Мени ово ипак више личи на искушење.
Само... Прођоше генерације и генерације и ником ништа...
Мислим, животни век је тако кратак па некако испада свеједно шта човек заправо бира...
Мени ово ипак више личи на искушење.
Само... Прођоше генерације и генерације и ником ништа...
Мислим, животни век је тако кратак па некако испада свеједно шта човек заправо бира...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ne znam...nemam iskustvo da je sve jedno...ali, to je baš skroz lično i ne svatujem nikome ništa.
где си пошла с крмељиве очи
Zasto bi ga Bog hteo?
kada je stvorio andjele i ljude znao je da mogu zgresiti...
Takodje nije dozvoljavao da zlo prevlada...
Zato je u drevno vreme pustio potop i tako sprecio sirenje zla...
Zlo je opet uzelo maha i nije resenje da ga tako stalno unistava i da ono stalno nastaje...
Zato je dopustio da zlo jedno vreme postoji i ima nameru da ga unisti jednom zauvek...
nakon toga zlo vise nece postojati...
oprisna je tema... ovo je ukratko...
i, kad će da ga uništi - ukratko?
Ti stvarno B verujes u svastaja sam presto u bajke da verujem od kad znam da su...to
![]()
Prva faza je Armagedon... Bozji rat u kojem ce Bog ocistiti zemlju od zla...
takodje ce unistiti i zle ljude...
nakon toga Sotona i demoni ce biti onemoguceni da cine zlo i na kraju ce biti unisteni...
zatim prema Otkrivenju nastupa hiljadugodisnja vladavina mira na celu sa Hristom kao kraljem...
za to vreme Bog ce dovesti ljude do savrsenstva i nakon tih hiljadu godina zivece vecno na zemlji...
takodje ce za vreme te vladavine biti i vaskrsavanje svih koji su u Bozjem secanju...
nakon tih 1000 god zlo nece vise postojati...
E mojne pretiš ti Mona?![]()
hoću tad, to je tačno....to mi dođe kao da kažeš da će jednog dana da udari neki meteor u Zemlju, pa će sve da nas rasprčka....možda bude, možda ne bude...ima učenja i o tome.