Marlon juce objasnio, al ti nisi bila na casu...ko uvek![]()
Marlon juce objasnio, al ti nisi bila na casu...ko uvek![]()
tresla se cela Mediteranska regija...počev od Hrvatske,Bosne,Srbije,Grčke,Turske.....
bila je emisija ,a i naučna ispitivanja i posmatranja dokazuju,da se ovi zemljotresi dešavaju usled pomeranja afričke ploče prema severu....
Zašto govoriš u prošlom vremenu?
Dakle to Afrikanci oće u Evropu.. e pa neće da može..![]()
Ajde im pobijemo vračeve!![]()
Може Египат да нам се припоји, заједно са Александријом и Црвеним морем![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
QQ, jos jedna sto vezuje naciju s religiju. Lepo meni kazu, bez...od kulture
Al ja ne mogu, vuce me ta prosvecenost i kultura![]()
A ko će naraniti tolke međede?![]()
Ne bi voleo da se delta Nila uliva u Čačak.![]()
Bio sam i ja u tu i neke tamo zemlje (ovo nije da se hvalim, cisto...da se zna) al ne mogu tvrdim da ih znam, i to malo poduze...bio
![]()
Ако Африка на овај начин оће у Европу ми ту ништа не можено.
Они су бар нашли начин како...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Saveti u slučaju zemljotresa
Branko Dragičević smatra da je veoma važno da građani znaju kako se treba ponašati pre, za vreme i posle zemljotresa.
-Kada dođe do jačeg pomeranja tla najvažnije je da se ne paniči i da se ne beži iz prostorije. U takvim situacijama građanima se savetuje da se postave u što bezbedniji položaj, odnosno da se sklone od prozora i što pre sakriju bilo pod vrata ili ispod nekog masivnijeg komada nameštaja. Potrebno je da se na jednom mestu drže baterijske lampe ili sveće, ali se na žalost građani često ne pridržavaju ovog upustva. U školama su najugroženija deca koja sede u klupama pored prozora, a napuštanje zgrade mora biti organizovano i bez panike. Kada se glavni potres završi prostorije se napuštaju na najpogodniji način i sa sobom se nose najvažnije stvari. Struju bi trebalo isključiti, kao i zatvoriti plin na glavnom ventilu - kaže Dragičević.
ova evroazijska ploča je naebala - ima sve druge da je guraju.
где си пошла с крмељиве очи
Ne brigaj Prico, ti bar znas da su hipoteze uvek bile samo hipoteze![]()