Idete ulicom , nema nikoga , a nadjete podebeo novčanik pun love .Šta ćete uraditi-odneti ga u prvu policijsku stanicu da nadju vlasnika , ili uzeti lovu , i zahvaliti Bogu ? Da li ste imali nekada takvu situaciju ?
Idete ulicom , nema nikoga , a nadjete podebeo novčanik pun love .Šta ćete uraditi-odneti ga u prvu policijsku stanicu da nadju vlasnika , ili uzeti lovu , i zahvaliti Bogu ? Da li ste imali nekada takvu situaciju ?
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...
Ja sam mnogo poštena.
I zato uvek nađem ono što izgubim.
Večnost je čista sadašnjost.
Jako je teško i nezahvalno odgovarati na pitanja o nečemu što čovek nije prošao do sada... Zaista nisam siguran za odgovor...
Nikada, al kad bi imo, ondak bi prvo pito forumase sta da radim
Hahahahahaaaaaa...
Bravo Tibi. :raz_067: Već si sve shvatio...
pa, verovatno bih odnela u policiju...ili bih kontaktirala osobu, ako su joj dokumenta u novčaniku...ne bih zadržala pa re za sebe....tuđe nećemo - svoje ne damo
где си пошла с крмељиве очи
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
nikada nisam bila u takvoj situaciji ali vratila bi naravno
Tri puta sam našla novčanik...sa finim svotama novca .Uvek je unutra bila lična karta,988 itd...zanimljivo,niko od njih se nije ni ni ni ni ponudio da časti nešto,samo hvala ...msm,ne bih ni uzela da sam htela da uzmem ne bih ni vraćala,ali majku mu
Ja kakva sam budala te novčanike i sl bih vratio, mada tu postoji opasnost da vratiš novčanik koji je neko drugi već ispraznio od "nepotrebnih sitnica" ... pa još ti da budeš kriv ...
Kad bih našao neku lovu, bez imena i prezimena i sl ne znam šta bih uradio
Pokupio novac, dokumenta ostavio na stolu nekog kafića ili tako nešto pa nek se sledeći nalazač bakće ako 'oće..
e ja sam nadrljala.od tada ne diram nista,ne saginjem se i obilazim u sirokom krugu.u krugu bolnice ,na klupi,dok smo jele dorucak,koleginica i ja primetimo kesu,onako kao iz butika..pitali cija je,cekale a onda je pokupimo i odnesemo obezbedjenju...ooni pronadju vlasnike,unutra je bio i novcanik sa dokumentima,jedna gospodja koja je lezala u bolnici,zaboravila prilikom odlaska.e ali fale papuce,papuce nisu pronadjene ali smo se nas dve pravdale u nedogled..nikad vise..
To je teska odluka. Zavisi od situacije, verovatno. Sad bih napisala, da, vratila bih. Nalazila sam ja silene neke mobilne telefone, i uvek sam vracala. Kad bih nsala novac bez podataka o vlasniku, naravno da bih zadrzala. U drugoj situciji, sa dokumentima, uvek gleda, da se stavim u tu situacijiu, sta ako je samohrana majka, ili otac, sta ako je novac za neki lek...Mislim da bih vratila bez razmisljalanja, ali opet kazem, lako je teoretisati, aj da vidimo u praksi....
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
E da, ako su velike pare, uzeo bih, i čista savest, jer ko pošten ima velike pare ukrasti od lopova nije greh..