drkadzija veruje da su vanzemaljci u obliku brojeva i to je to.![]()
drkadzija veruje da su vanzemaljci u obliku brojeva i to je to.![]()
aj odyebi lepo sa pohvalama ako nemas bolju i kreativno konstruktivniju ironiju
dobro.. aj sad o smaku sveta...![]()
dobro, aj bez tih folerskih faca kojice...inače propade svet
![]()
every year, every week, every day, every memory
eto posle ja spamer.. dvaput rece da se primam a nista o inkama nista o gresci na hadronovom kolideru i izolaciji koja je tri puta pucala do sad.. nista o onome koliko treba vremena od kad se stvori mikronska crna rupa da naraste do one koja guta sve pred sobom... uzmi dan prvog akcidenta hadronovog kolidera i dodaj ono vreme - opste poznatu konstantu koju matematicari i astro fizicari znaju pa kad saberes bice zanimljivo da je datum maltene isti kao datum koji stavise postavljacica teme...
ako os o psihologiji mozemo i o tome ako os o tripovanjima mozemo i o tome ako os o sportu muzici umetnosti mozemo i o tome.. al' narvno na mestu koje je prikladno... siqter...![]()
ja sam sve to već pomenuo u jednoj rečenici, nema potrebe da brljavim kao tinit ima potrebe da razvijam priču na dalje, suština je izrečena. Ono što nisam rekao, a možda već i jesam
, je to da je sve što se tiče tog datuma podređeno End Time programu, i što se više ljudi nafurava na taj datum, program postiže svoj efekat
![]()
Prikladno mesto je svuda i uvek...al kad se u priči nalaze spam i trol ograničenja, kao i ostrašćeni obožavaoci ograničenosti, onda je očigledno da nije prikladno
![]()
dr.. ja uvek o temi a ti uvek o meni... koj ti bwe q?
da nis ljubomoran na ovog dequ sa staqomnema zasta jednom nogom sam u grobu vis da mi drkte ruke dok kucam ... aj moj ti usput
![]()
Može malo spama, može i malo prepucavanja uz priču na temu,
ali svađa i pcovanje ne može.
Kraj priče.
nije kojice kraj priče...danas je 2.11.2010, a kraj je 12.12.2012![]()
a pa nije kraj teme.. slobodno nastavi...
(prso bi pre nego što bi ućutao)
...tačno![]()