No mozes da stedis reci, ako svaki put ponavljas voljenoj osobi ko mantru volim te, volim te, volim te, moze da se navikne i da joj dosadi.
No mozes da stedis reci, ako svaki put ponavljas voljenoj osobi ko mantru volim te, volim te, volim te, moze da se navikne i da joj dosadi.
pa ja nisam papagaj, a i ne volim da mi neko stalno time puni usi, postoji milion drugih nacina nekome pokazati ljubav, nisu reci jedino sredstvo...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Slazem se ali u svemu postoji neka mera, ako ti neko recimo salje cvece svaki dan tebi vise to nece biti interesantno.
gresis, ja obozavam cvece
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Koliko god da ga volis jednom bi bila pretrpana cvecem i ne bi imala gde da ga drzis pa bi morala da ga bacis ili poklanjas drugima.
I onog lepog moze da bude previse.
za sve treba da postoje neke granice, samo se nikako ne mogu sloziti sa tim da je to potrebno primenjivati na ljubav
Nije ni ljubav izuzetak.
Znam jednog lika koji je do te mere obasipao ljubavlju svoju izabranicu da se ona kraju osetila ugusenom i njena je ljubav prema njemu pocela da bledi.
Nekako je sve to pocelo da joj se podrazumeva i vise tu nije bilo izazova.
este vi čuli onu voooli me danaaaaas više nego jučeee a manje od sutra i sve tako reeeedoooom![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ljubav su razne stvari,sitnice..bar su to za mene..gestovi kojima pokazes da poznajes onu drugu osobu,da ti je stalo do nje,da mislis na nju..to se ne dozira,niti dosadi..
Ja vala, numem da stedim nista![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Ne treba da se stedi vec da se odrzava tenzija.
taj lik je bio opsednut verovatno...
Verovatno.
Ko nije opsednut kad je zaljubljen ali zato ne treba da izigravas majmuna.
manifestacija ljubavi guši, ne ljubav. tačnije onaj koji rukuje njom.
Štedjeti ljubav znači,dozirati,upravljati,racionalno je koristiti kao struju da ne bi došlo do restrikcije
Pa,ne govorimo o energiji i kilovatima već o ljubavi..ljubav je odsustvo svih ovih gore napisanih glagola,što je ujedno i moj odgovor na temu![]()
ma ne moze da se stedi na ljubavi, ili volis ili ne volis, kakva doziranja i gluposti...
postoje ljudi koji ne znaju sta ce sa sobom kad osete kako taj emocionalni crv srece u njima pocinje da raste kao fetus
bas kao sto postoje i ljudi koji kada ga osete zahvale bogu sto im je dao taj milosrdni poklon sa kojima oni prvi iako su ga dobili upakovanog na isti nacin, nikako ne umeju da izadju na kraj
nije stvar u ispoljavanju emocija, vec u nacinu kako ih intimno dozivljavamo... kao prosvetljenje i srecu, ili kao mrak i strah.... pre svega od sebe.
nacin dozivljavanja je povezan sa ispoljavanjem
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...