e o tome ti pričam sve vreme...vidiš kako može...jes da ti je trebalo malo vremena(koje ne postoji ) da prođe, al uspelo je
ima još mnogo takvih priča, koje u osnovi imaju istu radnju, samo su detalji izmenjeni, pa je stvorena slika da se radi o različitim ljudima u različitim erama
every year, every week, every day, every memory
To je vaš problem, ja sam izneo svoje viđenje njenog stava/mišljenja o meni, usput sam to i obrazložio zašto je to tako po mom mišljenju. Ja nju nisam vređao , to ne mogu da radim jer je ne poznajem, već sam govorio samo o onome što ove prikazuje u komunikaciji sa mnom. Ja u potpunosti prihvatam njene stavove, kao i svačije tuđe, a vrlo je očigledno da i ovde, kao i svuda drugde, postoje ljudi različite starosne dobi, koji nisu u stanju da podnose ispoljavanja drugih ljudi. Znači, ako ona misli da vam se ja podsmevam, to je njen problem, ne moj, to ne znači da se ja vama podsmevam ako je to ona tako doživela, a još manje znači da ja treba eventualno da prestanem sa time zato jer to nekome smeta.
i da ....
nije najstarija iz egipta...imaju sumeri pre toga...al da ne zalazim sad kod sumera...u egiptu ...izida...horus...bezgrešno začeće...devica izida rađa dečka u pećini 25tog decembra? rođenju prisustvovala tri mudraca...razapet, pokopan, pa je uskrsnuo...ček bre ...jel to isus ili horus....koje beše još jedno ime za horusa...Iusa......matrix se gradi na različite načine
eto...tri zrnca različita, i odmah sve da ih bacimo, jel da?
pa ne može tako projice, znam ja da bi ti htela sad da to budu preslikane priče, da ti bude lakše da prihvatiš ili odbaciš, al ne ide to tako... veliku ulogu u pravljenju tih priča su igrale geografske širine i dužine, lokalni folklor, običaji, tradicije...
Ne mogu ozbiljnije dok sam na poslu ...nemam vremena, al kad dođem kući, i otmem komp ...ću ti icepam gume i saspem sve u lice
I tu ima još i pitanje koliko dobro poznaješ životni put ješue iz nazareta
Pa el moram ja sve da znam?
Eto ti poznaješ njegov put a ja su se preslišam koliko poznajem put Sidarta Gotame.
aj...