Pažljivo pročitaj Natali. Ne zaleći se..
Мене занима како ви поново успоставите контакт са бившима?
Мислим, ту мора неко неког да зове...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Da.. neko nekog pozove..
ili se ljudi sretnu kod zajedničkih prijatelja.. ili na poslu.. u komšiluku...
i tako...
Večnost je čista sadašnjost.
pardon, pardon...
i na forumu...:raz_067:
Imam jednu ljubav staru i pomislim cesto samo kad bih znala da je ziv, da dishe, da je dobro. Eto. To je ljubav.
"Od pune puške boji se jedan, a od prazne dvojica"- baba Tijana
to se kaze vaqo... ides npr. haj parkom i cujes sum one malecne rechice i u tom trenutqu ti navre nesto u ochi ko bistra voda u njoj... i setis se.
yebe ti se dal je ziv/ziva... to je naviranje...svega
Ili kad podjes ko covek tj zena u prodavnicu, dan sasvim normalan, koracas sa obe noge na zemlji a onda medj vocem ugledas dunje. I tu ti se zavrti sve oko tebe i kruske i dinje i ananasi, i sve voce i povrce i cvece i ljudi sa svojim korpama. Ne znas kako da izadjes iz prodavnice, gutas tu neku knedlu u grlu i kazes sebi :saberi se.
Nijedan nije zadržao neko "mesto", tačnije, nijedan nije osvojio mesto... pa mogu slobodno da kažem da je ovo "ljubavi" prejaka reč. Ako i kada se vidimo, odnosi su prijateljski, nikada se nije završilo sukobom... skoro nikada.
Pa može, i ja sam slična tom opisu osobe... koja na neki način kontrolišući tuđe emocije, kontroliše i sebe. Lakše mi je drugu stranu, jer uvek mogu da pobegnem, od sebe ne mogu. I to sam u većini slučajeva radila.
Isto tako, ako ja preteram, uhvati me panika. I da, ponašam se kao kreten.
sve sami zecovi
sorry ,uh...daleko bilo...
samo znam da dooziveh fatalnu ljubav...i jedva ostadoh ziva...
ne bih to zelela da se nanovo desi...jer je ludilo nereda..vrtlog bez voznog reda
ja se odjаvljujem sa ove teme