a joq... reko sam da cu da bidem fini jer su ovde sve skolovani i fini a i triput su me opominjali da kvarim koncept 4uma... al' da ostanem dosledan
des najtvrdja... u korenu il' na krosnji![]()
a joq... reko sam da cu da bidem fini jer su ovde sve skolovani i fini a i triput su me opominjali da kvarim koncept 4uma... al' da ostanem dosledan
des najtvrdja... u korenu il' na krosnji![]()
u glavi![]()
ne valja za karakter al' je dobro cak pozeljno za sex...![]()
tacno tako![]()
i sad ako ja kazem mv nis ko drvo vec si ko sladaq cvetak zanovetaq ima oma da nas prebachu na flert![]()
nece, ne brini
numem ja to
a što ja misim da ste vas dvoje već odavno u flert modu?![]()
i po kis![]()
nema kis kad se flertuje
moz samo u vrat kad ti on kaze jaooo vid ono tamooo![]()
e, sad vec flertujes![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Mene ubi spontanost, volela bih da sam malo proracunatija![]()
Ne boli spontanost...Kod mene je i poželjna...
Uopšte ne volim to taktiziranje u nekom kontaktu, kada ja treba da tumačim šta on misli da misli...Ako traži br telefona, neka me i pozove, a ne da čeka ne znam 3 ili 5 dana. Ništa se u mom razmišljanju o toj osobi neće promeniti ako me i nazove posle pola sata. Na osnovu takvlih stvari ne donosim nikakav zaključak.
Ili ne znam,..... gde ćemo da izađemo.Pa gde se dogovorimo..nebitno je..Nije mi bitno gde sam nego s'kim sam...
Volim spontanost i jedino u takav odnos verujem.Sve što sadrži neke taktike i strategije, nije za mene.