a ja cuo od jedne iskusne zene da neki dvoje kad se jednom omirisu to je za vecnost... mis da mogu da se makar tu i tamo mirisu ponekad ako su im emocije davno usahnule :raz_013:
a ja cuo od jedne iskusne zene da neki dvoje kad se jednom omirisu to je za vecnost... mis da mogu da se makar tu i tamo mirisu ponekad ako su im emocije davno usahnule :raz_013:

Ne znam, Q... ispade da ja ne kontam poentu ovde... nisu svi odnosi istog intenziteta, možda neki zaslužuju drugu šansu... S tim što i dalje stojim pri tome da to može samo u pojedinim, posebnim slučajevima, nikako u svim i svakako je ograničeno vremenskim rokom...
Moje mišljenje i dalje stoji, ali sam čini mi sa malo više otvorena za sugestiju što se tiče poente vraćanje. Hoću samo da skontam zašto, ne kažem da bih se menjala po tom pitanju... Samo mi uopšte nije prijatno kako sam shvaćena... isto tako mislim da ja možda nisam skontala poentu suprotnog mišljenja.
I pitanje je da li to uopšte mogu, možda je sve stvar karaktera... ne toliko iskustva.

A ovo što je kojica rekla... ako se odnosi na veze ili brakove koji su za sobom povukli svu užu i širu publiku, jer se na tome i zasnivaju... smatram da kod takvih odnosa nema prave tačke niti može ikada da je bude... Tu se više vodi računa o tome šta će svet da misli i na koga će svaliti krivicu, nego što se potrebe baziraju na sopstvenim željama, ili obratno, nisam sigurna.
I kao što rekoh, presede mi tema... samo zato što ne umem da ostavim odškrinuta vrata.

Evo ja iz sve snage pokušavam da shvatim šta te muči, i ne vredi.
Da, ono što sam rekla odnosi se na ljude koji uvlače publiku u svoje probleme
i imaju potrebu da operu svaki svoj postupak.
Nemaš izbora, osim da vičeš ''da, da... tako je.. jadna ti, zao on..''
ako kažeš bilo šta drugo onda si zla i ti..
pa zasto ti je presela?
tema je dobra i odnosi se na bitnu stvar u zivotu svakog od nas..i nije vezana samo za ljubavne odnose..
ti si rekla svoj stav, svi smo rekli svoje stavove, koliko ja vidim, neki se podudaraju samo po ivicama
neko zna, neko ne zna da stavi tacku, neko voli, neko nikada ne stavlja tacku..big dil...licna stvar svakog od nas
frustracija nastaje jedino kada svoj licni stav zelimo da opravdamo, ili nametnemo, ili ako osecamo da neko drugi zeli da nam nametne svoje misljenje, a tome nema mesta ako smo sigurni u ono sto mislimo...

Muči me to što se sve svelo na dve krajnosti... postoje nijanse, postoje izuzetci... I to što ne mogu da skontam poentu vraćanja, možda bi lakše bilo da imam nekog iskustva po ovom pitanju, ne da se sve svede na možda bih, ili ne bih... do sada sam to radila, ali do sada nisam ni bila vezana toliko za aktere... Bilo je tako lako.

Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
u pravu je nevesta sad bez zezanja.. pre mesec dan sretoh jednu pa da kazem devojku za koju me vezu lepe uspomene i u njenim ocima bas videh ono sto nas je nekad spojilo.... samo sto joj rec na usnama nije izasla sa pozivom, al jednostavno nije mi se dalo... bio sam karakter i rekao sam sebi... stavljam tacku![]()

Frustracija nastaje i kada ti stav blokira realnost... ono što bi trealo i ono što bi ti uradila se ne podudara svaki put. Sa te strane, kontam ostavljanje vrata... a opet, rekla bih da je ponekad neophodno. Bar dok te emotivno ugrožava... što je opet u raskoraku sa svrhom ostavljanja vrata... dok ti je stalo, valjda ih treba ostaviti. Za mene je to i dalje mučenje... i onda se pitam da li je tav stav u stvari neka vrsta odbrambenog mehanizma.
Nemam pojma, načisto sam zbunjena...

nema ljubavi qwin... to vise ne postoji... lost in translation, postoji samo u ruralnim sredinama gde su totalno neobrazovani.... danas egzistira i postoji samo koristoljublje u m/z odnosima vezano za telo, sex, blud, ili prosto institucionalizovano drndanje kad dajes da bi primio odnosno viceversa..nemoj me terati da ti ovo poslednje objasnjavam jer me mrzi...nekd je bilo toga dok su danas ljudi operisani od toga a savremene i "oslobodjene" zene su nosioci tog talasa....ako meni ne verujes prosetaj netom pa ces videti slicne stavove bas kao ovde...
tuc muc zder kenj... spavanje... pos zder kenj tuc muc.... svaki dan sa drugim... cak ni posao vise nije konstanta jedino je zder i kenj...sarkazmaticno pisem....

za sve koji misle da ljubav idje na ovi bijeli svijet postoji
frustracija nastaje kada sve ono sto smo dobili u vlastitom domu roditeljskom...i nadgradnnja nasim zeljama kao slagom na tortu shebe slag koji nije dobro izmućen..p splasne efekat...nema kraja nasem razocarenju..hiru...jer KAKO i ZASTO..a mi smo tako dobro isplanirali...ali slusajuci samo svoj glas..pa i ne tudji..okruzenja..
naidjes na osobu koja ne zeli da se prilagodi..jer smatra da mora biti dominantnom posto-poto...taj smrad od ega ce nas kostati civilizacije...
Vreme, nakon razlaza..moze da napravi kvalitet od coveka koji nije kompletan..no..pitanje je nasih emocija-postoje li za bilo kakav nastavak ili ne...Vec smo drugi ljudi...sa drugacijom vizijom...i zeljama..i iskustvima...
Vracanja mogu da osveze emotivan zivot na odredjeno vreme...ali puca se uvek na inatu..i ne popustanju...nestrpljenju...prigovaranju i pokusaju da nekoga nacinimo vlastitom kopijom...

bolje se osvezi kad se negde otputuje i promeni sredina... nov muskarac il nova zena... i ako funkcionise ok i ako je to resenje ok na drugi... ako je "ljubav" mozda ok na treci... a ako je samo tuc muc zdranj kenj onda je bolje biti pletilja cipki ili se vratiti tamo gde si makar znala da ti je bilo lepo ponekad... naravno ako te druga strana primi posle svega... inat je nebuloza koja se neutralise prvim zagrljajem....
m/z odnosi su jako prosti i ljudi ih bespotrebno komplikuju
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0