Uzdravlje, Sagacity!
Uzdravlje, Sagacity!
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
Hvala,
Sarmice, Babs, Naki, Marko:, Prico, Zan, Biso na lepim željama...
Jedna lepa pesma za vas
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Draga Liluska, Srecan ti Rodjendan
Dragoj drugarici Liluski
Kad porastem biću cakana
Lilu
srecan rodjendan lilu:raz_099:
zelim ti zdravlja i para taman da ne brines zbog njih
prijatelja koliko ti srce iste
i jednog kvalitetnog lipicanera, za da ga rabis onako kako ti pase
Dragi moji razbibriganci,
znam da sam vas zapostavila u poslednje vreme, ali je visa sila u pitanju. Hvala vam na lepim zeljama i cestitkama. Puno vas volim sve!
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
nema veze, al' se od sad molim te potrudi da to promenis!
hepi ti brdzede, lilu.. ziva bila i kuca ti pevala i psenica rodila i zdravlja i srece i veselja, u ovom trenutku slavlja, znaci, rodjendana!
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
hvala riki
potrudicu se, samo jos malo vremena mi treba
Hvala cici
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Ako sam to ja, hvala lepo
Hepi brzdej Marko..
Večnost je čista sadašnjost.