sto mi pretekne izmuzu forumasice.... i ondak nahebem ko zhuti
sto mi pretekne izmuzu forumasice.... i ondak nahebem ko zhuti
ocete tekst od koga spadaju gace a?... posto smo kao svi anonimusi i samo se pozdravljamo u prolazu
o marlone dobro jutro
pisi, sta cekas :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
u medjuvremenu mozes i neku drugu analizu :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
paaaaaa...ne znam nikog odavde privatno... koga upoznam private mogu... inace ne vredi.
izuzetak je lilulica, ona mi dodje ko sestra...
sto se mene tice ovu temu mozete da zakantacite jer nikog vise iz ovog sveta ne upoznajem tako da vise ni slovo necu da napisem.
nećemo da je zamandalimo