to je bila shala
a mozda smislim i nesto pametnije :raz_114:
to je bila shala
a mozda smislim i nesto pametnije :raz_114:
hoce on je dobar
Постоје мушкарци који мисле да су центар света.
Мисле да је жени већ указана велика част што имају прилику да легну с њим и да је сваки труд излишан.
Доживеће незабораван оргазам од самог погледа на такву дивоту, зар не?
Постоје мушкарци који се на својој жени само истресу.
Ако јој је лепо, значи да је курва, а њихова жена никако не сме бити курва, већ светица и мајка.
Ондак, имамо и оне који су саможиви и безосећајни.
Њима уопште није важно како је жени.
Ту су и они превише стидљиви и спутани васпитањем.
Има и оних који се плаше неке одређене жене.
Са другима могу бити сасвим ОК.
И наравно, млади и неискусни, који немају појма.
Незгодно је ако овакво стање потраје...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa, nemoj tako depresivno od ranog jutra, mona
nisu svi losi, ne, ne
losi su samo oni sa malim tukijem,oni sa prevelikim tukijem, sa preranom ejakulacijom, oni koji ne poznaju osnovnu anatomiju zenskog tela, oni koji heftaju satima i oni koji heftaju sekundama, oni koji traze samo jednu pozu, i oni koji bi da vise i sa lustera, a postoje i oni koji su losi kad se nadju u losoj kombinaciji
i tako...nije bas sve tako crno
A de vi nalazite te loše?
Loši??? Idi begaj!
z :raz_114:
Odmah sam pored tvog krhkog, mladog, gotovo dečijeg lica i majušnog, uzdrhtalog i znojavog tela zamislio starog, debelog direktora kragujevačkog Žitomlina s klempavim ušima i grubim šakama, čiji dodir može samo da ogrebe mlado žensko telo koje je tek počelo da se hebucka i živi... I pitao se: zar pomisao na sličnu sliku ne može da uplaši zgodnu šumsku vilu, koja ume sva raspilavljena da posmatra vruće boje na nebu i pesnički opisuje kad preko njega jure munje i ljutito urla grom?! I ja sam se od toga uplašio!
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
Auh...kada to kojote zavodi..to ondaK ima boju peizije s povodom
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.