fali svašta... aj, kuckamo se drugi put...
fali svašta... aj, kuckamo se drugi put...
:raz_095:...ajde
![]()
every year, every week, every day, every memory
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Juče su mi službenici iz tri različite firme propisno digli živac, sve tri u tri tazličite države i sve tri zaebajavu maximalno oko gluposti, a sve tri zastupnici iste matične firme iz Nemačke
Onda sam fino odhebao sve tri navedene firme i stvar rešio preko četvrte koja nije zastupnik
Eh da bila je to tada žuta, ali je pretilo da preraste u crvenu minutu, srećom po službenike nije![]()
jutros me zove klijent i pita da li mogu birete da budu etalonirane do 14 h - hitno mu je....kažem ''videću''. zovnem koleginicu - nije u bgd, a za ostale znam da nemaju nameru da dolaze na posao do 4. maja...a meni zakazali u mup-u u 14.30 obradu zbog dokumenata.
ok, krenem ja na posao, odradim pod hitno šta treba, javim čoveku da može da dođe, a on mi kaže ''shvatio sam u međuvremenu da nije baš toliko hitno, doći ću posle praznika''...pri tome na pragu laboratorije ponovo drmnem levu nogu i skoro obnovim povredu od pre 10 dana. idem kao zvonar bogorodičine crkve.
dođem kući da ubacim nešto u kljun i vidim uplatnice - sve pogrešno plaćeno...neke plaćene 2 puta, neke nisu plaćene uopšte....ebem ti život i kud se rodih....
zovem ćerku da idemo zajedno u mup jer je izgubila l. k. a ona kaže ''ne mogu sad, mrzi me, ajmo sutra''....'''pa kako bre sutra, nisam ja na čiviluku?!'' proderem se ja....
a ona mrtva ladna kaže ''šta ti je?!''
ebem ti ovaj dan i vetar koji duva u tri lepe pi*ke materine.
где си пошла с крмељиве очи
dugačka ova minuta.....dođem do mup-a, imam broj 189, zakazano vreme kao u gornjem postu...a oni stigli do 171...al dobro, ajde...umem ja da čekam. nezgodacija je što su sad penzose poterali da vade nove lične karte, pa sve, da prostite, nekako čudno bazdi.
šetam se ja, kao da udahnem malo vazduha....jedno 9 brojeva tj. ljudi se nije ni pojavilo i - eto mene na redu.....tu žuta minuta malo pobeli.
uđem unutra, a tamo dve jadne i poprilično znojave žene - trude se da budu ljubazne, al im ne ide....jer smo im koji im dolazimo na oči nevaspitani i dronjavi (ili nabeđeni znalci koji im naričito idu na nerve). rade uporedo, po dve. pita me da li imam stari pasoš.
- imam.
- dajte da ga skeniram.
- nije tu, kod kuće je.
- ne možete onda danas da podnosite zahtev za pasoš.
- ali na sajtu....
- nisam ja pravila sajt.
- pa dobro.
missim se - bolje da ćutim, neće mi ni l. k . obraditi.
i tako.
odvratna odvratna kosava..uzasno sam razdrazljiva,boli me glava,svi me nerviraju,sto puta kazem coveku nemojte da jedete,sutra ste na programu,on jede,da se ne baci,steta,doneli mu od kuce,jede jaja a rade mu kamen u zuci..da se bijem sa njim?
i, što sad ne ustaje iz kreveta? vidi koliko ima sati, a obećao je.
uobičajeno![]()
ma za nekog manijaka![]()
neki ljudi su neoprostivo glupavi.
Žuti dani, meseci... Od 16. januara ove godine.
ZUTA MINUTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
ceo celcati dan! uvek neko potpali vatru.. doda.. lupi, istrese.. i tako..
.!.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
terajte se svi u tri lepe pizde materine.