i ovo sam ja kojo..nisam savrsenstvo,niti se trudim da budem.kazem -ne u mem,ne mogu,ne znam-..nista mi od toga nece biti.ne prihvatam obaveze koje ne mogu da ispunim,niti se trudim da budem ono sto nisam.,niti podmecem ledja umesto njega.ako nije odradjeno,on zna da mora,da je deo njegove odgovornosti,ali ga jednostavno nisam navikla da uskacem tamo gde ne moram.
nisam ni ja osećala da nešto ''moram'', ali se ispostavilo da ipak moram posle određenog broja godina. ne žalim se, samo kažem da menjam postupke - svoje....a ako nekom nešto smeta, neka to ispravi.
a to da nešto ne umem ili ne znam - nije tačno. sve znam i umem, ali sad već neću. nisam se ni ja naučena rodila![]()
где си пошла с крмељиве очи
nije to -moranje-u rangu sa prislonjenim pistoljem na celu..to je dobrovolno moranje ,podrazumevano,iliti -deljenje-kako ti kazes...ako sam ja druga smena npr.i zajedno smo pre podne spavali duze,ili radili bilo sta,necu se polomiti od posla da bih im ostavila rucak,spremice ga on...niti ja trazim od njega da bude -muskarac za sve-...sta ne ume odrade majstori..![]()
možda sam već ovo rekla - ali evo, sad kažem....valjda neću da se ponovim u kompletu - nisam nikad mislila o sebi kao ''ženi za sve''. ali, volela sam (i volim) da znam sve i svašta da uradim i ukućanima i da imam topao dom.
zamka leži u tome da se pretpostavlja da u braku postoji elementarna čast da svako radi najviše što može. ko ne može - ne može, dopunjava ga onaj drugi. međutim, malo sam se preračunala u tom dopunjavanju i nije mi niko kriv. stvarno.
ali, ispravljanje grešaka traje....dokle, ne znam.
ipak, računam da greške nisu samo moje i da ne mogu više da budem ''žena za sve''. mogu ponekad, ali stalno...ma, ne dolazi u obzir više.
где си пошла с крмељиве очи
![]()
pricu za premijera!
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.