Je l ovo pitanje samo za muškarce?
"Je**s dupe, koje u šaku stane! Moja omiljena, a verujem i parola dobrog dela ovdašnjih muškaraca, koji znaju kako se vrednuje žensko telo.
Sve ja to poštujem... atraktivne devojčice sa nogama do srca, pregorela tela namazana uljem, ful ispeglane frizure na ravno, cvidže preko pola lica, plitke farmerke na pola guze, jagodice na licu da se posečeš, uvučeni obrazi i tako dalje....
Ali, ipak, ruku na srce, ne volim da mi ista ta manekenka sedne u krilo i ostavi masnicu na butini, jer je toliko mršava i "zgodna" da mi se njena kičma(rep) zariva u nogu.
Možda sam staromodan i AUT, ali neka sam, jednostavno Je**s dupe koje u šaku stane."
/ispovest filozofa i umetnika ljubavi /
Често ми се дешава да жене блеје у мене кад ми иду у сусрет а онда ми није згодно да одмеравам екстремитете.Не знам да ли личим на пигмеја или чудовиште тако да се гледање заврши очи у очи.Иначе,ако зевају негде мимо мене нема правила шта ћу прво да одмерим,од главе до пете и обрнуто.
Gledam sve ..............................
nećeš još dugo...
Па пусти га бар да гледа...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa dobro ajde al da obeća da neće baš sve da gleda...
Ел може у очи само?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ovaj moj gleda sve...od glave do pete.
где си пошла с крмељиве очи
ja prvo gledam da li žena ima stila, kako se šminka, šta je obukla, kako to nosi, da li nosi i kakvo prstenje, šta nosi u torbi, da li nosi kvalitetno, da li ima sočiva, a zatim gledam krivine..
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
i vrlo je bitno da li žene zna da stavi puder, i koju vrstu muzike sluša, i da li je za baletanke ili dvanaestice
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Ау Марко
Па ел знају?
Sto je ovaj moj imenjak izbirljiv, sacuvaj Boze. mare , brate, da ne pregledas ti mozda svoje partnerke, detaljno, dok one spavaju?
Haha, sad me podseti na jedan film sa Edi Marfijem koji sam gledao odavno. Ne znam kako se zove da me je...s. Ako vidi da zeni prsti na nogama nisu lepo izlakirani, odma bezi ko ciga od sapuna.:raz_067:
Ko je srao van rupe ....?
Zavisi da li je okrenuta licem ili "nalicjem". Od napred gledam u lice, a pozadi gledam guzu...