се ја зовем.
    *

*

.... sta njega boli q kako se ja zovem i ko sam ako se ne boji pizdarija od nekoga ko moze da provali sta tamo radi i da ga stavi na tapet..... mnogi misle da su forumi zaebancija a mene su prijavili provaderu da terorisem najveci srpski forum i pretili na priv telefon sta ce mi se desiti ako nastavim da pisem....

Registrovani Član
    boti avatar

i da dodam mogu da me povuqu za quratz.... pisacu qaqo ocu i doqle ocu kad ocu i sa kim ocu i na nacin kako ja ocu... kao sto sm pisao na svim ostalim forumima i gde nisam nikada imao nikakvih problema.

Registrovani Član
    Sale avatar

Citiraj Prvobitno napisano od boti Vidi poruku
    al' vise da mu stislo doope jer nije smeo mene da spomene jer zna da sam iz sluzbe
    pa koji si ti faktor u hijerarhiji razbibrige da te mećem u članak
    viš da su samo glavešine kod kovača na vrućoj janjetini.

je kaki ste narod. a boja nije ni bila žuta neg nešto žućkasta više oker. i nateraste čoveka da je promeni. i opet ne valja
    a mirki se crvena boja atačmenta nije slagala sas ljubičastom bojom aljine i cipelica pak je opet naterala da njojzi u čast promenu i tu boju. i opet ne valja

a ja reko da im ne radi višestruko citiranje kao treba i dobijo kujac
    al ne zamerim šta ću:raz_073:

aha... sve naivci a ti posebno
    nači i ja član kriminalne grupe

kad sam napisao primedbe na izivljavanje modova na filozofiji i religiji na 5 strana sa sve linkovima jer sam bio analitican kao retko ko i taba bolelo dupe... zamolio mitu da to prosledi ivanu... samo je ovo odgovorio....

данас, 14:01
    *
    Ivan prati šta radiš
    Administrator

Учлањен: 18.04.2003.
    Локација: Beograd
    Поруке: 1.427

Re: ЖАЛБА КОРИСНИКА МАРЛОН

Eremita, kako se zove Marlon?

Цитат:
    Оригинал поставио eremita
    Цитат:
    Оригинал поставио Ivan

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
    *
    *
    moj odgovor koji sam mu poslao je>
    *
    Не знам.
    Ми смо виртуелни пријатељи.
    Не зна ни он како се ја зовем.
    *

*

.... sta njega boli q kako se ja zovem i ko sam ako se ne boji pizdarija od nekoga ko moze da provali sta tamo radi i da ga stavi na tapet..... mnogi misle da su forumi zaebancija a mene su prijavili provaderu da terorisem najveci srpski forum i pretili na priv telefon sta ce mi se desiti ako nastavim da pisem....
    bouže pa valjda brando
    kako to premudri izaslanik i telal eremita nije umeo da kaže?:raz_073:

Registrovani Član
    Zazijavalo avatar
    Status : Zazijavalo je odsutan
    Registrovan : Aug 2009

bala vas *****

nikad nema cigare !!!
    Ciciban avatar
    Status : Ciciban je odsutan
    Pol:
    Tekstova u blogu : 19

Mnogo vise od zanimljivog teksta ....
    Ciji potpis?

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 ZadnjaZadnja

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •