2 i 3 nisu...to sigurno...
1.medjusobna netrpeljivost partnera
2.neverstvo
3.ljubomora i nasilno ponasanje partnera
4.problemi vezani za sex
5.nesto drugo
2 i 3 nisu...to sigurno...
prvi pokazatelj je obično tišina..kad prestanu riječi..ili kad izgovorena riječ ne znači ništa.
Pa teško je odlučiti se sve ponuđeno jeste jedan od pokazatelja ..........
u nesrećnom braku ima sigurno nekoliko raloga koji se poklope da bi brak bio takav. ...a osnovni je da je ljubav negde odletela. sve drugo su nus pojave - i neverstvo i nasilništvo i netrpeljicost i nemanje seksa...sve.
где си пошла с крмељиве очи
Partneri su dovoljno umereno temperamentni ili sličnog vaspitanja,da se medjusobno1.medjusobna netrpeljivost partnera
2.neverstvo
3.ljubomora i nasilno ponasanje partnera
4.problemi vezani za sex
5.nesto drugo
podnose ,nisu neverni ,opet iz nekog od razloga koji prositiče iz odnosa prema sebi ili
okolini ,obzirom da su trpeljivi ,podrazumeva se da nisu nasilni ,a ljubomorni ne mogu ni biti jer imaju prećutni *hladan* sporazum o *nenapadanju*,problemi vezani za seks se javljaju ne samo iz psiholoških,već i fizioloških razloga i ukoliko nisu posledica godina,
dakle ,fizičke nemoći,daju se lečiti .....mislim da ni jedan od ovih pokazatelja ne mora biti prisutan u jednom nesretnom braku,ovo bi mogli biti pokazatelji lošeg braka.
Nesretan je onaj brak u kojem nema razumevanja i medjusobnog poštovanja,
ljubav je već presudna i u jednom i u drugom slučaju ,i pokazatelj nesretnog braka je nezadovoljstvo koje se kompresuje kod jednog ili oba partnera,osećaju se kao ptice u kavezu ,a nemaju snage da se kaveza oslobode iz straha da ne polome krila.....
Za većinu brakova ,za koje su mnogi skloni da kažu da su - idealni ,se može reći da su ispod površine u stvari - nesretni brakovi.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pa...kad je kriza - zbijemo redove....to valjda nešto znači.
Nepoverenje,netrpeljivost i pad tolerancije jedno prema drugom.
Tu se gubi svaka nit ljubavi...
Sve pomalo..ali nekako najviše tišina,ona gusta i mučna..kad jedno drugom više nemamo šta da kažemo,kad prestanemo da dijelimo misli,radosti,snove..
nepostovanje,bilo kog oblika,zasigurno ukazuje na nesrecan brak...
Е што се тиче те љубоморе, матичар исо каже да треба љубоморно чувати брак.
Људи моји, ја не капирам шта то значи уопште.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ni ja...a mislim da ni oni nemaju pojma šta to znači. ne čuvam ništa ljubomorno.
a propos teme....na žalost, nekada sam u fazi ''ako hoćeš - hoćeš, ako nećeš - nećeš''...u vezi svih stvari koje brak nosi.
ta faza mi se ne sviđa, ali to kao da je jače od mene.
hmm..mozda ne mislimo na istu stvar..da li si imala prilike da sretnes parove u kojem je zena konstantno predmet poruge svog muza?ona je glupaca,ova moja je nesposobna,ne ume nista,ne pitaj nju ona je duduk za to,ma vidi kakava je,gde su mi bile oci..i slicna verbalna p....vanja?proteze se to i na odnos sa decom,dovodi do toga da te i ona gledaju drugacije,i svaki gest prema njoj pun je prezira...na to sam mislila, a nepostovanje s druge strane je,po meni,nepostovanje same sebe..