pa, mozete i na neki salas, oni nisu tako skupi kao evropske destinacije (mada i tamo ima super vikend ponuda za 200-300 E), a bas su romanticno-svalerski
i, btw, nema dobre svaleracije bez zrnca romantike
EDIT: onaj salas 137 se meni bas dopao, mada nisma u tu svrhu bila tamo
al bas je za ljubavisanje dusu dao..mada cuh da je sad to neko nabedjeno mesto, sve neki besni likovi sa svojim ljubavnicama
Aha, pazi da ti ne poverujem da si BAŠ na taj salaš išla iz naučnih pobuda!
Elem, upravo na takvim salašima počinje tzv. "poslednji čin je'bačke drame", i dvoje protagonista putuju tamo da bi doživeli, videli sliku koja razdire dušu. Nakon toga, kad je duša dovoljno izprobadana, spremni su dalje da povredjuju jedno drugo i zaklinju se na ljubav go groba. Šta sam hteo da kažem, pitaćeš me. Ili možda nećeš? Odvešćeš me?
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
Editovao sam poruku, idi pročitaj, malavelika moja ljubavi.
citas ono cega se tvoje srce plasi
nisam rekla nekoliko PAROVA, vec nas nekoliko, tacnije tri zene i dva muskarca
i nismo tamo spavali, samo proveli jedno nezaboravno lepo jesenje popodne, davno, davno, dok je tvoja vestica jos bila crvenokosa
ali sam trazila da vidim sobe, ako mi jednog dana zatreba
Oprosti...ali kako se onda zove ta kombinacija:Oženjen-slobodna?(Udata-slobodan...oboje u braku...)..zabavljanje???missim..mozda zabranjena veza(bolja verzija od pogrdnog naziva švaleracija)? Mislis da je tu osnovni elemenat -suvi sex? Mozda....ali Kod zene uvek ima emocija...pa i kod muskarca..verujem..
Onolika doza romantike, prikazane na slikama je u kombinacijama ove vrste neprihvatljiva i nepoželjna... o tome ti pričam.
Ne mora da bude suvi sex, može da bude emocija, i treba da ih bude, inače ne shvatam suštinu odnosa... ali me "švaleracija" nekako asocira na skrivanje i kontrolisanje... Dok na slikama deluju... tako opušteno...
Ne, ljubavi, moje kojotsko srce ne plaši se SVEGA onoga što se tamo dešavalo, naprotiv - moje srce zna na šta se obično svedu svi ti naučni skupovi, posete salašima, simpozijumi i ostali je'bački... pardon, i ostali skupovi. ... pardon,
edit: Kad god sam bez verenice, eto mene na nekom salašu, jako ophrvanog naučnim pobudama.
Ima li logike sputavati emocije i ponasanje ako si negde van dometa znatizelje? ZAšto doziranje treba da limitira strast i želju?...
Mozda ja grešim kod poimanja da i zabranjena veza ne mora biti sa instant isfriziranim ponasanjem?" Pobegli smo da se pohrvamo..i ukrademo parce iluzije da smo extremno pozeljni?"...
Neko zivi takav zivot godinama..