pa, mozete i na neki salas, oni nisu tako skupi kao evropske destinacije (mada i tamo ima super vikend ponuda za 200-300 E), a bas su romanticno-svalerski
i, btw, nema dobre svaleracije bez zrnca romantike
EDIT: onaj salas 137 se meni bas dopao, mada nisma u tu svrhu bila tamo
al bas je za ljubavisanje dusu dao..mada cuh da je sad to neko nabedjeno mesto, sve neki besni likovi sa svojim ljubavnicama![]()
Aha, pazi da ti ne poverujem da si BAŠ na taj salaš išla iz naučnih pobuda!
Elem, upravo na takvim salašima počinje tzv. "poslednji čin je'bačke drame", i dvoje protagonista putuju tamo da bi doživeli, videli sliku koja razdire dušu. Nakon toga, kad je duša dovoljno izprobadana, spremni su dalje da povredjuju jedno drugo i zaklinju se na ljubav go groba. Šta sam hteo da kažem, pitaćeš me. Ili možda nećeš? Odvešćeš me?![]()
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
Editovao sam poruku, idi pročitaj, malavelika moja ljubavi.![]()
citas ono cega se tvoje srce plasi
nisam rekla nekoliko PAROVA, vec nas nekoliko, tacnije tri zene i dva muskarca
i nismo tamo spavali, samo proveli jedno nezaboravno lepo jesenje popodne, davno, davno, dok je tvoja vestica jos bila crvenokosa
ali sam trazila da vidim sobe, ako mi jednog dana zatreba![]()
Oprosti...ali kako se onda zove ta kombinacija:Oženjen-slobodna?(Udata-slobodan...oboje u braku...)..zabavljanje???missim..mozda zabranjena veza(bolja verzija od pogrdnog naziva švaleracija)? Mislis da je tu osnovni elemenat -suvi sex? Mozda....ali Kod zene uvek ima emocija...pa i kod muskarca..verujem..
Onolika doza romantike, prikazane na slikama je u kombinacijama ove vrste neprihvatljiva i nepoželjna... o tome ti pričam.
Ne mora da bude suvi sex, može da bude emocija, i treba da ih bude, inače ne shvatam suštinu odnosa... ali me "švaleracija" nekako asocira na skrivanje i kontrolisanje... Dok na slikama deluju... tako opušteno...![]()
Ne, ljubavi, moje kojotsko srce ne plaši se SVEGA onoga što se tamo dešavalo, naprotiv - moje srce zna na šta se obično svedu svi ti naučni skupovi, posete salašima, simpozijumi i ostali je'bački... pardon, i ostali skupovi.... pardon,
edit: Kad god sam bez verenice, eto mene na nekom salašu, jako ophrvanog naučnim pobudama.![]()
Ima li logike sputavati emocije i ponasanje ako si negde van dometa znatizelje? ZAšto doziranje treba da limitira strast i želju?...
Mozda ja grešim kod poimanja da i zabranjena veza ne mora biti sa instant isfriziranim ponasanjem?" Pobegli smo da se pohrvamo..i ukrademo parce iluzije da smo extremno pozeljni?"...
Neko zivi takav zivot godinama..