biće da si banovan..
Jel se ide u švaleraciju i po ovakvim kijametima?
Večnost je čista sadašnjost.
Kada spomenu šumicu, setih se Košutnjaka I jedne situacije kada mi je prijateljica doslovno izletela iz žbunja pred auto, a za njom tadašnji dečko, sadašnji muž Toliko o diskreciji, kada hoće da se namesti nešto, onda se baš namesti
Glavni period off-road iskustva po Košutnjaku je kod Topčiderskog groblja, na proširenju sa desne strane lepo se parkirate i možete da posmatrate skretanja automobila u periodu od oko 12:00 h do 15:00 h i čuveni "nestanak" ljubavnica kada automobil skrene a one odjednom postave glavu na susedno sedište, tačnije sedište vozača.
Kao i čuveno pojavljivanje istih, kada im ljubavnici izlaze sa automobilom na cestu, pa u automobilu ima samo vozač, a onda odjednom i na mestu suvozača ženska osoba diže glavu i pojavljuje se
Po noći nije preporučljiv, ima mesto, tačnije parking za "zaljubljene" golubove preko puta Ade, u kompleksu stare šećerane, tamo ima deo za te noćne avanture, tu im je sigurnije, niko ih ne ometa
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Mnogo bre razbijate glavu oko nebitnih stvari, za dnevne odmore i zagarantovanu diskreciju poznat je decenijama hotel Astorija (Milovana Milovanovića br 1. ako me pamćenje ne vara, preko puta štajge, sada preimenovan u Queen's Astoria Design Hotel) Na recepciji se to lako dogovori sa "brkom" ako još tamo radi (davno sam bio) ako ne, neko ga sigurno zamenjuje. Nije problem ni nedostatak lične karte "devojke" koja je sa "dečkom" došla na "dnevni odmor" sve može, uz malo čuvene glume i snebivanja, tek toliko reda radi, zbog eventualnih slučajnih posmatrača. Prostitutke su hotelske po pozivu, ako se neko nije snašao za "devojku" sa kojom bi da se opušta. Sobe su podeljene po brojevima oko 100-tke su ok sobe, na prvom spratu obično, oko broja 300 su sobe rezervisane isključivo za prostitutke, "dnevne odmore" i slične kombinacije na višim spratovima. Omiljeno je svratište naših gastarbajtera koji dođu u sezoni sami ili bez dece i žene i ljudi iz unutrašnjosti koji nešto prodaju u Bg-u, pa se u hotelu dodatno opuste pre nego što se vrate na primer u Vranje, Leskovac ili gde već žive u unutrašnjosti. Naravno "gospoda" su galantna a "dame" su uvek zadovoljne sa gospodom. Nema ometanja, može i room service, ma sve može samo uz dogovor sa njima. Bio sam tamo, više puta, hotel je ok, usluga je ok, diskrecija je ok, pa ako je nekome do toga, ne mora dalje da traži, preporučujem ih.
Pored njih Interkontinental i Slavija su po istom sistemu čuveni, ali za one koji su spremni da potroše više.
Hotel Srbija, je jevtiniji po istom principu poznat, čuveni Plavi most je u blizini, pa ko voli neka izvoli. I obavezno da spomenem hotel Beograd nedaleko od Queen's Astoria Design Hotela, pre nekih 6 meseci kada sam bio, nisam imao vremena da obiđem sve to u noćnom režimu (obišao sam samo štajgu) pa ne znam kakvo je sada stanje, ali sigurno je isto ili slično kao pre, "dame noći" su uvek mogle da se pokupe ispred njega, nebitno da li će neko u taj hotel sa njima ili stane sa autom, pa odabere koju želi za to veče. Zbog te pogodnosti isto ga preporučujem onima koji žele na brzinu da pokupe neku "devojku". U istom sistemu generacijama je poznat "picin park" preko puta Ekonomskog fakulteta, gde se brzo mogu naći prostitutke.
Samu štajgu treba malo i izbegavati posebno park kod zgrade Simpa i Lastine stanice, jer se jako često naleti na narkomane koji gnjave zbog novca za fiks ili joint koji traže od prolaznika.
Tako da nema potrebe da se ide negde u neku zabit, samo radi "posla", osim ako neko baš insistira na nekoj romantici, to je već stvar ukusa pojedinca, o tome ni ne vredi raspravljati.Pa ko voli, neka izvoli.
Homo homini lupus est.
u selo
znači ovako, moon...
Dame pod plavi most za vikend, a gospoda će ih tamo naći...
gdje pa na livadu
Pa ne znam oblice, plavi most nije za diletante samo za profesionalce
Inače može ovako nešto da ih strefi
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/247...uo-tokom-seksa
Bolje da budu u hotelu negde, pa ako čuka zašteka, neko će ih ipak spasiti
Pa Sis L izgleda da je tako A ovo je samo skraćena verzija
Homo homini lupus est.
anđelica je išla u švaleraciju..
andjo andjo