Nemoj se bojati perfekcije – nikada je nećeš dostići.
Salvador Dali

Nemoj se bojati perfekcije – nikada je nećeš dostići.
Salvador Dali
где си пошла с крмељиве очи

"Svaka reč ima posledice, svaka tišina takođe."
Jean Paul Sartre

Уопште није важно имаш ли неуредне џепове, неуредну косу или домаће задатке...
Највећа невоља на свету је, сине мој, имати неуредан ум.
н.н.

Ljudi teže zemaljskim stvarima, a ja oduvek čeznem za zagrljajem tvrđave ljubavi koja će me pročistiti svojom vatrom i odagnati nečovečnost iz mojega srca.
K.Gibran
"Volem Priču zbog njenog savršenog odabira poruka , mudrih misli i hrišćanskih saveta" Sale L
"Osvojena ali neistražena tvrđava ljubavi je mnogo lepša u stvarnosti nego u mašti. Sve ostalo je lepše u mašti" - Sale L ( moja sićušnost)

Bitno je ono što nas drži budnima da ne prespavamo najbolje od života.
Marjana Lavric

"Nikada ne režite stablo drveta u zimskom periodu. Nikada ne donosite negativnu odluku u loše vreme. Nikada ne donosite svoje najvažnije odluke kada ste u svojim najgorim raspoloženjima. Čekajte. Budite strpljivi. Oluja će proći. Proleće će doći. "
Robert H. Schuller

,,Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće; život na koji bedno i bez otpora pristaje je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda. Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Meša Selimović - Krug

"Svaka misao se može izokrenuti, svako delo izvrgnuti ruglu ili pohvali. Jedni hodaju po zemlji sa glavom gore a oni na suprotnoj strani sa glavom nadole ali i jednima i drugima je glava okrenuta ka nebu. Znači, samo jedna istina postoji" - ms

Тамо гдје постоје појмови ,,ја" и ,,ти", још увијек нема љубави.
Љубав почиње од појаве појма ,,ми".
Илија Шугајев

Davno je rečeno da je najbolje da se čovek, kad već jednom ode nekuda, nikada ne vraća, jer nikada neće naći ono što je ostavio."
Stevan Sremac
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.

Gledajmo na život kao na dečju igru u kojoj ništa nije ozbiljno osim poštenja.
Imanuel Kant

"Razum me ničemu nije naučio, sve što znam otkrilo mi je srce."
Tolstoj
Članovi koji su pročitali ovu temu: 1