pa dobro nije baš bljakali jednostavno ne volim da čujem ili pročitam tako nešto
valjda oni koji znaju (u ovom slučaju naravno žene ) treba da pokažu onima koji ne znaju
ja ću da menjam pol
pa dobro nije baš bljakali jednostavno ne volim da čujem ili pročitam tako nešto
valjda oni koji znaju (u ovom slučaju naravno žene ) treba da pokažu onima koji ne znaju
ja ću da menjam pol
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
e fala Gaduonda oprošteno sve
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
tako svi kazu...
kao, zezaju se
sta znaci biti los u seksu? i ko je kompetentan da to proceni?
nezadovoljstvo moze da se javi ako se partneri ne poznaju dovoljno da bi jedno u drugom uzivali, ili imaju razlicita interesovanja... svarno ne razumem sta bi drugo ovde trebalo da se napise...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ponekad mi se desi da dok imam koitus s nekom ženom da imam osećaj kao da krešem drvo, nikakve reakcije, a meš'čin' da je bitno da oboje reaguju u krevetu, jer zamisli je kako leži kao balvan a ti nešto zapinješ i zapinješ i zapinješ, k'o sivonja i posle ti kaže: Ovo nije bilo nešto.
DAsubiješ pa to ti je.
Dobar seGs je kada su oboje zadovoljni, jer je to akcija i reakcija, a neko mora da krene u akciju i da probudi ovog drugog, da ne bi dolazilo do balvan seGsa, pa posle vađenje očiju i zvocanje s bilo koje strane.
Antiheroj
izneverivsi sva ocekivanja...
balvana pomenutog
ah, pomalo me je strah da pisem na ovu temu
ne me zanima takvo što...
uostalom, možeš i pre kreveta da zaključiš vredi li čemu.