Gledam kako da je upoznam
Gledam kako da je upoznam
Na ulici ili restoranu ili u sličnim situacijama posmatram celu figuru. Ukoliko sam u blizini dame posmatram oblik lica i oči. Ako se toliko približim da to mogu posmatram kosu (negovanost i čistoću) Ukoliko me dotična zainteresuje posmnatram oči i analiziram izrečeno ... Konačan sud donosim ili nikad ne donesem zavisi od konkretne osobe...
Uvek prvo posmatram lice!
A jel mora nešto ovde da piše....?
U najisturenije delove tela al stavim tamne cvike da se ne budem upadljiv
Molim šećere da mi oproste. Sada ću morati da spominjem nešto što ni najmanje nije romantično kod žena, ali je, dakako, nezaobilazno. Dakle, fiksiram je pravo u oči, toliko pažljivo sve dok ne pomisli: "Bože, evo konačno jednog koji me ne zagleđuje kao kobilu, ne bulji odmah u moja majušna prsa (žene sa velikim sisama vole kad ih tu gledamo), ne ispituje oblinu mojih sapi, ni dužinu i svaku krivinu mojih nogu!" Toliko sam razvio svoju ofto-tehniku, da sada umem da bez greške u zenicama gotovo svake žene pročitam trenutak kada nam one daju znak da je dozvoljeno skeniranje ispod donje vilice. Onda obično, ovlaš, predatorskim pogledom preletim preko grudnog koša i odmerim njene nožice (ako zavredjuje pažnju, svojim perifernim vidom nastavljam da uživam u njenom grudnom košu i dok skeniram noge), da bih svu svoju pažnju koncentrisao na donji deo stomaka i bokove, tj. prednji deo njenog dupenceta. Uh, koliko volim tvoju guzu, kad bi samo znala, mala!
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
more u oci gledam
i samo u oci
oci su ogledalo duse
nikome ne branim da se dokazuje na recima
hahahha
zamisliti je sve sto imas, kuco