Ja, kolko vidim, najjsigurnije je zašvajsovati ta vrata, ubaciti bombu kroz prozor i zapaliti zgradu.
Što je sigurno - sigurno je.![]()
Ja, kolko vidim, najjsigurnije je zašvajsovati ta vrata, ubaciti bombu kroz prozor i zapaliti zgradu.
Što je sigurno - sigurno je.![]()

Он оставља мене:
Па чујемо се некад...
Зашто?
Па ето...
Па шта хоћеш кад дође то некад? Да те чекам до тад, ил сам слободна?
Па не, него је баш глупо да се не видимо никад...
И шта ћемо кад се видимо некад? Да се сећамо како је било? Да анализирамо бивше? Да се креснемо?
Па никад се не зна...
Шта се бре не зна? Свидела ти се нека друга, па би да пробаш, па ако не успе а не нађеш ништа боље ај да се креснеш са мном па да видиш... Никоме нисам резерва.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Ко прича о заборављању?
Сваки јесте оставио неки траг, макар искуство више, да се грешка не понови.
Није овде реч о затварању врата у сећању, него њему, да му се не остави нада да може нешто поново.
Остати пријатељ са неким коме је стало до нечег више је у најмању руку нехумано.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

pa time sto zatvarate vrata za svim bivsima pravite od njih frankestajna... sto kaze zazi da se zavare vrata i venac belog luka da se za svaki sllucaj stavi... A ne vidim zasto se ne bih cula ponekad s nekkim svojim bivsim? Osim ako mi se toliko bas zgadio i ako me je toliko povredio da ne mogu ocima da ga vidim, mada vremenom i to osecanje izbledi, pa mi onda kad se sretnemo bude kao da sam videla nekog svog drugara iz srednje skole, recimo...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!

tačka

u principu, ja kad volim onda volim... a kad ne volim, onda je to toliko ocigledno, da nema ni potrebe da se kaze ista... odu sami :raz_114:
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Pričao mi jedan Rumun... Nekoliko godina pošto su ucmekali Čaušeska, u nekakvoj provincijskoj birtiji vidi gore na onom raftu iznad tezge jednu od onih slika što su svi morali da imaju na javnim mestima. I kaže - ih, ko da sam vido roda rođenog.![]()

Ne pričamo o povremenom telefoniranju, već o povremenom sexu...
Meni se nijednom nije desilo da sam srela bivšeg i nisam se javila, recimo... ili popričala... ako se sretnemo. Odnosi nikada nisu prekinuti nekim ružnim scenama. Ali, nećemo stvarati sebi uslove i predispozicije da nešto ima šanse da se održi od ostataka, o tome pričam.

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0