pa, viids, ja tvrdim da nije u pravu
od desetine seminara na kojima sam bila, mozda sam na jednom bila svesna da je organizovan sa tom namerom, i bio je domaci seminar u pitanju
ljudi bre, sta vam je, toliko para treba da se jedan ozbiljan seminar organizuje, da to niko ne bi radio samo zarad sexa
tuzno, kojote
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
ajoj, bre
lepo sam rekla da sam samo jednom bila svesna da je simpozijum organizovan sa namerom da se (prevashodno) lekari (koji su takodje prisustvovali) svaleraju
znam da smo zgranuto gledalu u njih, kako se ponasaju tokom vecera
moguce je da to u mom poslu ne vazi zbog uzasne (i neporavdane ) nesrazmere izmedju broja muskaraca i zena u struci
napolju (gde te nesrazmere nema) zaista nije takva situacija
tamo seminari sluze za neke druge (opsanije) igre, niko nema vremena za sex
Ne zezaj vrage...Tol nista ne kaze..samo sam mnogo puta bila svedokom kojeccega-bez vlastitog učesća...(apsolvirala sam izbegavanje takovih situacija)...e sad da li je to dobro ili ne(moralno??? bljak..STA je moral????) to je vec neka nova tema
Dakle, dragi moji, iz svega napred izloženog, nadam se da nam ubuduće neće biti naročito
teško da odlučimo gde ćemo otići na vikend švaleraciju.
Dovoljno je raspitati se kada i gde se održavaju naučni skupovi i seminari, i eto rešenjnja!
Polazeći od (naučne) prirode posla kojim se bavi, i njenom stalnom boravku na izvoru informacija,
u ime svih zainteresovanih "vikendaša" zamolio bih Malaveliku da nas ubuduće redovnije informiše o datumu i mestu održavanja nekog naučnog skupa, seminara i sl. Srdačno se zahvaljujem i nežno grickam za malu guzu.
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.