Stranica 4 od 8 PrviPrvi ... 23456 ... ZadnjaZadnja
Pokazuje rezultate 61 do 80 od 154

Tema: Mesečne prognoze

  1. #61
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Re: Mesečne prognoze

    VAGA
    Početkom meseca mogla bi se pojaviti neka osoba koja nije sa vaših prostora a koja je deo vaše prošlosti i pokušati da ponovo uspostavi kontakt sa vama. Mislim da ćete prekinuti taj odnos i da se nećete baš obradovati. Nekima od vas je voljena osoba negde daleko i ne može da se javi. Ne brinite krajem meseca će se javiti. Stalno ste u nekom strahu da ćete izgubiti kontakt sa nekim i pokušavate da provocirate njeno javljanje. Vama smeta kada nemate kontrolu nad situacijom, a sada ste upravo u ovakvoj situaciji. Krajem meseca će se vaš emotivni život pokrenuti na bolje, a dotle se strpite i ne pokušavajte ništa na silu.

    ŠKORPIJA

    Niste sa osobom koju volite i stalno očekujete da se pojavi. Čini vam se da ste osuđeni na čekanje i tugujete zbog toga. Usamljeni ste čak i ako imate nekoga kraj sebe. Krajem perioda će u vaš život ući neka osoba koja je od vas starija i koja može dosta da vam pomogne. Dešavaće vam se krupne promene u vašem životu, a vi se nećete radovati jer niste svesni šta želite.Vi biste sve da menjate a da ipak sve ostane isto, a to nije moguće. Konflikt koji imate u sebi ova osoba može rešiti. Shvatićete da vaš život nije pod vašom kontrolom i hrabro suočiti sa problemom. Mnogi od vas žele osobu koja će ih razumeti a kada takvu osobu nađu, pretvaraju je u prijatelja. Krajem perioda će se ovakav stav promeniti. Mogućnost ulaska u brak.

    STRELAC
    Imate posesivnog partnera koji vam oduzima osećaj slobode. U narednom periodu neke osobe će vam se mešati u vezu i to će biti osnovni razlog njegove ljubomore.Vaš odnos je već duže vreme na klimavm nogama, ali vi ne želite da to drugi znaju.U narednom periodu možete biti žrtva nečije spletke pa se pripazite.Oni koji su zaljubljeni u zauzetu osobu treba da izbegavaju susrete u narednom mesecu jer se može dogoditi da neko prati šta se tu dešava. Bićete prinuđeni da od partnera sakrijete neke činjenice da bi vaša veza opstala. Svesni se da to ne vodi ničemu ali moraćete tako.
    где си пошла с крмељиве очи

  2. #62
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Re: Mesečne prognoze

    JARAC
    Na nekom kraćem putu ćete upoznati osobu koja je mlađa od vas i koja će vam vratiti samopuzdanje i popraviti raspoloženje. Zbog iskustva koje ste imali u prošlosti postali ste drugačija osoba, nepristupačna i u kontaktu sa drugima stvarate lažnu sliku o sebi da ne biste ponovo bili povređeni. Ako sumnjate u vernost i naklonost neke prijateljice verujte da ste u pravu, ali ne tražite osvetu jer će se sama sebi osvetiti. Krajem meseca vas očekuju lepa dešavanja, mnogo susreta a i jedna će vas muška osoba iznenaditi svojim postupkom. Ovo se odnosi na žene i na muškarce. Ako budete želeli neku avanturu imaćete je. Osobe koje su u braku takođe očekuje lep period.

    VODOLIJA
    Okrenuli ste leđa prošlosti i osobama koje ste po vašem mišljenju pre dugo čekali da odluče da vam konačno daju pravo mesto u svom životu i nastavljate dalje. U vaš je život upravo ulazi osoba koja će biti veoma značajna za vas i koja će zaslužiti svu vašu pažnju. Koliko će tu biti i ljubavi pokazaće vreme, ali vi ste oduševljen njenom intiligencijom. Ovo je jedna prilično obrazovana osoba, uticajna i može vam mnogo pružiti. Vi ste ovog puta odlučili da idete do kraja i da toj osobi jasno date do znanja šta želite i koliko da vam pruži. Moguće je da je ova osoba i ranije imala mesto u vašem životu, ali vi niste u njenom pa ćete zahtevati da se vaš odnos definiše.

    RIBE

    Moguće je da imate tajnog obožavaoca koji je neko od vaših prijatelja i ko nosi neku vrstu uniforme. Pogledajte oko sebe i malo obratite pažnju na one koji stalno nešto pokušavaju da vam kažu, a vi to ne primećujete.Vrlo ste odani u sadašnjoj vezi i trudite se da pružite sve što se od vas očekuje, a onda idete kod nekoga ko vam je blizak i žalite se na svog partnera. Ne morate toliko da se trudite da biste dobili ono što želite, dovoljno je da samo kažete. Ne sumnjajte u svog partnera jer on želi da vi budete zadovoljni. U septembru se može dogoditi da se osetite povređeni odd strane neke bliske osobe koja vas može ne namerno uvrediti. Oni koji su u ovom periodu prekinuli vezu naići će na podršku svojih prijatelja i familije.Oni koji nisu u vezi u septembru u njihov život ulazi osoba na koju se mogu osloniti iako na prvi pogled ne izgleda tako.
    где си пошла с крмељиве очи

  3. #63
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Re: Mesečne prognoze

    Saznajte svoju ljubavnu sudbinu u oktobru


    OVAN
    Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina vam daje do znanja da ne odobrava uvek vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate rivalski odnos sa osobom koja ima veliki uticaj na okolinu. U periodu od 11. oktobra, očekuje vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Ovo je povoljan period za javni nastup, za testiranje i proveru praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje znanje i mogućnosti u perspektivni posao. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, ali rešili ste da preuzmete stvari u svoje ruke. Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.


    BIK
    Delujete odlučno u svojim namerama i umete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na vašoj strani i do izražaja dolaze vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Povremeno vašu pažnju zaokupljaju poslovi koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili "lidersku ulogu". U periodu oko 20. oktobra, moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. Krajem meseca, očekuju vas bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite svoju zaradu. Nema razloga za lažnu skromnost ili za profesionalnu nesigurnost, pokažite da posedujete široko znanje i dobru veštinu. Povremeno kao da vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati pogrešnu ulogu zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Na sreću vaši ljubavni snovi i planovi mogu da se ostvare.


    BLIZANCI
    Pred saradnicima delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom da neko ograničava vaše zahteve. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše praktične sposobnosti i efikasnost. U periodu do 19. oktobra, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž, stil izražavanja ili javni nastup. Većinu poslovnih ciljeva uspešno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj saradnji, kroz različite kontakte i na osnovu nečijeg protežiranja. Nalazite se u sjajnoj formi i stalo vam je da se predstavite u skoro savršenom svetlu pred osobom koja vam se dopada. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u romantičnu sliku. Prijaće vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje vam zanimljivi kontakti. Zablistaćete u ljubavnoj romansi, priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom.

    http://zena.blic.rs/Astro/12699/Saznajte_svoju_ljubavnu_sudbinu_u_oktobru
    где си пошла с крмељиве очи

  4. #64
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Re: Mesečne prognoze

    RAK
    Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici vVam zameraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 20. oktobra, pojačajte inicijativu kako biste rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze vaše dosadašnje znanje ili iskustvo. Krajem meseca, očekuju vas značajne promene. U skladu sa raspoloženjem delujete zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Ipak, vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije uvek i trajnog karaktera. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, jer loši potezi mogu da vam iskomplikuju ljubavni život. Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje tajne namere. Imponuje vam saznanje da pobođujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Važno je da osvojite nečije iskrene simpatije i da imate pravi podsticaj ili emotivnu inspiraciju.


    LAV
    Zahvaljujući dobroj strategiji umete da privučete pažnju poslovnih partnera i da istaknete svoje sposobnosti, tako da vam često pripada neka zapažena uloga. Saradnici uvažavaju vaš uspeh, što vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar izbor. Nakon test situacija, očekuje vas ubrzano napredovanje. Potrebno je da svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da rešite neka imovinska pitanja. U periodu od 19. oktobra, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Čini vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na vaše mrzovoljno raspoloženje. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da vas zanesu na pogrešnu odluku. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. oktobra, očekuju vas novi susreti i različiti pozivi. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna, ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao.


    DEVICA
    Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. Taktika koju primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. U periodu od 17. oktobra, očekuje vas napredovanje na poslovnoj lestvici, neko će nagraditi Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve. Podstičite savremene ideje i pozitivan trend u svom profesionalnom izražavanju. Povremeno kao da vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturističkim doživljajima. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavajuvaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Godi vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate predosećaj da vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo. Neko u vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da Vvas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu.

    http://zena.blic.rs/Astro/12699/Saznajte_svoju_ljubavnu_sudbinu_u_oktobru
    где си пошла с крмељиве очи

  5. #65
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Re: Mesečne prognoze

    VAGA
    Uz ideje koje imate stalo vam je da se nametnete pred uticajnim saradnicima ili prilikom donošenja važnih odluka. Aktivno učestvujete u novim događajima i težite ka profesionalnom usavršavanju, ali vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili predpostavljeni. Važno je da pravilno dozirate svoje zahteve u skladu sa zajedničkim interesima. Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavlja vaš glavni adut. U periodu od 21. oktobra, očekuju vas uspešni rezultati na različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj lestvici i nove mogućnosti. Potrudite se da proširite svoje saznajne vidike. Imate dobar predosećaj kroz emotivna previranja, tako da priželjkujete harmoničan odnos ili novu ljubavnu romansu. U naletu strasti i osećanja vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred vašom pojavom i šarmom. Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja. Pokažite voljenoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu svoje ličnosti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vvam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije.


    ŠKORPIJA
    Imate utisak da se nalazite se delikatnoj situaciji, jer čini vam se da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. U periodu od 06. oktobra, nova poslovna strategija može da vam obezbedi bolje uslove i pozitivne rezultate. Bez obzira na različita mišljenja i poslovne prioritete, sačuvajte dobar saradnički odnos. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili odmeravanje sposobnosti u odnosu sa saradnicima. Krajem meseca, prihvatite aktivnu ulogu na različitim stranama i mogućnost poslovnog udruživanja. Obratite pažnju na neke korisne susrete i prilagodite svoje stavove u pravcu koji će vam doneti konkretne rezultate. Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ne želite da vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vašu emotivnu nesigurnost. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Dobra volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Krajem meseca, očekuje vas novi uspon i ljubavni procvat.


    STRELAC
    Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pažljivo proveravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. U određenom momentu zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada ili pozitivni rezultati. U periodu od 07. oktobra, potrudite se da završite sve važnije poslove koji će vam obezbediti bolji društveni status ili različite olakšice. Krajem meseca, očekuje vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja. Stalo vam je da prevaziđete nemir ili emotivnu krizu, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao zamena za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

    http://zena.blic.rs/Astro/12699/Saznajte_svoju_ljubavnu_sudbinu_u_oktobru
    где си пошла с крмељиве очи

  6. #66
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Re: Mesečne prognoze

    JARAC
    Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za osnovnu strategiju. Nemojte dozvoliti da vas opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite svoje prioritetne ciljeve i budnim okom pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. Od 08. oktobra, očekuju vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem, potencirajte i kontakte sa inostranstvom. Neka drugi prate ili kopiraju vaš poslovni stil. Osećate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspoloženje ili odluke. Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je moguće i dostižna. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje vam je stalo.


    VODOLIJA
    Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti možete da obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu od 07. oktobra, očekuje vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primeni savremenijih modela u poslovanju. Obratite pažnju na različite susrete, ponude ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži ili da nagradi vaše originalne ideje. Sačuvajte optimističku orijentaciju kako biste na efikasniji način ostvarili svoje poslovne interese. Imate utisak da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Stalo vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu ili u odnosu prema voljenoj osobi. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispoštujte nečija osećanja, ne treba da se zanosite prolaznim strastima. Tek kada pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti osetićete novo zadovoljstvo koje vas približava zajedničkoj sreći.


    RIBE
    Delujete vrlo ambiciozno sa idejama koje imate i zahtevno pred saradnicima. U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju vas uspešni rezultati na različitim stranama u periodu od 08. oktobra. Potrebno je da uspostavite nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom. Ipak, za dugoročniji poslovni uspeh potreban je dobar organizacioni plan, priprema i podrška saradnika. U skladu sa inspiracijom koja vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se nametnete na očaravajući način. Ponekad u emotivnom zanosu čini vam se da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću i uticaj koji imate.

    http://zena.blic.rs/Astro/12699/Saznajte_svoju_ljubavnu_sudbinu_u_oktobru
    где си пошла с крмељиве очи

  7. #67
    Registrovani Član
    Sagacity avatar
    Status : Sagacity je odsutan
    Registrovan : Nov 2011
    Pol:
    Poruke : 9,775
    Tekstova u blogu : 9

    Početno Re: Mesečne prognoze

    Mesečni horoskop za decembar 2012.

    Morate biti ulogovani da biste dodali lokaciju u svoje liste.ovde

    Zadnji mesec u godini, donosi zimu, sneg, poklon, ukrašene jelke, doček i mnogo lepih želja. Saznajte kako su vam zvezde naklonjene...

    Horoskop Ovan

    POSAO
    Dobar uticaj Uranana Sunce u Strelcu će sigurno doprineti ovom sazvežđu da bude više nego što je bio ranije.Buđenje ideja,novi planovi i kontakt sa inostranstvom,pred kraj meseca već bi trebali da imate jasne stavove o tome šta i kako treba da radite.Vi ionako imate veliku energiju koju možete i drugima da podarite,da pokrenete ono što ne bi pošlo za rukom drugim znakovima.Imaćete period naplaćivanja duga,posebno dobra saradnja sa osobama iz znaka Vodolija,Lav,Škorpija ili Strelac.Ženska osoba koja dolazi iz inostranstva treba da bude neko ko će vam značiti za bolju poslovnu budućnost.Treba da prihvatite saradnju.

    LJUBAV
    Dobar period za sve oni koji su slobodni.Uran vas svakako aktivira a ulazak Venere u znak Strelac daće krila posebno prvoj dekadi Ovna da se okrenu zabavi i udvaranju.Rođeni u drugoj i trećoj dekadi tražiće mirniju vezu.Biće posebno naglašen period posle 20-tog u mesecu.Oni koji su zauzeti brak ili veza mogu biti u boljoj fazi slaganja sa partnerom posebno pred kraj godina kada se diže euforija oko novogodišnjih praznika.

    ZDRAVLJE
    Krvni pritisak,venska cirkulacija,način ishrane i promene na tom polju mogu pomoći u ozdravljenju.

    Horoskop Bik

    POSAO
    Teži period za Bikove ,bar do druge polovine meseca.Postoji mogućnost da neko ko je bio dugogodišnji partner otkaže saradnju.Morate da budete stabilniji i racionalniji što i priliči vašem sazvežđu.Osoba sa kojomste dugo radili i sarađivali će morati da vam otkrije pravo lice.Imate dobru saradnju sa Ovnom i Blizancima.Iako od jednog Jarca očekujete pomoć ona će doći ali u trećoj nedelji meseca.Bikovima je sada potreban novac posebno pred kraj godine kada planiraju za ulaganje i dalje unapređenje posla.Imaćete duži put u inostranstvo pre nove godine gde ćete završiti dogovore za napredak u poslu i dobar start naredne godine.

    LJUBAV
    U ljubavi ste uvek optimista i raspoloženi za nove avanture.Period ovog meseca će biti pun izazova,mogućnosti za tajne ljubavi,prevare,obično se to dešava na poslu.Imate šansu za putovanje u inostranstvo a to upravo daje priliku za avanturu.Jedna muška Škorpija vas čeka kada se najmanje nadate,ako ste muškog pola onda možete očekivati udvaranje osobe koja je rođena u znaku Jarac,Vaga ili Rak.Oni koji su u braku ili vezi mogu pojačati strast partnera pa da se on odnosi prema vama sa više pažnje i želje.

    ZDRAVLJE
    Treba pripaziti na donji deo tela,donje deo kičme i donje ekstremitete.

    Horoskop Blizanci

    POSAO
    Dobra saradnja na polju trgovine ili komunikacija sa zemljanim znakovima Jarac,Devica,Bik.Sredina meseca može da bude napeta jer ćete želeti da završite sve što ste imali tokom godine.Neželite da ostajete dužni ili da sami sebi stvarate nerešene situacije.Imaćete pomoć jednog Ovna ili škorpije koji bi mogli da vas posavetuju.Ne bi bilo loše da se konsultujete sa Jarcem oko zarade dodatnog novca.Uglavnom vi ste spremni za kraj godine kada možete realno da očekujete dobar završetak i takozaokružite tekuću godinu.Blizanci su uvek spremni na najbolje pa će im i ovaj mesec takav biti.

    LJUBAV
    Veoma vam je stalo do partnera sa kojim ste.Ovo se posebno odnosi na one koji su u braku ili vezi.Planirate da ćete biti zajedno i u novogodišnjoj noći ali na nekom dalekom mestu,možda topli krajevi.Oni koji su slobodni mogu da budu u novom poznanstvu preko prijatelja,a jedna Vodolija,Ribe,Rak ili Blizanci će biti zainteresovani za vas.

    ZDRAVLJE
    Dosta se dobro osećate,mada uvek treba obratiti pažnju na respiraciju pluća.

    Horoskop Rak

    POSAO
    Period prve polovine meseca mora da budeotežan jer imate saradnike koji su veoma teški i nestabilni.Stalno ćete brinuti o novcu i čekati da vam se razreše finansijski problemi.Bolji period za sve Rakove sledi od druge polovine meseca.Imaćete pomoć i imaćete podršku saradnika sa kojima ste nekada radili.Najbolje je da sarađujete sa zemljanim znakovima,posebno Jarac i Bik a ako imate poslovnu saradnju sa Ribama,onda ćete morati da sačekate novac ili projekat koji ste započeli.Bilo bi dobro da odete za inostranstvo od 10-tog decemb

    LJUBAV
    Novo poznanstvo je moguće ali daleko od mesta stanovanja.Osoba koja će vas zainteresovati bi mogla biti i druge vere.Postoji mogućnost da se vežete za jednu Vagu ili Devicu.Iako vas osoba u znaku Blizanci zanima,moraćete da uložite dodatni napor kako bi je osvojili.Ponekad ste nejasni sami sebi.Osobe u braku moraju da budu pažljivije prema supružniku jer vaš odnos nije kako treba.Postoji mogućnost tajne veze.Kraj meseca ipak dočekujete u krugu porodice i srećnom okruženju.

    ZDRAVLJE
    Dosta pažnje treba da posvetite svojoj telesnoj težini.

    Horoskop Lav

    POSAO
    Kao i uvek imate puno snage i energije da napredujete.Uglavnom dobru planetarnu energiju imate kada se u tranzitu Sunce nađe u nekom od vatrenih znakova,jer je i tada vama optimizam u porastu i samim tim imate volju i snagu da se pokrenete.Možda ćete doživeti razočaranje preko nekih prijatelja,ali i to će brzo da se završi jer ćete postaviti jasne standarde rada i saradnje sa vama.novac vam stiže od sredine meseca,a možete imati i neke bonuse koji će se pokazati kao prijatno iznenađenje.Uglavnom poslovi koji su dobri za mesec decembar su sigurno poslovi trgovine,saobraćaja i vezanost za mašine.Saradnja bi bila dobra sa Bikom ili Rakom.Kraj godine je za vas novi početak za budući period.

    LJUBAV
    Problema uvek može da bude jer ste veoma dinamična osoba pa partner šta god da kaže ili bude arogantniji prema vama možete očekivati burnu reakciju.Radite uvek na pomirenju.Ako ste slobodni onda očekujte da ćete pred kraj meseca imati zanimljivo poznanstvo sa osobom iz neke evropske države sa severa.

    ZDRAVLJE
    Jaki ste.Sunce tranzitno u dobrom aspektu sa vašim natalnim Suncem štiti zdravlje

    Horoskop Devica

    POSAO
    Stalno ste u nekom prelaznom periodu-moglo bi se reći.Vi treba da poslujete sa jakim i stranim korporacijama.Ukoliko vam je gazda stranac,možete imati izvesni konflikt.Ukoliko radite samostalno obratite pažnju na saradnike i radnike.Često ste meta ljubomore.Počnite to ozbiljno da prihvatite kako bi vaš autoritet opstao.Dobar period za novac od 12.tog u mesecu.Sa Devicama možete imati jako dobru saradnju,sa Strelčevima više naglašen flert na poslu nego sam rad,dok će Bik jako pozitivno uticati na razvoj vaše svesti prema samom poslovanju.

    LJUBAV
    Vi ste u periodu velike ljubavi i treba da iskoristite dobre aspekte.Pokušajte da na tren budete slobodniji i izađete iz tog zatvora Device i čednosti i na taj način pustite pravu unutrašnju enegiju ljubavi da dođe do izražaja.Partner je uz vas a možete da započnete i zajednički život,što bi bilo najbolje.Dobar period sa Vagama,Jarčevima i Škorpijom.Device u braku ili dužoj vezi razmišljaju o proširenju porodice ili kupovini neke nekretnine.

    ZDRAVLJE
    Treba obratiti pažnju na kardio sistem i urogenitalni trakt

    Horoskop Vaga

    POSAO
    Vraćate se u život.U drugoj nedelji meseca možete da očekujete preokret i da samo poslovanje preusmerite u svom pravcu.Bilo je konfuznih momenata ali ste zaista uspešno prebrodili svačiju sugestiju,ipak na kraju ste svoji.Imate ponude pred sam kraj meseca za inostranstvo a novu godinu možete upravo i tamo dočekati zbog važnih projekata.Strelac,Ovan i Bik su dobri za saradnju.Imaćete jedan susret sa osobom iz znaka Ribe,sa kojom ćete stvoriti vizuelni efekat projekta sa kojim ste se ,,upleli,,.Novac vam stiže malo po malo tokom meseca,ali kraj godine bi trebao da bude definitivno velika dobit,bar onoliko koliko vi smatrate da je dovoljno da pokrijete sve nedostatke koje ste imali u predhodnom periodu

    LJUBAV
    Povratak stare ljubavi će podići raspoloženje.Ali to je takozvano ,,pravnanje karme,, dve osobe koje su morale ponovo da se sretnu.Do kraja godine,meseca možete očekivati rasplet sa ,,starom sudbinom,, i ulaskom u novu.Novo poznanstvo vam sledi kroz posao,inostranstvo ili preko prijatelja.Dobar odnos i velika strast sa Rakom.Zatim jedna osoba rođena u vašem znaku Vaga vam može biti važna,posebno ako ste ženskog pola.Ukoliko ste muškarac Vaga onda ćete imati veliku romansu sa ženom Blizanci.Vage u braku ili vezi,čekaju kraj godine kako bi proveli lepe trenutke u inostranstvu sa porodicm.

    ZDRAVLJE
    Fizička kondicija najvažnija.

    Horoskop Škorpija

    POSAO
    Morate da se skoncentrišete tokom meseca jer do kraja godine imate važna rešavanja na sudu.To svakako ima značaj za dalji rad i poslovanje,posebno ako imate firmi,kompaniju ili neku veću trgovačku radnju.dobar odnos sa zemljanm znakovima i vodenim.Ribe su jako dobre kada je intuicija u pitanju i kada se rešavaju neke nedoumice.Devica će vam biti dobra kao knjigovođa i savetnik za praktične stvari,dok Jarac može da vas poveže sa bitnim ljudima.Važno je da budete sigurni u sebe i da na taj način uradite ono što bi se očekivalo od vas a to je da novac koji ulažete u nove projekte bude uvećan već početkom naredne godine

    LJUBAV
    Vi ste bili veoma nepažljivi kada je stalni partner u pitanju.Postoji mogućnost da budete u nekoj vrsti izolacije,odvojenosti od stalne ljubavi uprvo zbog vašeg stava prema voljenoj osobi.Pokušajte da se promenite jer imate dobar ljubavni planetarni period od druge polovine meseca.Slobodne Škorpije mogu biti okrenute više nekoj vrsti tajnih ljubavi ili vezanosti za partnera posesivno,gde neće videti pravu sliku o njoj.Savet je svakako razum i promišljenost osobine koje nisu ovom znaku nepoznate.

    ZDRAVLJE
    Čuvajte kičmu,grlo,pluća.

    Horoskop Strelac

    POSAO
    Očekujete jednog Lava koji treba da započne saradnju sa vama.Imate povoljne aspekte i možete startovati mesec jako dobro i povoljno.Okupićete ljude,saradnike mnoge oko vas i očekivanja za uspeh su realna.Mada ste ponekad i previše opušteni pokušajte da taj svoj entuzijazam spustite u realne granice jer će vam novac i dalje trebati za ulaganje i širenje posla.Ukoliko imate rešavanje na sudu pokušajte da to rešite do 20-tog u mesecu.Putovanje u inostranstvo u drugoj polovini meseca,za neke Strelčeve prekookejanske države veoma aktuelne za dobar posao

    LJUBAV
    Bićete privučeni vatrenim i vazdušnim znakovima.Možete očekivati da vaša prava ljubav tek dolazi tokom druge polovine mesecai samim tim možete otvoriti polje emocija.Sa Vodolijom imate jako dobru interakciju i sigurno je da ćete biti u vezi sa takvom osobom.Bik vas voli i očekuje vašu pažnju.Iako ste vi za zemljane znake neuhvatljivi ipak možete da računate na vernost i strast.Strelci u braku ili vezi imaju jako dobar period pred kraj godine kada im se otvara kraći put gde mogu da pojačaju svoju ljubav.

    ZDRAVLJE
    Dosta dobro,nema težih promena

    Horoskop Jarac

    POSAO
    Najbolje je da sami krenete svojim putem.Vi ste veoma odgovorna osoba i imate puno želje,snage,energije i upornosti,tako da za vas težak period ne postoji.Početak meseca težak a druga polovina veoma povoljna za razmišljanje i pokretanje ideja i samog posla.saradnja sa Ovnom,Lavom,Vodolijom može da bude veoma povoljna jer ćete sigurno napredovati i izgraditi poslovni plan koji vam je namenjen.Putovanje za inostranstvo krajem godine.Dobri poslovni potezi sa Holandijom,Nemačkom i Slovenijom.Oni koji želi sopstveni biznis najbolje da se pokrene od naredne godine

    LJUBAV
    Zanimljiv period.Cela godina je bila obojena prošlošću.Stara ljubav je aktuelna i dalje,ali ima izvesnih blokada.Morate da se okrenete budućnosti.Vi ste karmički znak,a to znači da se često vraćate u prošlost i često imate epizode bivših događaja.Morate da izađete iz tog kruga jer ste veoma nadahnuti a imate i dobre aspekte za novu ljubav i nov život.Važno je da se pokrenete.Jarčevi u braku ili vezi imaju dobar period od treće nedelje meseca,posebno oni koji su rođeni u drugoj dekadi znaka.Srećan je kraj godine,a početak nove možete da očekujete u velikom društvu na nekom luksuznom mestu.

    ZDRAVLJE
    Imunološki sistem najvažniji tokom hladnih dana.

    Horoskop Vodolija

    POSAO
    Potrebna vam je podrška prijatelja.Oni su sada vaša zvezda vodolja.Verujte.Ponekad ste nekontrolisani ateista koji pokazuje oholost i preteranu hladnoću prema drugima.Pokušajte da se opustite i pustite druge da vas vode.Imate dobar period posle 10 tog u mesecu.Tada vam sledi napredak i nove ideje se projektuju kroz uspeh i vaša moć dolazi do izražaja.Saradnja sa Jarcem potrebna,Strelac može da bude od velike koristi i Vaga neko ko će vam dati prave pravne savete.Do kraja meseca ili godine imaćete pravu sliku o tome kako i šta dalje u budućnost,što i predstavlja Vodoliju kao znak budućih i novih projekata.

    LJUBAV
    Želite mir.Imate vezu koja je konfuzna i koja vam ne daje stabilnost.Ali,šta je dobro u svemu tome?Dobro je to što ćete ipak imati i veću strast i veći užitak.Ono što je važno da vas ta osoba voli i želi.Netreba da imate nesigurnost oko toga.Vodolije u braku traže podršku partnera na svim životnim poljima.Dobar period za sve Vodolije od 17-tog u mesecu

    ZDRAVLJE
    Nervni sistem poremećen.Sklonost kaproblemima srca i pluća

    Horoskop Ribe

    POSAO
    Vama je decembar jedan od interesantnijih meseci u godini.Pojačanu intuiciju imate.Sve što vidite putem vašeg srca to se i ostvari.Bićete u novim radnim zadacima tokom druge polovine meseca,a pravo poslovno ,,ludilo,,vas očekuje na samom kraju godine.Novac veći preko znaka Ovan,Vodolija ili Jarac.Inostranstvo već od samog početka meseca.Vi ste spremni da novu godinu započnete u pozitivnom bilansu.

    LJUBAV
    Udaljeni ste od partnera.Pokušajte da priđete na neki neobavezan način.Pokušajte da budete zanimljivi i pomalo intrigantni.Ipak ste Neptun koji je tako daleko i neuhvatljiv,nejasan za materijalni um.Pred kraj godine imaćete dobar period za pomirenje.Dok slobodni imaju pojačanu energiju i privlače na sve strane.Biće vam zanimljivo na putu pred novu godinu i tamo imate poznanstvo.Ovde ćete biti okupirani jednom Škorpijom koja vam neće dati mira.Ako uđete u vezu sa Vagom očekujte tu vezu do tri meseca.Stoga je najbolje da birate osobe iz sazvežđa zemlje jer ćete sa njima imati pravi put u sigurnu ljubav i stabiln

    ZDRAVLJE
    Važno je da imate podršku partnera i vaše zdravlje je mnogo bolje.

  8. #68
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Re: Mesečne prognoze

    Citiraj Prvobitno napisano od Sagacity Vidi poruku
    Horoskop Blizanci

    POSAO
    Dobra saradnja na polju trgovine ili komunikacija sa zemljanim znakovima Jarac,Devica,Bik.Sredina meseca može da bude napeta jer ćete želeti da završite sve što ste imali tokom godine.Neželite da ostajete dužni ili da sami sebi stvarate nerešene situacije.Imaćete pomoć jednog Ovna ili škorpije koji bi mogli da vas posavetuju.Ne bi bilo loše da se konsultujete sa Jarcem oko zarade dodatnog novca.Uglavnom vi ste spremni za kraj godine kada možete realno da očekujete dobar završetak i takozaokružite tekuću godinu.Blizanci su uvek spremni na najbolje pa će im i ovaj mesec takav biti.

    LJUBAV
    Veoma vam je stalo do partnera sa kojim ste.Ovo se posebno odnosi na one koji su u braku ili vezi.Planirate da ćete biti zajedno i u novogodišnjoj noći ali na nekom dalekom mestu,možda topli krajevi.Oni koji su slobodni mogu da budu u novom poznanstvu preko prijatelja,a jedna Vodolija,Ribe,Rak ili Blizanci će biti zainteresovani za vas.

    ZDRAVLJE
    Dosta se dobro osećate,mada uvek treba obratiti pažnju na respiraciju pluća.
    dakle, rile, drug moj, pomoći će mi oko nekih para
    a ljubav i tako to - ništa naročito, tj. sve je netačno
    где си пошла с крмељиве очи

  9. #69
    udavača u pokušaju
    Nežnicah avatar
    Status : Nežnicah je odsutan
    Registrovan : Sep 2011
    Pol:
    Poruke : 28,108

    Početno Re: Mesečne prognoze

    Horoskop Strelac

    POSAO

    Očekujete jednog Lava koji treba da započne saradnju sa vama.Imate povoljne aspekte i možete startovati mesec jako dobro i povoljno.Okupićete ljude,saradnike mnoge oko vas i očekivanja za uspeh su realna.Mada ste ponekad i previše opušteni pokušajte da taj svoj entuzijazam spustite u realne granice jer će vam novac i dalje trebati za ulaganje i širenje posla.Ukoliko imate rešavanje na sudu pokušajte da to rešite do 20-tog u mesecu.Putovanje u inostranstvo u drugoj polovini meseca,za neke Strelčeve prekookejanske države veoma aktuelne za dobar posao

    LJUBAV
    Bićete privučeni vatrenim i vazdušnim znakovima.Možete očekivati da vaša prava ljubav tek dolazi tokom druge polovine mesecai samim tim možete otvoriti polje emocija.Sa Vodolijom imate jako dobru interakciju i sigurno je da ćete biti u vezi sa takvom osobom.Bik vas voli i očekuje vašu pažnju.Iako ste vi za zemljane znake neuhvatljivi ipak možete da računate na vernost i strast.Strelci u braku ili vezi imaju jako dobar period pred kraj godine kada im se otvara kraći put gde mogu da pojačaju svoju ljubav.

    ZDRAVLJE

    Dosta dobro,nema težih promena
    Ono za posao daj Boze... ovo drugo niste im ne verujem

  10. #70
    Registrovani Član
    mrav avatar
    Status : mrav je odsutan
    Registrovan : Oct 2011
    Pol:
    Poruke : 7,552

    Početno Re: Mesečne prognoze

    ZDRAVLJE
    Dosta se dobro osećate,mada uvek treba obratiti pažnju na respiraciju pluća.

    bem me radoznala i kašalj
    omnia praeclara rara

  11. #71
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Re: Mesečne prognoze

    Citiraj Prvobitno napisano od mrav Vidi poruku
    ZDRAVLJE
    Dosta se dobro osećate,mada uvek treba obratiti pažnju na respiraciju pluća.

    bem me radoznala i kašalj
    esi ti isto blizanac, mravičak
    где си пошла с крмељиве очи

  12. #72
    Registrovani Član
    Sagacity avatar
    Status : Sagacity je odsutan
    Registrovan : Nov 2011
    Pol:
    Poruke : 9,775
    Tekstova u blogu : 9

    Početno Odg: Mesečne prognoze

    Ljubavni horoskop za naredni period: Tajne veze, nove ljubavi i lepe vesti
    Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu u vreme vladavine Riba, od 20. februara do 20. marta.



    Ovan
    Ovo je sjajan period za one tipične predstavnike ovog znaka koji vole avanture i tajne veze, ili su već u tajnoj vezi. Ovnovi rođeni krajem šezdesetih ili početkom sedamdesetih mogu imati bračnu krizu ili krizu identiteta. Manjkavost ovakve pozicije, a i retrogradnog Merkura je što ćete previše analizirati svoj ljubavni život i to najverovatnije na svoju štetu. Mnogi neće znati kakvo rešenje treba da donesu, a biće bolje i da ga ne donose. Najbolje je da sačekate do 17. marta, kada će Merkur, simbol komunikacija krenuti direktnim hodom. To se naročito odnosi na starije Ovnove koji su u haosu kada je u pitanju organizacija porodičnog života, pomalo su depresivni ili nedovoljno autoritativni za partnera i članove porodice, pa bi bilo dobro da pokušaju svoju poziciju da sagledaju iz drugog ugla. Mlade dame željne uzbuđenja mogu da provociraju gospodu u godinama na način koji će imati neizvestan ishod, kako po njihovu vezu tako i po njihovu reputaciju. Muškarci Ovnovi biće spremni da naprave niz ustupaka koje pod nekim drugim planetarnim kretanjima ne samo da ne bi želeli nego ne bi bili u stanju da urade. Sada je trenutak da se pozabavite sobom, svojim greškama i promašajima i da iz njih nešto naučite, pišu "Novosti".


    Bik
    Jedan od perioda koji se pamti, jer mnogo dobrog moglo bi da se dogodi kako slobodnim Bikovima tako i onima koji su u vezi. Parovi koji su već dugo u vezi rešiće da uđu u brak, a mnoge će obradovati vest o uvećanju porodice. Tokom ovog perioda, mnogi predstavnici vašeg znaka uspeće da zadobiju poverenje partnera, dok će Bikovi koji su na početku veze imati dovoljno mogućnosti da pokažu koliko su lojalni i spremni da mnogo toga učine za partnera. Slobodni Bikovi trebalo bi što češće da idu na koncerte i mesta gde se pušta dobra muzika, jer ih tamo "čeka" srodna duša. Prijatelji će odigrati značajnu ulogu u životu slobodnih Bikova. Svaka vrsta provodadžisanja, od klasičnog do onog koji se primenjuje na internetu doneće rezultate. Spremite se za burno proleće. Povoljni aspekti u vreme mesečevih mena, naročito u vreme punog Meseca 25. februara i mladog Meseca 11. marta donosi poznanstvo sa osećajnom, ali preosetljivom i prilično zahtevnom osobom koja će, ukoliko budete spremni da joj ugađate, umeti da ceni sve što dobija od vas, a to neće biti malo. Sredovečni, slobodni Bikovi, posebno mušarci, biće na meti lepšeg pola, ali i oni koji su u braku moraće da pripaze da se neko ne umeša u njihov život na veoma strastven način.


    Blizanci
    Verovatno ste već shvatili ulogu i važnost porodice zbog čega ćete biti mnogo tolerantniji prema njima, naročito ukoliko ste mladi, buntovni, uspešni i uvereni da možete samostalno da donosite odluke. Potrebno je da vam neko odredi koordinate i bićete sjajni jer ćete biti skloni preterivanju, spremni da izađete iz dozvoljenog okvira zbog čega možete biti previše strastveni u borbi za svoje mesto pod suncem i uvereni da to što ste u pravu vama obavezno garantuje sreću. Stalni partner, pogotovo ukoliko ste u vezi duže od dve godine, neće uvek imati dovoljno strpljenja za vas, ma koliko da mu imponujete ili mu značite. Poželeće nešto više, bilo da više vremena posveti svojoj karijeri ili da sa vama organizuje život na način na koji to njemu odgovara. Budite spremni na kompromise, to je jedini način da svoj ljubavni život držite pod kontrolom. Odnos sa Ovnom, Škorpijom, Jarcem, Ribama i Lavom može da bude jako komplikovan. Strelac je jedini zaista lojalan znak koji će biti spreman da svoje planove i želje podredi vašim. Poslovni sastanci, skupovi i druženje sa osobama koje su poznate u javnosti donose mogućnost novih poznanstava koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Postoji ozbiljna mogućnost da budete skloni ulasku u paralelnu vezu.


    Rak
    Ljubavni partner, pogotovo ukoliko ste dugo u vezi ili braku, više se bavi vašom karijerom ili brine za vas nego vi sami. Slobodne Rakove tokom ovog perioda očekuje poznanstvo koje će označiti početak nove veze i to sa osobom koja je izuzetno požrtvovana i na koju ćete moći da se oslonite. Ukoliko se bavite umetnošću ili sportom, na nekom zvaničnom skupu ili simpozijumu bićete u prilici da upoznate nekoliko izuzetno zanimljivih osoba prema kojima nećete ostati ravnodušni. Rakovi koji su u srećnom braku ili vezi mogu da očekuju vest o uvećanju porodice. Period je povoljan i za one koji žele sa partnerom da otputuju u inostranstvo. Ukoliko zbog posla budete često putovali u ovom periodu bićete u prilici da upoznate dve, po mnogo čemu slične osobe koje će vam se dopasti. U društvu izazivate veliko interesovanje, mnogi će želeti da budu u vašoj blizini, zbog čega najverovatnije nećete moći da se odlučite kome da date priorit. Retrogradni hod Merkura u Ribama može da donese konfuziju u odnosima sa Devicom ili Blizancima, ali se u stvari više odnosi na vašu lošu procenu situacije u kojoj se nalazite. Tokom ovog perioda bićete skloni da sve, naročito kritiku na vaš račun, previše primate k srcu. Neočekivano možete stupiti u vezu sa osobom koja je mnogo mlađa od vas i kojoj neće biti jasno šta zapravo želi od te veze.


    Lav
    Ukoliko spadate u one predstavnike ovog znaka kojima je erotika na prvom mestu, na pravom ste putu da doživite brojna uzbuđenja, ali veze koje budu počivale samo na fizičkoj privlačnosti vrlo brzo mogu da se završe. Ipak, Saturn iz Škorpije opominje vas da su tradicionalne vrednosti, kao što su porodični život i vernost, i te kako bitne, a Pluton u Jarcu može da simbolizuje osobu koja pomno prati svaki vaš korak. Mnogo neprijatnosti možete da doživite ukoliko budete želeli da previše eksprimentišete u ljubavnom životu, pogotovo ako je partner posesivan i u poslednje vreme ne preterano tolerantan. Mladi Lavovi rođeni krajem osamdesetih i početkom devedesetih biće posebno skloni da budu neverni, dok će rođeni sredinom šezdesetih imati utisak da im se događa mnogo toga čudnog i nepredviđenog. Verovatno će se zaljubiti kao da su u ranoj mladosti, ali partner neće biti slobodan. Tajne ljubavi biće uzrok mnogih rasprava i nemilih scena. Ovaj period je za mnoge pravi ispit za njihovu spremnost da mnogo toga tolerišu ili da se uzdrže od reakcija koje bi mogle da dovedu do raskida. Mars i Venera, dve planete ljubavi, uz Sunce, vladaoca vašeg znaka i uz retrogradni hod Merkura (SMS poruke poslate na pogrešnu adresu ili u pogrešno vreme) u Ribama donose prave španske serije - dosadno vam sigurno neće biti.


    Devica
    Slobodni predstavnici vašeg znaka imaju velike šanse da se u ovom periodu zaljube i uđu u novu vezu, a ukoliko su već u vezi, planiraće brak. Pred vama je izuzetno romantičan period tokom kojeg ćete upoznati osobu koja će vas oduševiti, ali i vi ćete ostavljati sjajan utisak na mnoge. Dobijaćete pozive za izlaske, susrete, moguće i u tajnosti, imaćete veliki uticaj na partnera i njegove odluke koje se tiču posla. Preko posla možete i upoznati nekoga ko vas već na prvi pogled može oduševiti a kako vreme bude prolazilo i prilično zainteresovati. I pored mogućnosti da preko posla dođete u iskušenje da uđete u uzbudljivu vezu, ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, oni neće biti dovedeni u pitanje jer imate veliku zaštitu Saturna, iz vaše astrološke kući ljubavi i Plutona, simbola moći i erotike. Pun Mesec u vašem znaku 25. februara donosi mogućnost iznenadnog susreta sa nekim vatrenim znakom koji vas neće ostaviti ravnodušnim i najverovatnije ćete nastaviti da se i dalje viđate u tajnosti. Mlad Mesec 11. marta takođe znači novu mogućnost na ljubavnom planu, poznanstvo sa osobom koja najverovatnije neće biti slobodna, ali će za vas biti veoma zainteresovana.


    Vaga
    Kada je ljubav u pitanju potrebno je da se naoružate strpljenjem jer će Uran, planeta promena i neočekivanih događaja iz astrološkog polja partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Plutonom na vas delovati prilično razdražujuće. Osim toga, imaćete utisak da partner nešto krije od vas, da nije iskren i da ste prilično nemoćni da uspostavite odnos kakav vama odgovara. Kada je u pitanju stalni partner moraćete da primenite drugačiju taktiku ili da jednostavno izdržite ovaj tranzit retrogradnog Merkura (komunikacija), Marsa i Venere (planete ljubavi) preko znaka Riba, jer će se situacija promeniti relativno brzo i uz razumevanje partnera koji će takođe biti opterećen raznim dilemama i nedoumicama koje se tiču kako njegovog posla tako i nekih porodičnih pitanja. Partner će od vas očekivati da mu budete oslonac u svemu, zbog čega ćete svoj život morati drugačije da organizujete. Tokom ovog perioda slobodne Vage biće sklone pogrešnoj proceni osoba koje će im se udvarati ili će olako ulaziti u flert ne sanjajući koliko problema može da im donese, pogotovo ako osobe koje im se dopadaju nisu slobodne. Rođeni početkom osamdesetih biće veoma nestrpljivi da što pre reše neke emotivne dileme.


    Škorpija
    Ovo je jedan od boljih perioda, jer su Mars i Venera, planete ljubavi, strasti i erotike u romantičnim Ribama, a i Neptun iz znaka Riba povoljno deluje donoseći vam potrebu za sanjarenjem i romantične ljubavi. Nećete verovati da je moguće da vam se sve to događa, pogotovo ako vam se dopada osoba sličnog senzibiliteta ili neko ko često putuje u inostranstvo, a moguće je i da se radi o strancu. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, neka iznenadna prijatna vest koja se tiče oboje može da obeleži ovaj period, ili ćete se odlučiti za neku kvalitativnu promenu u zajedničkom životu. Početkom perioda, u vreme punog Meseca u Devici 25. februara verovatno će vas fascinirati osoba koja često putuje u inostranstvo ili ćete upoznati stranca, a krajem februara kada planete komunikacije i akcije, Merkur i Mars budu u konjunkciji, vi ćete preuzeti inicijativu. Vaša najjača oružja su šarm i duhovitost kojim nećete prestajati da oduševljavate osobu koja vam se dopada. Početkom marta nećete moći da odolite šarmu jedne veoma uspešne, vesele i atraktivne osobe, a u pitanju može da bude jedan Lav, Ribe ili neka druga Škorpija. Mladi i zaljubljeni predstavnici vašeg znaka imaće podršku članova svoje, ali i partnerove porodice koja će im pomoći da lakše ostvare svoje planove.


    Strelac
    Slab Jupiter, planeta egzaltiranosti i oduševljenja, u Blizancima čini vas nerealnim u očekivanjima kada je u pitanju veza sa nekim ko vam je već na neki način pokazao šta od vas očekuje. Nemojte igrati na kartu tajanstvenosti ili emocionalne manipulacije, jer će partner shvatiti o čemu se radi. Retrogradni hod slabog Merkura, planete komunikacije i vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, čini vašeg partnera prilično nespremnim da sa vama ulazi u bespredmetne rasprave zbog čega će glavno osećanje tokom ovog perioda biti neshvaćenost. I vi i partner ćete se osećati neshvaćenim. Bliske osobe, kako prijatelji tako i članovi porodice uzalud će vam deliti savete pokušavajući da vas "otrezne" da zauzmete realan odnos prema vezi koja je dospela u krizu, i to dobrim delom vašom krivicom. Na nekom skupu zatvorenog tipa, u restoranu ili na nekoj proslavi slobodne Strelčeve očekuje susret sa zanimljivom osobom. Moguća je tajna veza sa Škorpijom ili Jarcem. Period nije povoljan za donošenje bilo kakvih radikalnih odluka, pogotovo ne o prekidu veze.


    Jarac
    Naporan period za one predstavnike vašeg znaka koji su skloni raspravama, usamljeni se mogu osećati još usamljenijim, a nervozni i melanholični Jarčevi povremeno će biti skloni afektivnom ponašanju. Odustanite od prevelikih očekivanja kada je partner u pitanju, više se bavite sobom, ne odgovarajte na provokacije, jer je partner takođe u nekim ličnim dilemama i preokupacijama. Naglašeno astrološko polje nervnog stanja i slabe komunikacije, pozicije Urana i Jupitera mogu vas učiniti često najvećim usamljenikom Zodijaka koji želi da negde pobegne i nikog ne viđa. Srećni će biti samo oni koji preko posla često putuju, bave se turizmom ili umetnošću, njima su planete naklonjene i verovatno će se sjajno provoditi u većem društvu. Slobodni Jarčevi upoznaće zanimljivu osobu na nekom koncertu, u biblioteci, na putovanju ili u ambulanti. Što manje priče i analiziranja, a što više akcije - jedino vas to može trgnuti iz letargije. Bilo kakav hobi ili timski rad znače mogućnost kontakta sa osobama sličnih interesovanja i već u vreme punog Meseca 25. februara možete upoznati nekog Raka ili Lava, a tokom poslednje Mesečeve četvrti možete ući u kratak flert ili tajnu vezu koja nema naročitu perspektivu.


    Vodolija
    Moguća je tajna ljubav, zbog čega ćete osećati jaku potrebu da svoj život držite u maksimalnoj diskreciji. Sunce u Ribama, vladalac vašeg znaka, u "društvu" Venere, Marsa, Merkura i Neptuna može u vaš život doneti lekara, umetnika, sportistu ili nekog ko pokušava da se probije u samostalnom biznisu. Osećate jaku potrebu da imate vezu sa partnerom koji će da vas inspiriše, ko će biti u stanju da vam mnogo toga toleriše i pre svega da vas ne pita ono o čemu ne želite da pričate. U vašem životu ima mnogo tajni, a sa bivšim partnerom mnoge stvari niste raščistili što vas još pomalo potresa. Aspekt između Saturna i planeta u znaku Riba savršeno sam odgovara, ukoliko spas od raznih ljubavnih nedoumica ili problema potražite u poslu. Srećne su i Vodolije koje se bave istim poslom kao i partner, kao i oni predstavnici ovog znaka koji su se upoznali preko interneta ili posla. Emotivne veze sa Devicama i Blizancima mogle bi da budu prilično naporne, naročito ukoliko ste muškarac Vodolija, a vaša dama ima preterane materijalne prohteve. Dame Vodolije su veoma tolerantne i spremne da saslušaju partnera, da mu budu oslonac u poslu i da tolerišu partnerove nepredvidive reakcije.


    Ribe
    Tokom celog perioda vaš ljubavni život biće u drugom planu, što će partner teško podnositi, iako će se truditi da vas razume. Ali Merkur, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa u vašem znaku u retrogradnom hodu znači da vaše i partnerove potrebe, kao i odnosi budu usklađeni, međutim, često ćete oboje biti skloni da kažete ono što ne mislite ili što smatrate da nije dobro, a ipak ćete to reći. Impulsivnost, preosetljivost i povremena mračna raspoloženja mogu da budu razlog za rasprave, čak i ukoliko imate harmoničan brak. Mnogi slobodni predstavnici vašeg znaka mogu nesmotreno da uđu u vezu koja neće uneti spokojstvo u vaš život. Tokom ovog perioda bićete skloni flertu i tajnim vezama, pogotovo ukoliko ste rođeni početkom ili sredinom šezdesetih. Rođeni krajem šezdesetih ili osamdesetih više su posvećeni karijeri nego partneru, što može da dovede do emotivnog udaljavanja i partnerovog nezadovoljstva. Duge veze i prijateljstva koja su prerasla u ljubav će opstati, a Ribe koje su započele vezu između 2007. i 2009. godine mogu da budu u krizi ili će imati potrebu da naprave neku značajniju promenu u svom životu - da uđu u brak, da ga raskinu ili da se bar privremeno razdvoje.


    Izvor:nadlanu.com

  13. #73
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Одг: Odg: Mesečne prognoze

    Citiraj Prvobitno napisano od Sagacity Vidi poruku


    Blizanci
    Odnos sa Ovnom, Škorpijom može da bude jako komplikovan.

    код мене је то увек тако, а не само за наредни месец
    где си пошла с крмељиве очи

  14. #74
    Registrovani Član
    naki avatar
    Status : naki je odsutan
    Registrovan : Aug 2010
    Pol:
    Lokacija : ovde i tamo...
    Poruke : 7,434

    Početno Odg: Mesečne prognoze

    Citiraj Prvobitno napisano od Sagacity Vidi poruku


    Vodolija
    Moguća je tajna ljubav, zbog čega ćete osećati jaku potrebu da svoj život držite u maksimalnoj diskreciji. Sunce u Ribama, vladalac vašeg znaka, u "društvu" Venere, Marsa, Merkura i Neptuna može u vaš život doneti lekara, umetnika, sportistu ili nekog ko pokušava da se probije u samostalnom biznisu. Osećate jaku potrebu da imate vezu sa partnerom koji će da vas inspiriše, ko će biti u stanju da vam mnogo toga toleriše i pre svega da vas ne pita ono o čemu ne želite da pričate. U vašem životu ima mnogo tajni, a sa bivšim partnerom mnoge stvari niste raščistili što vas još pomalo potresa. Aspekt između Saturna i planeta u znaku Riba savršeno sam odgovara, ukoliko spas od raznih ljubavnih nedoumica ili problema potražite u poslu. Srećne su i Vodolije koje se bave istim poslom kao i partner, kao i oni predstavnici ovog znaka koji su se upoznali preko interneta ili posla. Emotivne veze sa Devicama i Blizancima mogle bi da budu prilično naporne, naročito ukoliko ste muškarac Vodolija, a vaša dama ima preterane materijalne prohteve. Dame Vodolije su veoma tolerantne i spremne da saslušaju partnera, da mu budu oslonac u poslu i da tolerišu partnerove nepredvidive reakcije.

    sago, el ti to nas spijuniras?
    plotarius transpareticus

  15. #75
    udavača u pokušaju
    Nežnicah avatar
    Status : Nežnicah je odsutan
    Registrovan : Sep 2011
    Pol:
    Poruke : 28,108

    Početno Одг: Mesečne prognoze

    Meni kažu da ću biti neshvaćena u narednom periodu... zar nisam uvek takva

  16. #76
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Одг: Mesečne prognoze

    Šta vam horoskop sprema za april


    OVAN
    Poslovni život
    Porast energije i ambicioznosti neće vam dozvoliti da se zadovoljite polovičnim rešenjima. Preuzećete stvari u svoje ruke i pobrinuti se da vaše ideje dopru do drugih ljudi. Pravo je vreme za održavanje poslovnih prezentacija i sastanaka na kojima će do izražaja doći vaša elokventnost i snalažljivost. Povoljno je vreme za obavljanje svih financijskih transakcija.

    Ljubavni život
    Venera će boraviti u vašem znaku u prvoj polovini meseca, što redovno donosi povoljne ljubavne prilike. Ako ste slobodni, bićete izuzetno šarmantni i privlačni, a udvarači će se boriti za vašu naklonost. Nakon 15. privlačiće vas smirene i sređene osobe koje mogu da vam ponude sigurnost.

    Ako ste u vezi, odnos s voljenim biće ispunjen strašću i uzbuđenjem. Uživaćete u zajednički provedenom vremenu, a mnogi će parovi uspešno obnoviti strasti.

    Zdravlje
    Problemi sa probavom biće povezani sa stresom. Sport i rekreacija pokazaće se sjajnim načinom za trošenje negativne energije, posebno u drugom delu meseca.

    Ocena: 9

    BIK
    Poslovni život
    Umor i manjak koncentracije ometaće vas u obavljanju posla, pa ćete tako biti skloniji pogrešnim procenama i greškama. Ukoliko imate problema s izvršavanjem obaveza, pomoć bliskog kolege pokazaće se dragocenom. Nakon 20. početak vaše vladavine najavljuje početak uzbudljivog poslovnog razdoblja. U tim danima će vam sve ići od ruke, a nove ponude prštaće sa svih strana.

    Ljubavni život
    Samci će u prvom delu meseca biti skloni samopotcenjivanju, a manjak samopouzdanja onemogućiće im da postignu ljubavnu sreću. Ulazićete u veze s neiskrenim i manipulativnim osobama, ili čak s nekim ko je zauzet, što vam neće pomoći u podizanju samopouzdanja.

    Zauzetim Bikovima trebaće više mira i samoće, što će partner tumačiti kao vašu zasićenost vezom: pokušajte da bolje uskladite svoju potrebu za izolacijom s njegovim potrebama.

    Zdravlje
    Puno sedenja dovešće do bola u leđima i vratu. Počnite da se krećete više.

    Ocena: 8

    BLIZANCI
    Poslovni život
    Poboljšana komunikacija s kolegama pozitivno će se odraziti na vaš radni učinak. Uz njihovu podršku, lakše ćete donositi teške odluke i biti odvažniji prilikom ulaska u nove projekte. Sreća će se osmehnuti Blizancima koji traže posao ili žele da pređu na bolje radno mesto, pri čemu će vam od velike pomoći biti poznanici i prijatelji. Pad energije krajem meseca odraziće se na vaše rezultate. Izbegavajte da u tom razdoblju donosite važne odluke.

    Ljubavni život
    Samci će voditi bogat i uzbudljiv društveni život i sklapaće mnoga nova poznanstva. Premda ćete rado upoznavati nove ljude, više ćete uživati u zabavi i flertu, nego započinjanju veze. Neki će se spetljati s prijateljem ili poznanikom koji im se oduvek sviđao, a njihova veza će imati dobre temelje jer će se bazirati na prijateljstvu.

    Zauzeti će pokušati da na razne načine osveže svoju vezu. Nećete dozvoliti da vaš odnos upadne u fazu monotonije pa ćete insistirati na zajedničkim izlascima s voljenom osobom, pa čak i ako ona bude neraspoložena.

    Zdravlje
    Povoljno je vreme za bavljenje društvenim aktivnostima.

    Ocena: 8

    RAK
    Poslovni život
    Prva polovina aprila zahtevaće pojačan oprez prilikom ulaska u nove saradnje, kao i upuštanja u sve vrste financijskih ulaganja. Informacije koje dopru do vas uzimajte s određenom dozom rezerve i nemojte investirati novac na temelju neproverenih glasina. Krajem meseca prilike se okreću u vašu korist. Moći ćete da računate na podršku okoline i konačno rešiti neke probleme koji su vam usporavali napredak.

    Ljubavni život
    Samci će padati na šarm imućnih i uspešnih osoba, a poznanstvo uspostavljeno putem posla moglo bi se pokazati fatalnim. Ipak, neće vam biti lako da pokažete svoju pravu prirodu, što bi moglo mnoge odnose na samom početku da osudi na propast. Druga polovina meseca povoljna je za započinjanje novih ljubavnih priča.

    Zauzetima prvi deo meseca ne donosi toliko željne promene na području emotivnog života, stoga ćete morati da se zadovoljite sa trenutnom situacijom i nastojati da što manje ulazite u sukobe.

    Zdravlje
    Psihička napetost ostaviće traga na vašem zdravlju. Glavobolja, nesanica i problemi sa želudcem biće tek neki od simptoma nervoze.

    Ocena: 7

    LAV
    Poslovni život
    U poslovnom okruženju bićete spremni na naporan rad, čime ćete skupiti pozitivne bodove kod šefova. Odlično ćete se snalaziti u svim vrstama socijalnih interakcija i vođenju pregovora. Posebno uspešni biće kontakti i saradnje s inostranstvom, a nije isključena ni mogućnost odlaska na poslovni put.

    Ljubavni život
    Samci će se zaželeti izlazaka, druženja i flerta, pa će češće odlaziti u noćne provode koji će im osigurati sklapanje novih poznanstava. Druželjubivi i pristupačni, kontakte ćete sklapati na svakom koraku, a osoba koju upoznate putem interneta mogla bi vam se brzo uvući pod kožu. Nije isključeno ni da ćete započeti vezu s osobom iz drugog grada ili čak iz inostranstva.

    Zauzeti će voditi bogati društveni život, a mnoge zajedničke aktivnosti s partnerom ojačaće njihovu vezu. Zajednički provedeno vreme podsetiće vas zbog čega ste se uopšte zaljubili jedno u drugo. Mnogi bi mogli da iznenada voljenoj osobi predlože brak ili zajednički život, što će ona oberučke prihvatiti.

    Zdravlje
    Mnogi će razviti interes prema duhovnim disciplinama ili alternativnim načinima lečenja.

    Ocena 8

    DEVICA
    Poslovni život
    Ostvarićete zavidne uspehe u svim financijskim transakcijama i investicijama. Dobra intuicija i nos za biznis pomoći će vam da donosite dobre procene i odluke. Mnogi će razmišljati o novim načinima zarade, ali pomerite veće poslovne poduhvate za kraj meseca.

    Ljubavni život
    Samci, vaš ljubavni život će biti pun uspona i padova. Vaše zavodničke veštine neće doći do izražaja jer ćete biti sramežljivi i povučeni. Bićete nepoverljivi prema nepoznatim ljudima te ćete malo kome dopustiti da vam se uistinu približi. Zbog straha od razočarenja, lakše će vam biti upuštanje u kratke avanture, nego započinjanje smislene veze.

    Zauzete Device će zbog stresne poslovne situacije zanemarivati potrebe voljene osobe, što će uzdrmati temelje njihove veze. Ako je vaš odnos već neko vreme u krizi, vaše ponašanje u prvoj polovini meseca samo će pogoršati situaciju, a u nekim slučajevima dovesti i do raskida. Sredite prioritete i nemojte dozvoliti da vam iz ruku izmakne nešto dragoceno.

    Zdravlje
    Ukoliko patite od hroničnih bolesti, ovog meseca biste mogli da osetiti snažnije simptome.

    Ocena: 7
    где си пошла с крмељиве очи

  17. #77
    Registrovani Član
    причалица avatar
    Status : причалица je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : under my skin
    Poruke : 58,042
    Tekstova u blogu : 38

    Početno Одг: Mesečne prognoze

    VAGA
    Poslovni život
    Preopterećenost poslom nepovoljno će se odraziti na vaš radni učinak. Nemojte preuzimati obaveze za koje niste sigurni da ih možete završiti na vreme. Timski rad vam neće biti jača strana jer ćete biti svojeglavi i teško ćete pronaći zajednički jezik s ostalim kolegama. Sukob s jednim poslovnim saradnikom mogao bi da poprimi široke razmere, stoga vam se savetuje da budete što profesionalniji i ne ulazite u bespotrebne svađe.

    Ljubavni život
    Samci, Venera u vama suprotnom znaku Ovna obećava mnoštvo udvarača, ali odnosi koje započnete ovog meseca biće kratke prirode. Iako možda nećete započeti stabilnu vezu, to ne znači da će vam biti dosadno. Izlasci s društvom popraćeni smehom i zabavom doneće vam obilje mogućnosti za flert.

    Zauzeti, uložite više truda u odnos s partnerom. Nemojte dozvoliti da se zbog nedostatka inicijative i svađa vaša veza nađe u krizi. Druga polovina meseca biće obležena svađama i prepucavanjima s partnerom, najviše oko financijske situacije.

    Zdravlje
    Osećaćete se nezadovoljno sobom i svojim izgledom. Ipak, nemojte se izgladnjivati, već dobru liniju nastojte da postignete isključivo redovinim vežbanjem.

    Ocena: 3

    ŠKORPIJA
    Poslovni život
    Ovog meseca ćete imati pune ruke posla. Obaveze će se samo gomilati, a vi nećete znati da se nositi s novonastalom situacijom. Nemojte tražiti brza rešenja, već se suočite sa svim problemima i bez ustručavanja potražite pomoć ostalih saradnika. Prionite na najhitnije zadatke, a ostale odložite za povoljnije razdoblje.

    Ljubavni život
    Slobodnim Škorpijama svideće se šarmantni kolega koji će ih nasmejavati i poklanjati im mnogo pažnje. Ipak, upuštanje u romansu na poslu moglo bi da ima nepoželjan učinak na vašu reputaciju i radni učinak. Veze započete u ovom razdoblju temeljiće se na strasti, ali neće imati previše izgleda da potraju.

    Zauzetim Škorpijama će o poslu misliti i u slobodno vreme, a zbog stresa neće biti najzabavnije društvo. Posvetite više pažnje voljenoj osobi i iznenadite je ulaznicama za neki dobar koncert ili je povedite na večeru.

    Zdravlje
    Ne smete zanemariti svoje zdravlje. Redovno obavljajte sistematske preglede i pokušajte da se rešite nekih štetnih navika.

    Ocena: 4

    STRELAC
    Poslovni život
    Razvijenim komunikacijskim veštinama uspećete da s lakoćom pridobijete svačiju naklonost. Uspeh očekuje sve one čije je posao vezan za umetničke ili stvaralačke vode jer će im podrška klijenata i sponzora omogućiti da obavljaju svoj posao bez tuđeg uplitanja.

    Ljubavni život
    Zauzeti će uživati u zajedničkim trenucima s partnerom. Mnoge zajedničke aktivnosti i izlasci i ugošćavanje društva u vaš dom daće vam mnoge nove teme za razgovor, ali i uveriti da ste stvoreni jedno za drugo. Neki parovi će početi ozbiljnije da rade na prinovi.

    Zdravlje
    Izbegavajte stresne situacije i pokušajte da se oslobodite loših navika. Ukoliko imate problema s viškom kilograma, zaboravite instant-dijete i okrenite se sportu.

    Ocena: 8

    JARAC
    Poslovni život
    Na poslu će doći do zastoja i komplikacija koje će biti naporne i pogubne za vaše živce. Otkazivaće se poslovni sastanci, kasnićete na dogovore s važnim klijentima ili ćete shvatiti da ste zabravili da završite važna zaduženja. Ukoliko niste zadovoljni odnosom sa saradnicima ili šefovima, počećete da razmišljate o osamostaljivanju, ali to vam zasad nije preporučljivo.

    Ljubavni život
    Zauzeti će se češće sukobljavati s partnerom i članovima porodice. Imaćete osećaj da im stalno činite ustupke, a da niko ne ceni vašu žrtvu. Ipak, sve će se svađe i sukobi brzo rešavati, ne uzrokujući veće probleme. Krajem meseca poboljšaćete odnose s bližnjima, a mnogi parovi će početi da rade na prinovi.

    Zdravlje
    Imunitet vam je u padu, stoga ga ojačajte uzimanjem vitamina.

    Ocena: 6

    VODOLIJA
    Poslovni život
    Ovog meseca ćete pojačano da komunicirate s okolinom. Pokazaćete se pravim majstorom u vođenju pregovora i pridobivanju novih klijenata, čime ćete zaslužiti i bolji tretman od strane šefova. Pravo je vreme da se upišete na neki kurs ili seminar, jer će vam znanja i kontakti koje steknete dobro doći već u bližoj budućnosti.

    Ljubavni život
    Prva polovina meseca zauzetima će ostati u lepom sećanju. Intenzivna komunikacija i druženje s partnerom pomoći će vašoj vezi da pređe na viši nivo, a odlazak na izlete, planinarenje ili duge šetnje pokazaće se sjajnim načinom za provođenje vremena.

    Prva polovina aprila samcima će ostati dugo urezana u sećanju. Ukoliko tražite srodnu dušu, ne odbijajte pozive na putovanje, zabave ili izlaske. Odlazak na sportske događaje, posete intelektualnim skupovima ili pohađanje kursa pokazaće se kao sjajni način za sklapanje novih poznanstava.

    Zdravlje
    Nastojte da budete što aktivniji. Ukoliko niste član teretane ili fitness centra, vreme je da postanete.

    Ocena: 8


    RIBE

    Poslovni život
    U prvom delu meseca vaše finansijske prilike će se značajno poboljšati. Sklopićete unosni ugovor ili ćete uspeti da pronađete poslovni prostor na dobroj lokaciji po vrlo povoljnoj ceni. Ukoliko nameravate da pokrenute vlastiti posao, pravi je trenutak da ozbiljnije prionete na rad i počnete da ostvarujete svoje zamisli.

    Ljubavni život
    Slobodne Ribe žudiće za ozbiljnom i stabilnom vezom pa će davati priliku isključivo zrelim i uspešnim osobama koje imaju ozbiljne namere. U partneru ćete tražiti oslonac i podršku, a obraćaćete mnogo pažnje i na imovinsko stanje druge strane. U drugom delu meseca vodićete uzbudljiv društveni život, a nova poznanstva sklapaćete na svakom koraku. Uživaćete u flertu i zabavi, a jedno slučajno poznanstvo će se pokazati fatalnim.

    Ribe koje su u vezi baviće se preuređenjem stana ili nabavkom novog automobila. Nastojaćete nekako unaprediti kvalitet svog života pa će vam se činiti da će ulepšavanje životnog prostora biti dobar početak. Neki parovi će se odvažiti na kupovinu stana ili barem na zajedničko useljenje.

    Zdravlje
    Pazite na ishranu i obuzdajte želju za slatkišima.

    Ocena: 8
    где си пошла с крмељиве очи

  18. #78
    Registrovani Član
    Keti avatar
    Status : Keti je odsutan
    Registrovan : Aug 2012
    Pol:
    Poruke : 14,599

    Početno Одг: Mesečne prognoze

    daj nesto za bikce

  19. #79
    Registrovani Član
    Sarmica avatar
    Status : Sarmica je odsutan
    Registrovan : Jun 2010
    Pol:
    Lokacija : Šerpica
    Poruke : 18,366

    Početno Odg: Mesečne prognoze

    Horoskop za maj 2013.

    OVAN (21. 3. - 20. 4)

    Posao
    Pozicija Marsa, vladaoca vašeg znaka u Biku nije najpovoljnija, ukoliko ste nameravali da proširujete poslove. Pomračenje Sunca 10. maja u astrološkoj kući posla i novca može doneti primamljivu poslovnu ponudu iza koje se nešto "krije" ili ćete s razlogom biti sumnjičavi. Bilo bi dobro da pre nego što date bilo kakav odgovor dobro proučite sve okolnosti pod kojima biste radili posao koji vam se nudi. Sportisti, naučnici i oni koji imaju svoje firme trebalo bi da se maksimalno posvete ostvarenju svojih ambicija. Direktan hod Jupitera, planete koja donosi mogućnost proširenja posla sa strancima ide vam u prilog. Posle 10. maja kada Venera, planeta koja vlada vašim astrološkim poljem novca, bude ušla u komunikativne Blizance bićete veoma sposobni da pregovarate i sklapate nove poslove, verovatno na nekom putovanju u inostranstvu. Tokom prve mesečeve četvrti 18. maja jedan Lav, Rak ili Vaga mogu vam dati ponudu koja se ne odbija. Saradnja sa Škorpijom u ovom periodu mogla bi da bude prilično stresna, naročito ukoliko imate neke neraščišćene račune koji vam mogu u finansijskom pogledu predstavljati problem. Ali, uz malo napora i to ćete regulisati na način koji vama najviše odgovara.

    Ljubav
    Jedan od interesantnijih perioda, pogotovo ukoliko vam se dopada neko koga viđate preko posla ili se radi o osobi koja ima struku sličnu vašoj. Partner će biti veoma predusretljiv u svakom pogledu, osim ako se radi o Ovnu, dugo ste u vezi i često raspravljate o novcu. Jedan Jarac ili Škorpija mogu da se umešaju u vašu vezu, čak i ukoliko imaju najbolje namere, bilo bi bolje da svoje probleme rešavate bez posrednika. Mesečeve četvrti idu vam u prilog, ukoliko vam se dopadaju vatreni i vazdušni znaci, ali nećete moći da odolite šarmu nekog Bika koji će, ukoliko ste angažovani na istom projektu ili često zajedno putujete, pokušati da vas na svaki način zavede ili da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Vašem šarmu neće moći da odole ni Vodolija ni Strelac, a ukoliko na poslu nosite bilo kakvu uniformu verovatno će vam se udvarati i Ribe. U vreme pomračenja Sunca očekuje vas iznenadni flert sa nekim Lavom negde na nekom mestu za rekreaciju, tokom rešavanja važnih finansijskih pitanja u banci ili poznanstvo na nekom kraćem putovanju u zemlji ili inostranstvu. Tokom poslednje mesečeve četvrti 2. maja slobodni Ovnovi mogu biti u prilici da se upoznaju sa Rakom, Vodolijom ili nekim Bikom na nekom koncertu ili na većem skupu.

    Zdravlje
    Promenite režim ishrane.

    BIK (21. 4. - 21. 5)

    Posao
    Tranzit Sunca preko vašeg znaka donosi nekoliko zanimljivih poslovnih mogućnosti, utoliko pre jer je u vašem znaku i vaš vladalac Venera, planeta koja donosi profit i mogućnost proširenja poslova u čemu vam pomaže i direktan hod Jupitera, planete blagostanja preko Blizanaca. Tokom perioda mesečevih mena ne bi trebalo da oklevate, jer vam gotovo sve idu u prilog, osim mladog Meseca 10. maja kada će u vašem znaku biti pomračenje Sunca, što može da donese probleme onima koji se bave privatnim biznisom. To znači da neće biti u stanju da izvrše svoje zakonski preuzete obaveze u vezi sa plaćanjem ili neće moći da ispoštuju rokove. U vreme punog Meseca u Škorpiji 25. aprila imaćete priliku da se dogovorite sa predstavnikom ovog znaka o nekom veoma važnom poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode na duži rok. Tokom poslednje mesečeve četvrti 2. maja, neko ko ima veze sa marketingom ili medijima ponudiće vam prilično dobre uslove za proširenje poslova. Mladi Bikovi u to vreme mogu naći honorarni posao. Takođe, u vreme prve mesečeve četvrti 18. maja bićete u prilici da nađete odgovarajući posao, i to posredstvom osoba koje su prisutne u javnosti. Bez obzira kog ste pola, poslovi u vezi sa modom i nakitom, kao i poslovi sa nekretninama donose profit.

    Ljubav
    Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo će biti veoma romantičan period, mada slab Mars, planeta erotike u vašem znaku može doneti oklevanje i nedovoljnu angažovanost na ljubavnom planu. Muškarci Bikovi biće veoma zanosni, ali i prilično pasivni, pa će čekati da im ona druga strana priđe, dok će dame biti aktivnije i spremne ne samo da se angažuju na ljubavnom planu već i da pomognu partneru da reši neke praktične, verovatno finansijske probleme. U vreme punog Meseca 25. aprila moguć je susret sa osobom koja je na vas oduvek imala veliki uticaj i prema kojoj niste nimalo ravnodušni. Bikovi koji su duže u vezi, u vreme punog Meseca mogu dobiti bračnu ponudu ili će upoznati nekog ko će im na duži rok biti sasvim odgovarajući partner. Ukoliko ste na bilo koji način prisutni u javnosti, u vreme poslednje mesečeve četvrti 2. maja možete očekivati da vam se udvara umetnik, posebno muzičar ili neko ko ima reputaciju "opasnost" zavodnika/zavodnice i ko je imao više dugih vanbračnih veza ili brakova. Ulazak Merkura u Blizance 15. maja i Venere 10. maja donosi brojna poznanstva preko posla sa osobama koje vam se otvoreno dive, kako zbog profesionalnog uspeha tako i zbog ličnog šarma i magnetizma.

    Zdravlje
    Manji problemi s grlom.
    Oh you may not think I'm pretty,
    But don't judge on what you see,
    I'll eat myself if you can find
    A better meal than me

  20. #80
    Registrovani Član
    Sarmica avatar
    Status : Sarmica je odsutan
    Registrovan : Jun 2010
    Pol:
    Lokacija : Šerpica
    Poruke : 18,366

    Početno Odg: Mesečne prognoze

    BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

    Posao
    Kad god Sunce prelazi preko znaka Bika skloni ste iscrpljivanju, velikom i napornom radu, ali ove godine mudrije ćete organizovati svoj život. Bićete spremni da se maksimalno posvetite onim poslovima koji su najbolje plaćeni, a za koje je potrebno najmanje rada. Tranzit Marsa preko znaka Bika čini vas prividno lenjim, a u stvari ćete na mudar način ispitivati tržište i nećete želeti da se javno eksponirate niti da otkrivate kakvi su vam planovi. Posle 11. maja kada Venera, planeta novca i vladalac vašeg astrološkog polja kreativnosti, mašte i intuicije bude ušla u vaš znak, pokazaćete veću spremnost da se aktivirate u onim delatnostima koje vas najviše zanimaju i za koje posedujete poseban talenat. Veneri će se pridružiti i Mars, koji će pojačati vašu sposobnost za trgovinskim transakcijama, bićete skloni da polemišete i da se cenjkate, a iznad svega želećete da što više putujete. Tokom ovog perioda obnovićete kontakte sa mnogim saradnicima, ali bi trebalo da se u vreme punog Meseca 25. aprila i mladog Meseca 10. maja pričuvate lažnih prijatelja i dušebrižnika koji će pokušati da s vama uspostave tešnje odnose, što vam može doneti samo nepotrebne probleme. U vreme poslednje i prve mesečeve četvrti, 2. i 18. maja, možete očekivati sjajne poslovne ponude onih koji su komunikativni i spremni da se uključe u pregovore o novom poslu. Moguć je veliki posao sa strancima.

    Ljubav
    Ljubavni život većine Blizanaca intrigiraće mnoge tokom ovog perioda. Bez obzira koliko imate godina, da li ste slobodni, u braku ili u dužoj vezi - o vama će se pričati. Iako Sunce u tranzitu preko dvanaeste astrološke kuće tajni uglavnom donosi potrebu za diskretnošću i želju za zajedničkim putovanjima, odlascima negde na neke romantične destinacije, posle 10. maja ulaskom Venere u vaš znak, a naročito ulaskom Merkura u vaš znak posle 16. maja, postaćete mnogo pristupačniji i teško ćete uspeti da sačuvate privatnost. Tranzit brzih planeta ide vam u prilog, ali do 16. maja zbog tranzita Merkura, vašeg vladaoca možete povući prilično nesmotrene poteze i sami dati povod da se priča o vama. Ali, najveće probleme praviće vam tranzit Saturna, Plutona i Urana - vi ćete želeti jedno, a partner ili njegova porodica nešto sasvim drugo. U ovom periodu nećete biti previše kooperativni, mada ćete ostavljati utisak kao da želite da napravite kompromis. Što ste samostalniji, to bolje za vas, u protivnom ćete zavisiti od onih koji vas na bilo koji način pomažu, naročito finansijski. Slobodni Blizanci će najverovatnije ući u vezu sa osobom koja je starija od njih i prilično naporna za komunikaciju, a u pitanju je ugledna i obrazovana osoba teške naravi.

    Zdravlje
    Ostavite duvan.

    RAK (22. 6. - 22. 7)

    Posao
    Sunce, vladalac vašeg astrološkog polja posla i novca, prelazi preko materijalistički naklonjenog Bika koji i te kako dobro zna gde leži novac. Od toga ćete i vi imati koristi, zbog čega bi bilo dobro da se držite upravo jednog Bika koji se sjajno razume u biznis i koji će vam pomoći da se snađete u onome što ste započeli ili želite da započnete. Ukoliko Bika ili Vagu smatrate napornim, ne ulazite u preterano velike rasprave o nečemu što vam se ne isplati. Do 10. ili najkasnije 16. maja regulišite sva plaćanja i zaostale dugove, jer od tada ćete morati malo i da štedite. Bilo kakvu vrstu luksuziranja vaša okolina neće rado prihvatiti. Oni koji nisu regulisali zakonom propisane obaveze tokom poslednjih šest meseci ili čitavih godinu dana, trebalo bi što pre to da učine, jer ćete zbog brzog hoda Jupitera preko Blizanaca morati da završite jednu fazu u životu koja podrazumeva i čistu finansijsku situaciju. U vreme punog meseca 25. aprila uspećete da se dogovorite sa Škorpijom, Ribama ili Jarcem u vezi sa nečim što je u vašem interesu da rešite. Tokom poslednje mesečeve četvrti, 2. maja, nikome nećete dopustiti da vas provocira kad su u pitanju vaši čast i moral, dok bi u vreme pomračenja Sunca, 10. maja, trebalo da se uzdržite od bilo kakvih važnih odluka u vezi sa poslom i novcem.

    Ljubav
    Tokom ovog perioda sa partnerom ćete planirati zajedničko putovanje. Tranzit Jupitera preko astrološkog polja tajnih ljubavi koji u direktnom hodu donosi nova poznanstva i mogućnost ostvarenja veze sa nekim ko je možda stranac ili živi u inostranstvu, doneće egzaltiranost koja će biti pojačana posle 10, a naročito posle 16. maja, kada će Merkur i Venera ući u znak Blizanaca. Ipak, po mnogim pitanjima možete biti nerealni, možda čak i nezadovoljni, jer će se tri planete nalaziti u vašoj dvanaestoj astrološkoj kući tajnih, ali i za mnoge nemogućih ljubavi. Teško vam je da priznate da možda morate nešto da žrtvujete za ljubav ili da nastavite svoj ljubavni život i dalje da držite u što većoj tajnosti. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu se osećate usamljenim ili nedovoljno shvaćenim. Romantična veza sa Škorpijom, Jarcem ili Ribama može značiti i ljubav na daljinu, preko društvenih mreža, iščekivanje da se nešto značajno dogodi što će vaš život preokrenuti u željenom pravcu, uključujući i ljubavni. U vreme pomračenja Sunca, 10. maja, neko će vam se udvarati, najverovatnije je reč o osobi koju ste upoznali preko posla ili društvenih kontakata. Verovatno će vam predložiti da se viđate u tajnosti, što će vam biti dodatni stres, jer ćete biti svesni da je veza sa tom osobom puna raznih prepreka i "opasnosti".

    Zdravlje
    Više se šetajte.
    Oh you may not think I'm pretty,
    But don't judge on what you see,
    I'll eat myself if you can find
    A better meal than me

Stranica 4 od 8 PrviPrvi ... 23456 ... ZadnjaZadnja

Slične teme

  1. Test ljubavne prognoze
    Od DaDole u forumu Mali (psiho)testovi
    Odgovora: 26
    Poslednja poruka: 30-08-2012, 02:03
  2. Prognoze poznatih astrologa sa NJUZ.NET-a?
    Od Cruz u forumu Moderna astrologija
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 24-04-2012, 19:18
  3. Nase prognoze i predlozi
    Od topalovic u forumu Sport
    Odgovora: 136
    Poslednja poruka: 17-03-2012, 18:18
  4. Mesečeve mene
    Od Cruz u forumu Veštine predviđanja
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 15-03-2012, 10:36
  5. Mesečarenje
    Od kojica u forumu Psihologija i Neurologija
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 07-11-2011, 16:32

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •