ja samo da pitam pre nego se izblamiram odgovorom na temu, jel pricate o plazmi, ili o....?
ja samo da pitam pre nego se izblamiram odgovorom na temu, jel pricate o plazmi, ili o....?
dekin kolač ima posebnu temu
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
pa ja dekin kolac joprosle godine nesto povodom plazme sto me je malo zacudilo i zbunilo, ne znam dal da vam ispricam iz dva razloga:
1. da ne mislite da se pravim vazna, a moz da se desi da neko to pomisli
2. jos uvek ne znam dal je o plazmi rec
Reč je o plazma keksu. A ti ispričaj tu svoju priču, neće da smeta.
Možda nam preneseš neku ideju.
e, ovako je to bilo (stvarno)
ja kad negde putujem, uvek nosim plazma keks-zgodan je za iznenadni nalet gladi, za prekracivanje dosade, moz da stoji nekoliko dana, ne topi se na suncu kao neki cokoladni
i tako ja prosle godine odem poslom u Rim
i jednog dana sa nekim raznim ljudima koji su sa mnom bili tamo, a iz raznih nam zemalja Evrope, u nekoj nedodjiji pored Rima, cekam bus i izvadim taj plazma keks iz torbe
i kao sto je obicaj, ponudim sve ostale, sa recima da je to cuveni keks iz moje zemlje, kako je dobar i sve, kako ga generacije jedu, kako sam ga jela ja, i sad moj sin i celu pricu slozim
i tu, na licu mesta kazu meni jedna Bugarka i jedna Rumunka da i one imaju taj keks i da se isto zove plazma, samo je drugacije pakovanje
i ja kazem, ok, sigurno smo ga mi izvezli kod vas, jer taj keks je nas, bre!
kad one jok-svaka tvrdi da je njihov, kod svake se proizvodi u nekim njihovim fabrikama, ima skroz drugacije pakovanje, al je drugo sve bas isto...
i ja sma ostala zbunjena i uopste ne znam dal je to tacno..al, sto bi lagale?
pa dobro sad, jel neko ima komentar?
mislim, jel neko video plazmu u radnjama u Rumuniji, ili Bugarskoj?
il, da se vratimo na pricu o keksu?
Kako ste krenuli ode tema kod Prkos na kulinarstvo
aj da malo pričamo o keksu
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
joj, ja tek sad videla na kom je pdfu tema postavljena
dakle, o tom keksu je rec
dooobro..
o tom nemam nista da kazem
ja pitala, vuce, i oni mi, kao, odgovorili, ja im poverovala i vish da su me zenuli
a, i ti ovde, a, matori? e, bas mi drago da te vidim
ja to iz ljubavi
govorim matori samo nekome ko mi je drag, a ti izvini
ma, opusteno vuce, ja uglavnom muskarcima govorim ono sto ne bi trebalo
ili ono sto ne zele da cuju
Keks ne pogađa integritet osobe, ali je integralni deo osobe.
Tako nekako.