:jutro: Kraljce Ja ću sad ko tvoj direktor, da se promuvam i nestanem. Promuvo se jesam, dakle
Zazi
:jutro: Kraljce Ja ću sad ko tvoj direktor, da se promuvam i nestanem. Promuvo se jesam, dakle
Zazi
Ciji potpis?
kao jedan što je pričao kako se častio sa pobratimom. Uzmemo ti mi jeno pivo (0,5l) i malo popije on, malo ja, opet on, opet ja ... i da vidiš - do kraja popijemo celu onu bocu
bio siroma iz religiozne familije. prvi put se video go u vojsci
Zazijavalo
vikendaši su oni što svakog petka popodne sakupljaju špriceve iz viendice u vlasništvu?
Zazijavalo
Večnost je čista sadašnjost.
beogradjani prokopali bunare. više niki ne troši gracku vodu, a službenici vodovoda umiru od dosade
Zazijavalo
:raz_067:
petak popodne je trenutak u vremenu kad se završe svi radni dani, a sledeći ponedeljak je tek nakon tri dana. Dovoljno da vaskrsneš, kao što piše u bibliji.
Zazijavalo
tole, nema veze s tobom. Al eto, falilo mi slovo t u naslovu. ja i kad idem ulicom pa vidim da na grafitu fali t, odem u prvu auto prodavnicu, kupim sprej odgovarajuće boje i dodam t.
Zazijavalo
pisalo je da sam video. Mora da je bilo i mora da sam ja video. da nije tako, biblija ne bi bila sveta knjiga.
Zazijavalo
ne može sveta trojica u kućnoj radinosti. ( deco, ne pokušavajte ovo kod kuće )
Zazijavalo
onda mu kažeš da su te stvar gore zato što su povezane žicom sa doopetom komšije odozgo i ako ih dohvatiš, upašće vam u sobu, a smrdu mu noge.
Zazijavalo
serijski ubica. inače divna osoba
Zazijavalo
nije problem udvostručiti setvu. Problem je udvostručiti žetvu.
Zazijavalo
Na ivici svakog dečjeg igrališta postoje dve štrakljaste devojčice zlobnog pogleda koje dolaze samo da bi pokazale
nove sandale koje im kupila mama. Ako im se pruži prilika, saplitaće igrače i iz potaje gađati šljunkom peščane
zamkove, a nekada i njihove graditelje, ako misle da ih neće uhvatiti na delu
Zazijavalo
kokoške imaju tri funkcionalna prsta i onda kada gacaju po dvorištu ostavljaju znak "peace" samo im fali onaj krug okolo. Al opet zaseravadu dvorište
Zazijavalo
где си пошла с крмељиве очи
alah je u premudrosti svojoj naučio žene da računaju da bi turile dovoljno pirinča u pilav, zavisno do broja dece.
zazi..
nezamotana žena je kao razdrešena vreća. stalno joj nešto ispada. i dok se ti vratiš da pokupiš, neko pobegao sa sve magaretom i vrećom na samaru.
Zazi
pa jesmo, samo ne razumemo to. Hidnusi veruju da je krava sveta životinja. Mi verujemo da je ukusna životinja. Na ovoj sitnoj razlici, zasnovano je otcepljenje Pakistana od Indije.
Zazi
verujemo dok probamo. a ondak znamo. Zato je rišćanstvo lažna vera. Kauri veruju da je bog ljubav, al niko nije uspeo da okusi.
Zazi
moja deca su velika. Ko konji. I skoro isto tolko pametni
Zazijavalo ili Zazi neznam ko od njih dvoje tacno da se ne vracam na chat
Ciji potpis?
zato što sama dođe. ne moram da je zovem Važnije je kako se tera tašta. Do sada mi je najuspešnije da podviknem Hraaaaaauh
Zazijavalo