I njutnov zakon: Telo prepušteno samom sebi u zatvorenoj sobi svo će da se izubija.
II Njutnov zakon - Telo će te pratiti samo ako primeniš silu.
III Njutnov zakon - oko za oko, zub za zub
Zazijavalo
I njutnov zakon: Telo prepušteno samom sebi u zatvorenoj sobi svo će da se izubija.
II Njutnov zakon - Telo će te pratiti samo ako primeniš silu.
III Njutnov zakon - oko za oko, zub za zub
Zazijavalo
ovde samo jedan misli
ostali vataju beleske
neki misle, neki vataju beleške a neki i spamujemo...
ja mislim da ova tema može da se preimenuje u "Zazijeve velike misli & co"..
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Ih! Ima ti ođe mislilaca kolko oćeš.
Pazi ovako:
nije obavezno staviti izvor... pogotovu ga ne mozes staviti ako si ga uzeo odande gde ga nije bilo....
Prkos
i Frojd je počo od sitnih jezičkih omaški, pa je stigo da se samodijagnostikuje kao opasan manijak
Zazijavalo
koješta. žemske vole one koji kažu da vole buckaste. jerbo nijedna žemska nije dovoljno džgoljava po sopstvenom mišljenju
Zazijavalo
Kažem ja da imaju neke sandžame noćom na forumu a niko ne veruje, samo se danju zovu tašte .
Manijak
Ciji potpis?
nije ti ostalo od pradede, neg od prababe. Stari nameštaj služi taštama da maltretiraju zetove. I prelazi s generacije na generaciju.
Zazijavalo
a znam ja šta kojca misli . Vojnički pasulj Tajni sastojak: uhvatie jednog vojnika (može i na odsustvu)...
Zazijavalo
Jesi li rekla nekom da se sva navlažiš kad ga spaziš u gradskoj gužvi? To ti je na priliku iskrenost. Ne mora uvek da prija.
Zazijavalo
sad videh u ljubavnim pismima da Gete nije mogao da preboli što će draga da mu odrtavi, pa je nabavio momka.
Zazijavalo
prepisivanje recepata odgovorno je za više slučajeva čira na želucu nego zloglasna bakterija Heilobacter pylori
Zazijavalo
čir i nekako al hemoroidi što umeju da bidnu gadni
Man
priča ima ženu
Kojica
где си пошла с крмељиве очи
Kršteno ime mi je Zazijavalo, naravno. Ima preko tri iljade odrednica o meni na Googletu. Mora da je istina.
Zazijavalo