to smo već konstatovali eqreme
to smo već konstatovali eqreme
every year, every week, every day, every memory
samo ti konstatuj... ja bi se samo zapitao zasto ih svuda ima u svetu i svakodnevno se vidjaju na svakom ****nom mestu pa i u nasem okruzenju samo kod nas ne... zar smo tolko kuzni da nas i oni nece...
ja pomislih ovo ozbiljna tema pa da se raspishem i pustim neqog goluba pismonoshu ko osama sho ima obichaj.... il da mozda mudrujem malqo o povezanosti coveqa i dosljaka ko kalifata abdulmesid o islamu... al ne vredi
a jesu li ono gore slike piramide ubosni?
ne ne kojice...ono su ti slike najveće piramide na Zemlji visina 1566m , poznatija pod imenom planina Rtanj
au.. rtanj?! nisam znala...
ja uvek zelim diskusiju i to si trebao da skontas jos kad si procitao moj prvi post a to bese jako davno.... problem je kad diskuija ode u zaebanciju a ovo nije nimalo naivna tema ...sad ako samo nas dvoje sviramo o necemu o cemu mnogi znaju samo nacetvrt veruj da ne zelim da se trtim
ne znam koji ti je prvi post, i kad to beše jako davno...ja sam ovde kratko, evo sad će tri meseca
šta će doneti ozbiljnost ili ozbiljna diskusija na nimalo naivnoj temi? Kakva crna ozbiljnost i diskusija na temi o kojoj možemo samo da nagađamo na osnovu onoga što trenutno znamo ili ne znamo? Jel si i ti nafuran strahom koji postoji oko ove teme, pa ti je potrebna ozbiljnost?
ovde ne možeš i ne moraš da se trtiš, jer ja te ne bih guzio sigurno, a za ove načetvrt ne garantujem
pa ako guzis samo cetvrtinom onda mi sav strah izvetrio preno sto se zacementiro :raz_067:
zna se mnogo toga sto nije normalno i sto nije prirodno sta "moodar" covek danas pravi od ove yebene planete misleci da je sam bog tvorac.. ma visna u pm.. a mozga ima kolko za parmecijuma... ko sto rekose, otkrili smo novu silu u svemiru a ne znamo oklem je zasto je de ide i cija je..al su izmerili i znaju da je pogolema.. dileje... ko sto onaj mudrac u kolicima zna da bog ne postoji... on je najbolji dokaz da ga ima
ovo za guženje nisi baš najbolje skapiro, izgleda te stra' omeo u tome
koju smo silu otkrili u svemiru?...na koju otkrivenu silu misliš? ko ju je otkrio? šta su izmerili i šta je pogolemo? ...nemoj da generalizuješ da '' ne znamo odakle ide, gde ide, zašto, čija je''...ako neko ne zna, to ne znači da i drugi ne znaju
uzgred imas one pretpostavljano zagubljene nostradamusove spise koje su pronasli u jednom od vatikanskih podruma pre 15-tak godina..sad je nebitno dal' su njegovi il' nisu al baja koji ga proucava ceo zivot, znaci samo njega, britanac jedan napisao je finu knjigu... neces verovati da ovo sto danas dozivljavamo i gledamo je prva trecina knjige opisana u tancine... ja bi se makar zabrinuo 'nako znas cisto preventivno malqo...
blagi boze dr-e... nemoj ko sizif onaj sa qrste da mi demagoski znas vec sta... pliz... ja da znam koja je ja bi ti rekao... nauka nema pojma ni o cemu nista vise sto ne snaju vec spekulisu ko debili.... imas nasin izvestaj o suncevim protuberancama i mogucem scenariju koje su inke predvidele gde je potpisano 250 zvucnih nasinih imena sa konstacijom i naslovom da je naslov ove teme moguc scenario kraha na zemlji...
pa vidi...jel ti pala nekad na pamet mogućnost da je zapisano šta će se dešavati, i da neko postupa po napisanom kao po planu za sprovođenje svojih dela? šta ćeš da kažeš kad kroz neko vreme bude počeo da se odigrava biblijski scenario? pomislićeš da je biblija u pravu..da je neko predvideo biblijom pre 2000 godina šta će se dešavati? ili protokoli sionskih mudraca...svima je pažnja usmerena na to da li su ih pisali jevreji ili ne, ali oni se dešavaju i to u detalj kako je opisano...i ja sad treba da pomislim da su pisci tih protokola bili vidoviti ili umeli da predskažu buduća događanja?
sve što će se dešavati je već odavno zapisano, a na nama je da pročitamo...nikakva predviđanja, proroci i bakrači nisu tu u pitanju
jao breeee eqremeee ...pričaš o sunčevoj exploziji najavljenoj za 2013tu?
sad si usao na teru inkognitu
pada meni svasta na pamet a kad bi pisao sta mi sve pada rekli bi da nisam normalan inace da bi skontao sustinu nekog odgovora moras da u pitanju vec posedujes njegov deo.... jedina nepobitna cinjenica je da nismo sami i da su oni medju nama jako dugo. zasto i qaqo zbog cega sta je vreme i slicne stvari mozemo samo da nagadjamo.
ne pricam samo u suncevim eksplozijama... sve je to povezano ko creva ako nis znao iako se desavaju svakih 11 godina ali nikad u ovom intenzitetu i nikad u milenijumu nece planete biti u takvom polozaju kao tog famoznog datuma da nasa majqa zemlja nece imati skoro nikaku zastitu iz blizeg nam svemira pa sta nam upadne upadne... ma...zaboravi, nemam nesh volje da desifrujem sudbinu a jos manje demagoske lazi koje se serviraju svetu jos od rozvela...
inače se moj post na koji si ti dao gorecitirani odgovor sastoji od takvih pitanja
što se zaštite tiče, nije da nema zaštite...radi se na tome ...CERN projekat, large hadron collider što je sagrađen pa pušten u pogon, pa kao nešto ne radi, te se to sad ne koristi, treba da se još popravlja i šteluje...za LHC je osmišljena zvanična priča koja se plasira da on služi za ove ili one stvari, al on je tu sagrađen sa namerom da se Zemlja u određenom trenutku ''zaljulja'' i na taj način da se izbegne nadolazeći ''zrak'' ...al o tome možemo samo da nagađamo
što se dešifrovanja tiče, ne znam šta su 'teli ovim da kažu kad su postavili 79te ono kamenje u džordžiji
pogotovo ovaj prvi stih što kaže - održavajte čovečanstvo ispod 500 000 000 u večitoj ravnoteži sa prirodom