kad lektor bude lekter, onda će i kolektor da bude kolekter, a emitor emiter. Terijer će biti terijer u svakom slučaju
Zazijavalo
kad lektor bude lekter, onda će i kolektor da bude kolekter, a emitor emiter. Terijer će biti terijer u svakom slučaju
Zazijavalo
uvek volem da vidim preduzimljivost. evo mu jedna besplatna ideja. Kad krava krene da se kupa, sakrije se međ vrbama i ukrade joj kožu.
Zazijavalo
moja tašta je jedna divna sedmoglava aždaha. I kad joj odsečeš jednu glavu, narastu joj dve nove. Upropastio sam je sa troškom za frizerku
Zazijavalo
tadić je pokušao da iskoristi narodno predanje. Beše Severina u kuli, a u dvorištu radjaše Ćelo. No je ćelo severini omilio jer je danju bio Ćelo, a noću se pretvarao u čoveka
Zazijavalo
Večnost je čista sadašnjost.
(da li se koštice od mušmula lako prime?)
14:29 malavelika ..... ne daju se odmah, ko neka lubenica il tako neka droca od voca ..
ne mož vi mene tolko malo da platite kolko ja mogu da sedim pred birtijom
Poštar
Derani su nepismeni. Sve su nepismeniji kako prolaze godine. Mislim, prvo su bili pismeni derani, pa posle nji došlji neki manje pismeni. Nije da su isti derani prvo bili psimeni, pa ondak nepismeni
Poštar
misim, nismo mi ovdi gomila budala koje se cerekaju kao prikolica puna majmuna sa nagorelim repovima. Mada tako ponekad izgleda
Zazijavalo
misim, nismo mi ovdi gomila budala koje se cerekaju kao prikolica puna majmuna sa nagorelim repovima. Mada tako ponekad izgleda
Zazi
Ciji potpis?
Zazijavalo
2+2 mož da bude i 11, u brojnom sistemu sa osnovom 3, na primer
Zazijavalo
где си пошла с крмељиве очи
ko jede zlo ne misli
Zazijavalo
mona ume tako lepo da ostane odlazeći i da odlazi ne mrdajući da bi se B. Pekić nesumnjivo njome o ženio da slučajno nije matora budala, pa uz to i pokojna.
Zazijavalo
Balada je književna vrsta gde narator u stihovima dugo priča o trivijalnostima. Na primer "Tom Džons je imao crnu kobilu.
Postojbina balde je Irska gde se ljudi uglavnom bave time da budu pobožni i da jedu krompire. I onda mogu da presede celu noć da čuju šta je na kraju bilo sa kobilom. ".
Zazijavalo
Prvo sam ga zamišljala kao čiku u pantalonama na tregere, zato što su ljudi često govorili da se nešto nalazi ''bogu iza tregera''. I kako oni kažu ''ma to je tamo, bogu iza tregera'' ja pratim u kom pravcu su pogledali al boga nigde.
Kojica
jes da sam piso, al ćem da ponovim: Ispod ovog nadgrobnog kamena/leži mi jadna tašta Stamena/ da je još samo godinu traja/ ja bi ležo, aona bi lajala
Zazijavalo
Tašte ne umiru. Transformišu se u ćerke. Zato im ostave onu veliku maramu sa kojom se pokrivaju lebovi. I ormar koji ne može da se pomeri kad krečiš.
Zazijavalo
Nijedan zakon nije za sve. Uglavnom zakoni su rampa za volove. Sitne životinje se podvuku, krupne preskče. Na rampi ostanu volovi.
Zazijavalo
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.