... немојте сва осећања и речи потрошити брзо, него их распоредите на све године које су пред вама...
Тако некако каже матичар, којег сам ја први пут стварно слушала прошле недеље.
И малко се замислила...
Како се то штеде и распоређују осећања?![]()
... немојте сва осећања и речи потрошити брзо, него их распоредите на све године које су пред вама...
Тако некако каже матичар, којег сам ја први пут стварно слушала прошле недеље.
И малко се замислила...
Како се то штеде и распоређују осећања?![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
O ja obavezno slušam matičare.. toliko se nalupaju gluposti da je to neverovatno...
nemam pojma kako se štedi ljubav...
Ko i peMzija bre, samo...od peMzije moz i bude vajde a ovo prvo...to sto ga vise trosis, imas vise. Tesko to d objasnim, moz neko sa religiju...mozda
Ovaj, ako stedis, ce ti uzmu i ono sto si imo, il...tako nesto![]()
Ma sva sreća da su mladenci pod tremom i zbunjeni načisto, pa ih i ne slušaju.![]()
Pa ono jes.. ovako kad slušaš šta kažu, zvuči načisto bezveze..
al pošto ne ide da oni tamo pričaju bezvezarije,
onda mora da to ima neko drugo značenje..
kao.. u početku cveta ljubav, a posle krene da tinja pa se i ugasi..
e valjda su teli da kažu da varticu treba održavati il nešto slično..
ma.. mogli su da smisle nešto bolje, zaista...![]()
Znaju oni koji su je gurali u izobilju pa sa njom partnerku odgurali od sebe jer se ogromna količina ljubavi kao pena prelivala i gušila partnerku uz to je u talasima odnoseći sve dalje i dalje... Treba je dozirati...A kako i koliko to je ono što jeste specifikum svake veze...A zavisi i od osobe kojoj je ljubav namenjena...Ipak ta osoba najbolje zna i samo treba da kaže kad se pretera i koliko ljubavi želi. Jer i u ljubavi se kao i u svemu može preterati a onda nastanu problemi... Ali ako ljubavi ima onda će se naći i rešenje i prava mera ... Dakle ako se planira stabilna i dugovečna veza ljubav se zaista mora raspoređivati i davati i primati u željenim (optimalnim) količinama tj.štedeti...![]()
ne treba stedeti u ljubavi
treba biti otvoren i dati se ceo/cela 100%
danas smo tu a sutra nas vise mozda i ne bude
carpe diem
Pa de je tu smisao?
pametni ljudi, a ne ko ja...
ja lupetam, bez da me iko plaća za to...![]()
ma čini ti se...
a to za poruku imaš pravo..
Moja poruka mladencima bi se sastojala od dve reči.![]()
jok.. nešto kao rađajte se und množite.. al ne to...![]()
Mona ne zna di je smisao...![]()
Večnost je čista sadašnjost.