E , da znaš komšo
E , da znaš komšo
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
komšika bravisimo
" ja sam uvek bio na ivici da nekog ubijem, nemоjte to vi da budete, nemojte molim vas... "
Šta bi radili da ste na mom mestu,
i da ste žuti ceo život ,a ne samo minutu :raz_114:
Eheeeee. koliko treba da se smrači da bi mene snašla ta žuta minuta
To kad mene uhvati,onda ne pušta![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
sha joj bi
ja nemam zutu minutu jer kad mi dodje begaj od mene... poslednja bese kad sam izaso sa kamom od po metra da ubijem lidera
dosla mi sad u cugu kad videh goozu na ovom avataru :raz_032:
![]()
mani žutu minutu,to je bogojavljenska vodica za ono
kad mi padnu persijane
E onda pada kineski zid![]()
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Meni je sve vec crno, zato sam ovako mirna.![]()
nerviraju me ovi muskarci![]()
Jel znaš Fato da svi oni oće samo jedno?
A ti možeš da se praviš da ne znaš to, ili da nećeš isto od njih... u svakom slučaju, nerviranje ti ne gine.
Bolje da si pošteno priznala...![]()
sta da priznam... :raz_012: e danas sam se opet nervirala nesto...![]()
kakva zuta,danas je petak dan za metak![]()
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
"Ajde bezi u ***** !" - STOP primitivizmu !
LJUBAVNO PISMO POLITIČARA
Visokouvažena gospođo,
U periodu stagnacije, donekle i realnom padu emotivnog ciklusa moje malenkosti imao sam neobično zadovoljstvo da pratim prezentaciju vašeg socijalno-ekonomskog stanja, sa blagim osvrtom na tendenciju povećanja akumuliranih osećanja.
Naravno da nisam ostao ravnodušan i sve svoje kapacitete sam stavio na raspolaganje Vašoj organizaciji.Dakako, željan edukacije u širem društvenom smislu, sve svoje resurse sam stavio Vama na raspolaganje.
Vaše umeće upravljanja ljudskim resursima je imalo kvalitetne pomake u užoj društvenoj zajednici naših bića i ja sam Vam veom zahvalan zbog toga.
Sa zadovoljstvom pamtim sve sednice kojima ste Vi predsedavali, kao i Vaš ekspoze o uticaju tranzicije osećanja na globalizaciju misli.Fantastično!
Nemoguće je u ovom trenutku ne osvrnuti se na predlog opozicionog lidera , gospodina M.Opravdanao smatran da je gorepomenuti gospodin ozbiljna pretnja uklapanju naših života u integracije modernog doba, kao i fanatični protivnik pluralizma.Stoga sam slobodan da Vam predlozim neposredno delovanje i akcioni plan kako bismo se odbranili od ksenofobije.O ovome možete više pročitati u prilogu koji Vam dostavljam.
Duboko uveren da ćemo smoći snage da zajedničkim naporima integrišemo naše živote, kao i voljom da se nagomilani problemi pozitivno reše pozivam Vas da u ime napretka i prosperiteta nikada ne odustajete.
U nadi daće naša bilatrerana saradnja imati pozitivan efekat, šaljem Vam
Pozdrav