Evo jedne od statistika iz (doduse) 2009. godine
Zasto su muskarci losi u krevetu
Ima istine u ovome.
Naravno, ne svaljujmo krivicu samo na muske al' posto je tema vezana za njih, da se to "oplete" onda
Evo jedne od statistika iz (doduse) 2009. godine
Zasto su muskarci losi u krevetu
Ima istine u ovome.
Naravno, ne svaljujmo krivicu samo na muske al' posto je tema vezana za njih, da se to "oplete" onda
I am good but I'm not an angel.
I do sins but I am not a devil.
...muškarci su loši u eksanju jer slabo vode računa o patkici... mora da je čeliče... evo ja npr. kupim dvaes kila oraja i ulupam ih patkicom...
...missim, posle toga mi više nije do eksanja al nema veze....
...a kad pravim palačinke privežem je za tiganj... da ih okreće, jelte...
...90% je do treninga, 7,5% je do talenta, 14,23% je do raspoloženja, 3,14% je do komšinice... i tako... a što me bre nerviraju ovi procenti to je užas jedan...
......
A zasto su zene lose u seksu? Mislim, zasto legne ko krava ne pomerajuci se i ceka da ovak odradi svoje? Nisu muskarci losi u seksu. Pravo pitanje bi bilo, zasto je bilo ko, los u seksu? Sex je vrlo jednostavna stvar, opustis se istrazujes partnera, igras se, osluskujes sta mu prija itd. Zapravo isto kao i kad komunicirate o tome, ko ce sta da pazari na pijaci. Osluskivanje medjusobno, ugadjanje i uzimanje i davanje. To je samo potrebno, nista vise....
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ocigledno su tim -cepanicama-privlacni kao mrtav tvor..sto je sigurno rezultat minulog rada..
opet isplivava generalizovanje, tj. projekcija ličnih nezadovoljstava...
samo odgovor na tvoje generalizovanje..
dobro, jesam malo...
eto,malo smo projektovali,malo generalizovali,malo ovako-malo onako...ali,uvijek je najlakše prebaciti krivnju na onog drugog,zar ne?
Niko ne može biti toliko loš u krevetu,pa ni muškarac(,pa ni "cjepanica") sam po sebi..pa niko nije u krevetu sam,već ih je dvoje valjda
ZA lošOSt u krevetu je potrebno dvoje ( ko i za sve ostalo)
zato sto su zene totalno neinspirativne
Naravno, ispada sad da su zene te, koje, aboga moraju da dube na glavi, kako bi inspirisale muskarca. Te da su provokativno obucene, te da su imaju dirty tolk opciju, te ovo , te eono, ne bi li se probudio alfa muzjak u vama, muskima i uradio nesto vise od same akcije : udjes-izadjes i gotovo. Jes, zene su krive;aha:
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
pa da ionako nemaju druge obaveze a i to im je funkcija
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
... il' iverak
muskarci nikad nisu losi u seksu vec postoje nezajazljive ajkule kojima ni magarac ne bi bio dovoljan
otkud tebi mona take sulude ideje?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Sarmice pa ima i takvih zar ne