ako se čakra zaštopa, mož se otpuši pomoću upaljene cigare. I to se ondak zove moksi-buksi il tako nekako. Al ti trebaju vlažne maramice da ti se ne zapali kosa.
Zazijavalo
ako se čakra zaštopa, mož se otpuši pomoću upaljene cigare. I to se ondak zove moksi-buksi il tako nekako. Al ti trebaju vlažne maramice da ti se ne zapali kosa.
Zazijavalo
:raz_114::raz_114::raz_114:
Кад олупаш зид, флеке нестану ко руком однешене
QueenOfClubs
Aparat za taštinu:
Sam smislio. Al nije aparat. Nego super-lepak. Kad se ulepi, sve zajedno bacim u vutru.
Zazijavalo
ljudi su zatucani jer imaju okruglu rupu na glavi, a religija je četvrtasta, pa neće da uđe bez da se malo utuca
Zazijavalo
Carska tema...:raz_067:
:raz_067::raz_067:
daklem, ukratko. veština je da zatvoriš vrata doopetom. ako numeš, onda onaj mož da izađe i da te napuzuje
*puzi za tobom
Zazijavalo
Evo me citiraju. Valjda sam već riknuo, a niko neće da mi kaže.
ooooooooooo veliki misliočeeeeeeee.....:raz_114:
važno je nizbrdo ići u onoj dimenziji u kojoj si išao uzbrdo
Zazijavalo
Uzmi sa sobom od svih životinja čistih po sedmoro, sve mužjaka i ženku njegovu; a od životinja nečistih po dvoje, mužjaka i ženku njegovu, pa evo budi noj
Kojica
cinka ima u oplođenim jajima i tim materijalima. A bakra ima u vdovodu
Zazijavalo
Biblija je sjajna knjiga. Svako mož da je prevede kako on oće i opet ništa nije tačno.
Zazijavalo
čopor ludaka. Posle se čude da svakih nekolko iljada godina bude potop i takve stvari
Zazijavalo
Lenjost leži u prirodi stvari. Onaj što radi, taj je jadan. Tek kad se najedeš nisi gladan.
Zazijavalo
U Australiji žive najopakije i najagresivnije zmije. I svi Australijanci idu po plafonu.
Zazijavalo
Recikliranje je kad otpad premestiš s gomile na gomilu
Zazijavalo