O Zazi care!!!
Lijepo te vidjeti u svom elementu..
Ezoterija ne treba činjenice.
To što crkvena propaganda uradila od biblije uvjeravajući da je to činjenica u cjelosti kako pravovjerni bukvalni ćitatelji biblije i misle i jest problem.
Ezoterije ne pozna imena i nepotrebna su niti stvarne događaje iako ih je bilo.
A poslanici višh sfera koji su bili na zemlji ideje ostaviše a ne da bi im netko cipele ili komad drva obožavao.
Shvaćaš li me na što ciljam??
No sve to je evolucija čovjeka.Čovjek prima koliko može da primi.
Ne bih rekao da se stvari ne mjenjaju ...
Ide ali pomalo..
Dobrodošao Eleleth
Ja sad ne razumem ovo sa činjenicama.
Ako nije ovo što ''popovi'' kažu, šta jeste?
pa ne istražuje mi se.. jeza me hvata od biblije..
e jedino možda ono dešifrovanje pomogne...
a je l piše negde da grojze ne sme da se je' pre preobraženja? meni to baš glupo, parvilo, ali ga poštuju kao da je post na veliki petak.
где си пошла с крмељиве очи
Ne sme da se je pre preobraženja jer nije zrelo, a ako i jeste, treba ga prišštedeti da ne ostane samo pola kace. A važi samo u ovoj (svetosavskoj) klimatskoj zoni.![]()
Takođe, lubenice se ne ju nakon Velike Gospojine![]()
kad sam letos bila na moru, a tamo ima dota rusa...i sad svi na preobraženje doneli grožđe da se osvešta, a rusi doneli - jabukei pop se začudio, ali je osveštao....rusi kažu da ne jedu jabuke pre preobraženje.
ali, zašto?
mislim, jeste zrelo gožđe, ima ga već od sredine jula...da li negde piše da ne same da se jede? i ako piše kako se to objašnjava zašto ne sme da se jede baš do preobraženja?
где си пошла с крмељиве очи
i sta bi ovde?
nestalo pitanja?
When you have to shoot,shoot,don't talk...
mrzi ih da traze odgovore na google xD
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
sve znamo i sve nam je jasno..![]()
Večnost je čista sadašnjost.