Mene evo ne boli ništa. Pogotovu ne tvoja istina.
Zagovaranje i širenje mržnje nije zdravo pre svega, pa onda
tek može da dođe u sukob sa moralnim ili zakonskim normama.
Sad bi mogli da se vratimo na temu.
Ako želite da nastavite raspravu otvorite novu temu... I molim vas bez vredjanja na nacionalnoj osnovi...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
...neeee...vidiš da sam odlepila....
...a zašto mene treba da boli uvo dal si ti to što sam ja rekla shvatila kao mržnju ili ne,
što bih uopšte razmišljala o tome...i ko si ti da bi me tako okarakterisala...ko ti daje pravo
na to...šta ti zamišljaš uopšte...ne razumem....vidiš eto ja sam malo glupa, pa sve treba
da mi se objasni....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
aman!
No coment !
Idemo dalje...
Ministar unutrašnjih poslova na skupu u Sloveniji
Dačić: Protiv lažnih azilanata
Tanjug | 20. 10. 2010. - 18:26h |Izvor : BLIC
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je konferenciji na Brdu kod Kranja razgovarano i o sprečavanju problema lažnih azilanata među kojima je najviše Roma iz Vojvodine, Albanaca sa juga Srbije i osoba iz Sandžaka.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/21...znih-azilanata
To je cena koja se plaća za ukidanje viza.
...aha, ček sad jel' bitnije šta misli Dačić i šta priča okolo..ili šta mislimo mi, kako je nama, i šta želimo da promenimo....
...dal' je tema otvorena da bi se prenosile vesti koje svako može da pročita na netu..ili ako kupi novine u najbližoj trafici,
ili kako se oseća obični svet, koji živi ovaj život ovde i sada, tako kako ga živi....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
Ухапсите другачије мишљење!
ako postoji zavera a zavere uvek postoje scenariJo za unstenje srbije je prost ko pasulj... posto pokojni sloba nije nikako teo da potpise da postanemo protektorat i da ovde vrsljaju strane voske de cemo se pretvoriti u prleta i tihog a zemlja u vojni bordel nimalo nalik romanticnoj kazablanci...postoji samo jedan plan a to je izazivanje gradjanskog rata na bilo koji poznat logisticki nacin koji se praktikovao bezbroj puta do sad sirom sveta... posle toga policija nece moci a i zeleti da se svrstava na jednu ili drugi stranu vojske kao sto znate nemamo i nas vrli predsednik ili neko od njegovih ce trkom u un-u zapomagati za plave slemove kao pomoc... ovi ce pusitii da bude malo vise krljaze da svet vidi kaki su srbi varvari i kako se kolju medju sobom i onda ce u belom odelu i na belom konj da usetaju sto im je oduvek bio cilj da spoje transverzalu od subotice prema bliskom istoku...i ne samo oni vec placenici i propalice i najgori sljam sto hoda ovom palnetom.... onda im niko nish ne moze i onda tek pocinju svetske opasne pizdarije jer ruje nece to da gledaju i bleje ko ovce ... kazem ako su resili...molimo boga da nisu...
a pocinje se uvek vaqo..sa svim medijima u vlasnistvu vlasti... sa restriktivnim zakonima koji ce da nateraju i one koji nikad nisu vilenili da povilene, sa nemastinom. sa demagogijom i licemerjem, sa gladju... onda samo treba prava iskra na pravom mestu... nememo mi jos iskustva kao narod sa tim pa nas vodaju ko ovce svakaki liqovi... gledajte kako to rade grci francuzi italijani zbog samo kore hleba koje oce da im gricne drzava........ nas yebu pa rasturaju a mi se smejemo ko debili ili cutimo i jedemo njihova gowna.. problem je samo kad srbinu puqne.. a puqne mu... i kad mu puqne onda je idi begaj od njega... 300 apacha fantoma steltova i ostalih quratza im nece pomoci...prosli rat je bio primer...niko od njih nije smeo da sleti na zemlju no ko zadnji olos ubijao dalekometno... danas je izaslo na http://warlogs.wikileaks.org/ 300.000 dokumenata sa terena sta se radi u iraku... i to se ciljno pusta... kao da neko zeli da svet uvede u kataklizmu novog pogroma po svaku cenu.
zato sam i hteo da se selim odavde jer mi ih je vise svih pun q.... ali nema mesta vise u svetu koje je realtivno sigurno od ovoga sto mozda nailazi....
Аустралија
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
joq
imao sansu pre 25 godina... nisam hteo...i nije mi zao
moje keva je imala priliku da ode u australiju, kada sam ja imala nekih 5 godina, jedino je mene mogla da povede, jer je vec bila ravedena. bilo je sigurno, nista na slepo, ali fora je bila da potpise da se nece vracati u srbiju 5 godina. i ona odustane, kao zbog porodice trt vrt, a i to su bile 80-e. i tako....to joj je najveca greska u zivotu, ta bliska familija je poumirala....ej bre nije otisla , i mnogo mi je zao zbog toga, i njoj je zao, al' ebi ga sada je kasno. zivela bih normalno i mirno, bez svih ovih sranja. ljubav prema zemlji je jedno, ali ako ta zemlja ne nudi nista zasto ne otici? ovde nikada nece biti bolje, niti ce biti mira i stabilnosti. nekada pomislim da smo mi koji zivimo ovde, vecina, osudjenici.
zloziiii!
pokupila mi reči iz usta, sa police, iz podruma...
ne lupaj zlozi i slusaj ovo...
moj matori je bio na filmu neki qurchevi faqtor i radio sve glavne produqcije sa strancima... ja imo 17 god il 18... i zovnu oni njega u cinecitu da radi kucu dobio u centru rima malo iza fontane di trevi... ja klinac vec poco da ucim zabraski i merqam koji cu lambordzini il ferari da Bazarim klad upisem studije... drugari mi zavideli... i q od ovce... nije cale 'teo da se selimo zbog tashte ono kako ce ona da se snadje u italiji dok svi sljakamo i to .... eto ti prica pa da se obesis o prvo drvo....
mada sa distance kad pogledam nije mi zao nimalo...dosta sam imao od zivota u onoj jugi a bome i sad tako da mi se s oprostenjem yebe za zapad.... medjutim danas je jako zaebano, novca je sve manje i bice jos gore tako da je jedini izlaz mozda bas to ako te neko primi u vreme recesije koja tamo vlada ali ne dugo jer ce i tamo biti nevidjenih pizdarija....
Ti si od onih mudrih momaka koje je kiša uhvatila u šumi. I ništa se ne potresaš, jer kad ono drvo pod kojim si prokisne, naći će se neko drugo, suvo drvo.