npr..evo ne mogu vise ni igrice na fejsu da igram..valjda sam poludela!?![]()
npr..evo ne mogu vise ni igrice na fejsu da igram..valjda sam poludela!?![]()
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
nemoze vise od ovog ...![]()
Ciji potpis?
pa ima naprslih...al ne znam dal im je net kriv ili neš drugo..
lud
![]()
Ciji potpis?
ne znam da li moze da se poludi (do tog jos nisam stigla), ali znam da net (pre svega forumi i fejs) mogu da uticu na covekovu precepciju toliko da se to granici sa gubitkom zdravog razuma (do toga sam skoro bila stigla)...virtuelni svet je jedna opasna stvar i retki su oni koji umeju da ga bas, bas postave tamo gde mu je i mesto..
ja vam dao leq na onoj temi na filozofiji... samo dodjete na sat najvishe pobacate qosqe po forumu i logout.... pustite ih da se qrljaju ceo dan, navratite sutra i samo qazhete....... sramota qaqav rechniq i prizemnost sa nequlturom ccc... i ovog obavezno metete...![]()
Какав бре катализатор?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
mjok...koliko loodih ima tek sada se vidi..znači:mi smo različiti...svako tje to retji za s****...volimo sebe nenormalno..pa kako da budemo normalni?..ako smo normalni..onda je logično da smo ludi..jer zivimo medju ludacima..a da bi se ulogovali u drustvo..moramo prihvatiti i recept-model ponasanja...?a ako smo svi ludi ko je taj da vidi razliq?
nema gi..znaci...nema ludih...u principu...ali na netu ima![]()
bili ludi ostali ludi...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
moze, evo ja sam primer![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.