Мој савет би био:,,Даље од родитеља! Сами, у се и у своје кљусе!''
Takva. Prijavlia me u policiju da živim na lažnoj adresi. Tehnički, bila je u pravu jer sam zidao kuću koja normalno još nije bila uknjižena, pa nisam imao ličnu kartu na toj adresi.
Jednom u prolazu videla nekakvog klinca kako sedi na stepenicama zgrade i žvaće crnog leba. Odma otišla i prijavila roditelje u službu za zaštitu dece.
Neka firma imala kurira (zapravo kurirkinju) koja mi povremeno donosila materijale na prevod. E, ona se zametne da prati devojku sve dok nije saznala gde stanuje.
Kad su joj komšije uvele grejanje na gas, lično im se uspentrala na tavan da vidi dal su ozidali novi odžak.
Oš još?
Pa ja nešto nisam silno opterećena tim formalnim pečatiranjem. Ono jes potpisali smo nešto, al koga je briga...
Ako ljubavi ima, mož da potpišeš ili da ne potpišeš.. sve jedno.. ne uništava se ona baš tako lako...
kakav bi bio vas govor za mladence,sta biste im rekli?
Begaj pobratime dok ti vreme...
samo jedan riplaj
a de vam je kreativnost
Negde smo imali ovu temu, al sad ne mogu da je nađem..
Večnost je čista sadašnjost.
Nikog ne bi venčala....ionako se razvode brže no što se venčaju...
nikad ne bih pozelela da budem maticar
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ja bih njih ukinula zakonom ako neko već želi da obavi tu građansku dužnost i sve po protoklu,zašto onda ne bi mladenci sami odabrali sebi matičara-odnosno nekog kog oboje poznaju ,kao kuma.
ovako svaki matičar čita isti tekst,bez iskrene želje i bez ikakve posebnosti..ko na industrijskoj traci..
lijepo mladenci sebi nađu "matičara" on im ispriča već nešto,a onaj službenik može samo da donese zvanične papire i turi im da se ispotpisuju
e bravo dirka, potpuno se slazem
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
to što mladenci potpisuju je ugovor i matičar mora da bude siguran da su upoznati
sa svojim pravima i obavezama... ne može tu da se priča šta bilo...
Večnost je čista sadašnjost.