Kako da jok...
- A kako se računaju plodni dani?
- bem li ga...
- A el može zatrudi od orala?
- Od čega?
- A ako se zaglavi?
- Pa jes...
- Izvini teto što te tolko gnjavim.
- Neka, samo ti pitaj. Kako ćeš inače naučiti.
e, da nikola me (bratanac missim) pamti po tome što sam jednom, dok je radio zadatke, pokušavala da otvorim mleko (da bih mu kompletirala doručak).... i onda mi se pokvari onaj otvarač na tetrapaku i ja opsujem i kažem ''e, nećemo mi nikad u evropsku uniju!''
on se složio pod sto od smeha i dalji rad matematike se ispostavio kao nemoguć.
где си пошла с крмељиве очи
ebote ja stanujem kod teh skole i pitaj me koliko sam palacinki pekla za sestrića i drugare(vreme velikog odmora) i koliko je koka kole popijeno (ceo razred se nacrta):raz_067:
Za vreme velikog odmora mož se ispeče cca 15 palačinki. 30, ako imaš dva tiganja.
e, da a u čemu je fora da svi na plaži vole da jedu krofne ili palačinke....?
Treba im nešto slatko nakon tolko mesa.
mirishe bre..ko ne bi jeo..a curi mas niz ruku )))
Ič ne kontam temu... sve se nešto mislim da će većina muškaraca pre zabalaviti na obučenu devojku, na plaži, nego na polugolu... ali ne zato što je obučena na plaži, nego...
Mislim na normalne muškarce... ne na one napaljene.
pa pročitaj uvodni post, pa onda će ti sve biti jasno....kako su svi saveti, u stvari, glupavi......bar oni u novinama.
A dok on dođe do činjeničnog stanja onoga što aljinče skriva, neće mu biti ni bitno dal je dobro krojena. Na suncu se ipak vidi svaka strija, naborane butine od celulita, tu i tamo pokoja dlaka istrči, nedepilirane brkove, bore od mrštenja, otromboljena sise i pihtijastu guzu... o višeslojnom šlaufu neću ni da pričam, podrazumeva se.
dakle, zato je bitno da se prva uputstva dobiju na plaži....tamo su standardi visoki, tj. može da se objasni šta su visoki standardi.
Evo, sad mi je pao...