npr..evo ne mogu vise ni igrice na fejsu da igram..valjda sam poludela!?
npr..evo ne mogu vise ni igrice na fejsu da igram..valjda sam poludela!?
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
nemoze vise od ovog ...
Ciji potpis?
pa ima naprslih... al ne znam dal im je net kriv ili neš drugo..
lud
Ciji potpis?
ne znam da li moze da se poludi (do tog jos nisam stigla), ali znam da net (pre svega forumi i fejs) mogu da uticu na covekovu precepciju toliko da se to granici sa gubitkom zdravog razuma (do toga sam skoro bila stigla)...virtuelni svet je jedna opasna stvar i retki su oni koji umeju da ga bas, bas postave tamo gde mu je i mesto..
ja vam dao leq na onoj temi na filozofiji... samo dodjete na sat najvishe pobacate qosqe po forumu i logout.... pustite ih da se qrljaju ceo dan, navratite sutra i samo qazhete....... sramota qaqav rechniq i prizemnost sa nequlturom ccc... i ovog obavezno metete...
Какав бре катализатор?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
mjok...koliko loodih ima tek sada se vidi..znači:mi smo različiti...svako tje to retji za s****...volimo sebe nenormalno..pa kako da budemo normalni?..ako smo normalni..onda je logično da smo ludi..jer zivimo medju ludacima..a da bi se ulogovali u drustvo..moramo prihvatiti i recept-model ponasanja...?a ako smo svi ludi ko je taj da vidi razliq?
nema gi..znaci...nema ludih...u principu...ali na netu ima
bili ludi ostali ludi...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
moze, evo ja sam primer
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.