Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
O ebo vas posle ovih sonata ja ne smem ni da okacim sta volim . :raz_059:
[quote author=Mirka link=topic=210.msg3067#msg3067 date=1247126146]
O ebo vas posle ovih sonata ja ne smem ni da okacim sta volim . :raz_059:
[/quote]
pih znaci stalo ti je do toga sta drugi misle o tebi? E sada sam se razocarao, a toliko si obecavala....
Ma ajde okaci bas me zanima... pusti Razbibrigicu, vidis da se pravi fina i glumi ludilo...
Stefane oš ti da te ja :raz_032: il šta ?
E necu da okacim za inat :raz_116:
Brzoplet si ko pile.
I ja sam razocarana ...
Rekose mi da ces me iznenaditi
jedan od najboljih pijanista veliki emil i njegovo izvodjenje prelida 23.... za svrshavanje ybg....
i za kraj od rahmanjinova transkripcija za klavir vocalise-a.... uz ovo se umire ako se ima dushe...
primer shta znachi iskustvo u muzici.... horowitz dok je bio malkice "mladji" i horowitz na oproshtajnom moskovskom koncertu...oba izvodjenja savrshena, osecamo kao shto rece jedan postavljach videa agoniju i bol scriabina.... u oprostajnom vidimo lezernost prihvatanja neumitnog i prividnu smirenost, a u onom prethodnom snagu i borbu.... oba kreshchenda su identichna jer oni odrzhavaju sushtinu ove scriabinove etide.... zbog ovakvih izvodjenja treba biti sretan shto nam je bog podario zhivot da mozhemo da uzhivamo....
[size=16px] [/size]
[size=16px] [/size]
ravelov gaspar koji izvodi ivo.... kao retko ko... inace maestro karajan pred samu smrt je samo njega hteo da vidi uzivo....
ajmo za kraj... jedan od najboljih baritona svih vremena ditrih fisher peva shuberta....laku noc