su dobrodosli,uvek.za izgled,za receno,za uradjeno..ma ulepsaju mi dan,pokazu da me je neko primetio,podignu samopouzdanje.umeju da budu slatko nevesto dati,zbunjeno,a ja tada volim da pitam nesto provokativno pa ih jos vise zbunim..ili ih samo pogledam s podignutim obrvama pa se onda ubiju objasanjavajuci...
Volim spontane komplimente,od stranaca..ti umeju da mi poprave dan jako
na primer..
stojim ja posle treninga sa pljeskavicom, i hladno mi malo,vrec sam se srodila sa tom pljeskavicom u mislima,naslonila se na zid,kad prolaze dva neka tipa pored mene tek kaze jedan,onako,naglas,bas naglas '' kako je dobra mala ju '' i to ponavlja :Lol:
isto u mojoj ulici,vracam se ja iz radnje, i neka crna macka krene da me prati..i ne samo da me prati ja sam pocela da trcim ona kao pas krene da trci za mnom I jedan taxista koji je sedeo u kolima kaze '' pa vidite kako vas voli,prati vas,pa uzmite je i odvedite u stan '' tek ce neki decko koji je prolazio ulicom '' ma ja bi nju odveo u stan! ''
Ili najsladji,koji pamtim.. prolazim ulicom i ide mama sa dva mala sina,jedna smedj a drugi mali plav,do 5 godina.. i taj mali plavi se zagleda u mene i onako smesak ,i napravi rukama pokret kao da mi salje poljubac,zamalo nije pao a tako je bio sladak
takve ''sitnice'' pamtim :-)
pogotvo jer sam u teen godinama ostala uskracena za to.