mustro belosveCka :raz_114:
Moram priznati da se većina muškaraca koje sam u svom kojotskom životu upoznavao, radije opredeljivalo da se bave domaćinstvom, a neznatan broj njih bračnom posteljicom, što je, moram priznati, jako pederski s njihove strane!
Došao sam do zaključka da nemaju oni taj element koji uveseljava, koji uzbuđuje, tako reći. Nema u njima tih, kako da kažem, jakih osećanja koja vezuju ženu na duže vreme za muškarca, i njegovu stranu postelje.
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
dragi dečače..ta te prosvetlim malo: vecina muskaraca jeste zainteresovana i za dom i umeju to da budu sjajni umetnici u svemu...ako se druže, šale ..organizuju putovanjima i uzitkom i neguju strast i ne olenje i postanu zavisnici od TV malih prijenika i piva
Veoma rado bih izašao u susret tvojoj neobičnoj željici, priznajem, ali moram da ti priznam još nešto, mada nerado, da u mom velikom stanu već duže vreme borave moji baba i deda, a baba često noću plače, tako da je naš erotski život unapred osuđen na propas'.
Ali, ne brini, do 13. decembra pronaći ću rešenje za nas dvoje, i naše dvoje dece, ljubavi moja nemilovana.
otkud tebi da sam domatjica?...
znanje samo obogatjuje...a skromnost je gloopost koja ogranicava da razllike budu evidentne
bojim se, ljubavi, da tvoji baba i deda (uostalom, sigurna sam da lazes, odkuda matorom coveku poput tebe zivi baba i deda????) ne bi bili najveca prepreka nasem erotskom zivotu
pre bi to bila tvoja suprugica
a, ako ce sex ovog 13tog decembra, da nam bude onakav kao i proslog, molim te, nemoj da se trudis da iznalazis bilo kakvo resenje za nas
jos uvek uzivam i zivim i od samog secanja na isti