retko stavljam tacku na bilo sta u zivotu...ne zbog nekog eventualnog prostora za manipulaciju u buducnosti i slicne gluposti, vec zato sto se rukovodim rezonom da je sve u zivotu promenljivo-on, ja, situacija, emocije...sve....ako danas ne mozemo/ne zelimo da budemo vise zajedno, mozda cemo zeleti za pet godina....ili, danas smo mozda u kres kombinaciji, za neko vreme cemo mozda zeleti decu, i obrnuto..imala sam veze, ozbiljne, koje su nakon par godina postale kres kombinacije....imala sam kres kombinaciju, koja je, kad je prestala, prerasla u brak...imala sam veze koje su nakon "tacke"postala prijateljstva, tako da ta tacka i ne postoji....i obrnuto, prijateljstva koja su prekinuta, znaci dobila neku simbolicnu tacku, pa postala veze...vezu koja je postala poslovna saradnja..kod mene nema tacaka u zivotu (sem ako je nesto bas drasticno i dramaticno u pitanju, al srecom, nisam imala ni takva prijateljstva, ni takve veze, koje bi zahtevala takve rezove), samo evoluiranja, promena oblika, nijansiranja, pomeranja granica....naravno, imam one neke nebitne odnose-tipa prodavac na pijaci koji mi je prodao los kajmak, turisticka agencija cijim aranzmanom nisam bila zadovoljna-e, na njih stavim tacku bez pardona...i obavestim sve koje znam o razlozima tacke