Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nasem Marku rodjendan, rodjendan, rodjendan, ziveo ziveo i srecan nam biiiio
Srecan rodjendan drugar
Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, nasem Marku rodjendan, rodjendan, rodjendan, ziveo ziveo i srecan nam biiiio
Srecan rodjendan drugar
Thanks a lot Kojice
Babsi, hvala najlepše
I ja danas imam povod za slavlje, danas je mom husbandu i meni 22 godine braka Auuu, kako vreme leti. Nije mu uspela ona fora, Mala dok imam pljuge zajedno smo
Marko, Srecan Rodjendan tebi i mojoj malecnoj
Da nam zivite dugo, budete srecni i zdravi
Kad porastem biću cakana
Hvala Caky, i ja čestitam tvojoj malecnoj i želim joj sve najbolje
Srećan roćendan ćerkici, Tibi..
Večnost je čista sadašnjost.
Cestitke maloj lepotici i od mene, Tibi
Hvala vam svima na cestitkama u njeno ime, danas je ona Flamengo plesacica. Dobila je od starije sestre originalnu haljinu, nakit, ruzu za pundju i sve kerefeke...bacicu slicku kad je budem slikao
Kad porastem biću cakana
tiberije, poljubi malešnu u oke lepe srećan joj rođendan
где си пошла с крмељиве очи
Hvala Pričo
Srecan rodjendan svim slavljenicima i slavljenicama
Hvala Sarmo Hvala Čarapice
i treci put
da se pripremimo za sutra
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
marlone, srecan ti rodjendan
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!